Mole, kaip graziai odinis padukas atrodo , su lateksu nepalyginsi. O kur tokios ar panasios odos gauti? Pati iskerpi, ar batsiuvys? Idomu kauniskiai apsiimtu apsiuti, ar ne ?
Dzuke, man dailus tavieji taskuoti
QUOTE(kadabra @ 2011 01 03, 15:55)
Mole, kaip graziai odinis padukas atrodo , su lateksu nepalyginsi. O kur tokios ar panasios odos gauti? Pati iskerpi, ar batsiuvys? Idomu kauniskiai apsiimtu apsiuti, ar ne ?
Naikinu namuose susikaupusius odinius rūbus, rankinukus, batus
Iškerpa batsiuvys.
Lyg tu ir prašei, kad parodyčiau. Todėl ir rodžiau
Maniškiaai visi vaikšto apsiūtais , gerai nešiojasi
Ne visi batsiuviai nori siūti, bet paieškojus, rasi
Su prabegusiom sventem visas.
Visos saunuoles. Grazus darbeliai.
Man kazkoks liudnas periodas . "Vilna is ranku krenta". Po pertraukos siandien veliau. Vietoj 38 gavosi 37 ir niekaip nepratampiau. Ai nu neprapuls. Bet ir seip kazkokia pavargus jauciuosi. Liko "uodegu" dar nuo pernai.
Man kazkoks liudnas periodas . "Vilna is ranku krenta". Po pertraukos siandien veliau. Vietoj 38 gavosi 37 ir niekaip nepratampiau. Ai nu neprapuls. Bet ir seip kazkokia pavargus jauciuosi. Liko "uodegu" dar nuo pernai.
QUOTE(Trakst @ 2011 01 03, 16:29)
Su prabegusiom sventem visas.
Gal pavargus esi, išilsėk ir viskas gerai bus
QUOTE(Molė @ 2011 01 03, 16:29)
Naikinu namuose susikaupusius odinius rūbus, rankinukus, batus
Iškerpa batsiuvys.
Iškerpa batsiuvys.
as, as prasiau, Mole, bet rezultatas pranoko lukescius - tikrai sauniai atrodo padukai
QUOTE(Trakst @ 2011 01 03, 16:29)
Liko "uodegu" dar nuo pernai.
"patrumpejai", trakst???
dzuke, labai fainos tapkutes, nenorekit ,kad jos butu identiskos- juk ranku darbo du vienodus daiktus apskritai sunku nudirbti...
blyn, uzsakymu turiu, o vaduojuosi ligos patale su tempe...
QUOTE(Molė @ 2011 01 03, 14:19)
Visai gražūs tapukai, kodėl tau nepatinka?
Ačiū, tas ir nepatinka, kad jos skirtingos spalvos gavosi. Dūsauju, kad velniškai sunku kokybiškas pagaminti
QUOTE(juperi @ 2011 01 03, 19:51)
dzuke, labai fainos tapkutes, nenorekit ,kad jos butu identiskos- juk ranku darbo du vienodus daiktus apskritai sunku nudirbti...
Turbūt aš labai reikli sau , tuo labiau, kad dar tik pradžių pradžia...
Ačiū visoms palaikančioms ir besidalinančioms vaizdais ir patirtimi
Užbaigiau velt šiandienines. Galvojau pabandysiu kokį dekorą pribadyt, tik kažin ar eis adatą į jas įdurt
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 03, 20:30)
Dūsauju, kad velniškai sunku kokybiškas pagaminti
Visai neblogos, kaip sakei ūkiškos. Svarbu, kad forma gerai laikosi ir teisingai suveltos. O tamsios spalvos neleidžia pamatyt to grožio. Lauksim pasirodant tas kitas dar.
QUOTE(kadabra @ 2011 01 03, 19:44)
as, as prasiau, Mole, bet rezultatas pranoko lukescius - tikrai sauniai atrodo padukai
Tik tos, kurios tapkutėm prekiauja, tai gal reikėtų rankomis siūti.
Nes esu girdėjus, kad prie rankų darbo gaminio negali "prisiliesti" mašinos. Nes kitaip jau nesiskaito rankų darbo gaminys.
Pataisykit, mergaitės, jeigu klystu
Mergaitės, Juperi, gal galit paaškinti, kaip veltinis.lt prie nario turi būtį įrašytas "Draugauti", pas visų yra, pas mane ne. Nesusigaudau dar ten
QUOTE(Molė @ 2011 01 04, 09:05)
Tik tos, kurios tapkutėm prekiauja, tai gal reikėtų rankomis siūti.
Nes esu girdėjus, kad prie rankų darbo gaminio negali "prisiliesti" mašinos. Nes kitaip jau nesiskaito rankų darbo gaminys.
tas tai taip.
Dar - rankomis siuvant padukus galima butu isvengti siules vidineje puseje, na o minusas - kad jau labai graziai ir lygiai reikia apdoroti
Labas vakaras. Kaip tylu čia šiandien. Aš šiandien vienas nuvėliau Kai išdžius-pasirodysiu. verčiau vidinę pusę į lauką, nes kažko tai nepatiko suderinimas spalvų , tai vidinė pusė (turėjusi būti išorinė) liko tokia garbanota" biškiuką. Beliko sumąstyt papuošimą...