Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Mole, kaip graziai odinis padukas atrodo wub.gif , su lateksu nepalyginsi. O kur tokios ar panasios odos gauti? Pati iskerpi, ar batsiuvys? Idomu kauniskiai apsiimtu apsiuti, ar ne g.gif ?
Dzuke, man dailus tavieji taskuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 01 03, 15:55)
Mole, kaip graziai odinis padukas atrodo  wub.gif , su lateksu nepalyginsi. O kur tokios ar panasios odos gauti? Pati iskerpi, ar batsiuvys? Idomu kauniskiai apsiimtu apsiuti, ar ne  g.gif ?
Dzuke, man dailus tavieji taskuoti  wub.gif

Naikinu namuose susikaupusius odinius rūbus, rankinukus, batus lotuliukas.gif
Iškerpa batsiuvys.
Lyg tu ir prašei, kad parodyčiau. Todėl ir rodžiau g.gif
Maniškiaai visi vaikšto apsiūtais thumbup.gif , gerai nešiojasi

Ne visi batsiuviai nori siūti, bet paieškojus, rasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 03 sausio 2011 - 15:30
Su prabegusiom sventem visas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visos saunuoles. Grazus darbeliai. thumbup.gif
Man kazkoks liudnas periodas verysad.gif . "Vilna is ranku krenta". Po pertraukos siandien veliau. Vietoj 38 gavosi 37 ir niekaip nepratampiau. doh.gif Ai nu neprapuls. Bet ir seip kazkokia pavargus jauciuosi. unsure.gif Liko "uodegu" dar nuo pernai.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 01 03, 16:29)
Su prabegusiom sventem visas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visos saunuoles. Grazus darbeliai.  thumbup.gif
Man kazkoks liudnas periodas  verysad.gif . "Vilna is ranku krenta". Po pertraukos siandien veliau. Vietoj 38 gavosi 37 ir niekaip nepratampiau.  doh.gif  Ai nu neprapuls. Bet ir seip kazkokia pavargus jauciuosi.  unsure.gif Liko "uodegu" dar nuo pernai.

Gal pavargus esi, išilsėk ir viskas gerai bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 01 03, 16:29)
Naikinu namuose susikaupusius odinius rūbus, rankinukus, batus lotuliukas.gif
Iškerpa batsiuvys.
Lyg tu ir prašei, kad parodyčiau. Todėl ir  rodžiau g.gif
Maniškiaai visi vaikšto apsiūtais thumbup.gif , gerai nešiojasi

as, as prasiau, Mole, bet rezultatas pranoko lukescius - tikrai sauniai atrodo padukai 4u.gif
Atsakyti
graziai atrodo odiniai padukai, man ir labai patiko, reiks eit pas batsiuvius pasisneket smile.gif, gal ir kokiu kurpaliu tures atliekamu smile.gif... tapkes visu labai grazios, ypac kai zinai ka reiskia jas nuvelt.. sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 01 03, 16:29)
Liko "uodegu" dar nuo pernai.

"patrumpejai", trakst??? mirksiukas.gif

dzuke, labai fainos tapkutes, nenorekit ,kad jos butu identiskos- juk ranku darbo du vienodus daiktus apskritai sunku nudirbti...

blyn, uzsakymu turiu, o vaduojuosi ligos patale su tempe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 01 03, 14:19)
Visai gražūs tapukai, kodėl tau nepatinka?

Ačiū, tas ir nepatinka, kad jos skirtingos spalvos gavosi. Dūsauju, kad velniškai sunku kokybiškas pagaminti blink.gif

QUOTE(juperi @ 2011 01 03, 19:51)
dzuke, labai fainos tapkutes, nenorekit ,kad jos butu identiskos- juk ranku darbo du vienodus daiktus apskritai sunku nudirbti...
blyn, uzsakymu turiu, o vaduojuosi ligos patale su tempe... doh.gif

Turbūt aš labai reikli sau blush2.gif biggrin.gif , tuo labiau, kad dar tik pradžių pradžia...

Ačiū visoms palaikančioms ir besidalinančioms vaizdais ir patirtimi 4u.gif

Užbaigiau velt šiandienines. Galvojau pabandysiu kokį dekorą pribadyt, tik kažin ar eis adatą į jas įdurt unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 03, 20:30)
Dūsauju, kad velniškai sunku kokybiškas pagaminti blink.gif
Turbūt aš labai reikli sau blush2.gif  biggrin.gif , tuo labiau, kad dar tik pradžių pradžia...

Visai neblogos, kaip sakei ūkiškos. Svarbu, kad forma gerai laikosi ir teisingai suveltos. O tamsios spalvos neleidžia pamatyt to grožio. Lauksim pasirodant tas kitas dar.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 01 03, 19:44)
as, as prasiau, Mole, bet rezultatas pranoko lukescius - tikrai sauniai atrodo padukai  4u.gif

Tik tos, kurios tapkutėm prekiauja, tai gal reikėtų rankomis siūti.
Nes esu girdėjus, kad prie rankų darbo gaminio negali "prisiliesti" mašinos. Nes kitaip jau nesiskaito rankų darbo gaminys.
Pataisykit, mergaitės, jeigu klystu g.gif

Mergaitės, Juperi, gal galit paaškinti, kaip veltinis.lt prie nario turi būtį įrašytas "Draugauti", pas visų yra, pas mane ne. Nesusigaudau dar ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 04 sausio 2011 - 08:41
QUOTE(Molė @ 2011 01 04, 09:05)
Tik tos, kurios tapkutėm prekiauja, tai gal reikėtų rankomis siūti.
Nes esu girdėjus, kad prie rankų darbo gaminio negali "prisiliesti" mašinos. Nes kitaip jau nesiskaito rankų darbo gaminys.

tas tai taip.
Dar - rankomis siuvant padukus galima butu isvengti siules vidineje puseje, na o minusas - kad jau labai graziai ir lygiai reikia apdoroti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Kaip tylu čia šiandien. Aš šiandien vienas nuvėliau karsta.gif victory.gif Kai išdžius-pasirodysiu. verčiau vidinę pusę į lauką, nes kažko tai nepatiko suderinimas spalvų schmoll.gif, tai vidinė pusė (turėjusi būti išorinė) liko tokia „garbanota" biškiuką. Beliko sumąstyt papuošimą... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 04 sausio 2011 - 19:59