Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

As truputi ne i tema cool.gif .
Ar jau puosiate namus?
Stai mano pilkosios egles puosmenos:

user posted image
Atsakyti
kadabra, labai grazus papuosimai. wub.gif As irgi norejau pasidaryt..., bet matyt, kaip ir slides reikia vasara tuos papuosimus daryt... Viskas vel lekiu dirbt.

Del kaimo, tai aciu. 4u.gif Dar neviskas ten baigta, bet matyt, kol gyvi busim tol vis ten kazka darysim, krapstysim. biggrin.gif Noreciau ten pastoviai gyvent. Po Kaledu labai planuoju bent savaitei ten istrukt. O darza turiu nedideli... ir siltnami ir siemet dar 50 vistu auginau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 18:01)
Del kaimo, tai aciu. 4u.gif  Dar neviskas ten baigta, bet matyt, kol gyvi busim tol vis ten kazka darysim, krapstysim.  biggrin.gif  Noreciau ten pastoviai gyvent. Po Kaledu labai planuoju bent savaitei ten istrukt. O darza turiu nedideli... ir siltnami ir siemet dar 50 vistu auginau.  lotuliukas.gif

Saunuole, Trakstbrakst, ekologiska gyvenimo buda tikriausiai mylit smile.gif .
Mano sasaja su zemes ukiu tokia pat kaip tavo, tik va as tu plunksnuotu tai jau neeeee... kirvio bijau, matyt silpnu nervu esu doh.gif . O va MB tai baisiai aveliu keliu nori (yra tokia veisle, kuri puikiai lt salygom lauke ziemoja, sako, kad vietoj zoliapjuves laikyt galetume - pas mus pievos tongue.gif ) - as tik stabdau, nes kur mes jas vasaros metu detume (dazniausiai isvykstam is lt) smile.gif .

Sekmes darbuose visoms 4u.gif
Atsakyti
Kadabra, kokios gražios. Su kuom čia išpjaustyta? Jau taip viskas lygiai, kad žado netekau...
Atsakyti
Kadabra... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir veiloką pati vėlei? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ane tongue.gif
dabar trinkit mane i miltus, nes sios snaiges is Maximos kilimeliu iskarpytos ir ant juosteliu pakabintos blush2.gif . tiesiog einant akis uzkliuvo, o jau mintyse darbo eiga deliojos blush2.gif
cia matyt kokiu tai karstu budu ispjaustyta.
ech, o gal geriau reikejo dievagotis jog pati nakti, vaikams miegant, karpiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 07, 18:48)
ane  tongue.gif
dabar trinkit mane i miltus, nes sios snaiges is Maximos kilimeliu iskarpytos ir ant juosteliu pakabintos  blush2.gif . tiesiog einant akis uzkliuvo, o jau mintyse darbo eiga deliojos  blush2.gif
cia matyt kokiu tai karstu budu ispjaustyta.
ech, o gal geriau reikejo dievagotis jog pati nakti, vaikams miegant, karpiau lotuliukas.gif

Ach tu!!!! swoon.gif Zodziu isdurei... lotuliukas.gif Cia visai ne tu o kruopstusis kinietis padare tas zvaigzdutes? Taip supratau??

lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

juodai išdūrei smile.gif))) bet visvien labai gražu smile.gif))) ir į temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 19:01)
Ach tu!!!!  swoon.gif Zodziu isdurei...  lotuliukas.gif Cia visai ne tu o kruopstusis kinietis padare tas zvaigzdutes? Taip supratau??

lotuliukas.gif

aga..Maximkoj praeitais metais tokias ryskias servietkas pirkau- irgi kitaicas drozinejo...

nuveliau pirstines, bet jau esu piktas keksas... mat komplektas buvo pirstines ir salis,,,tai uzsakovei ponimajies netiko kumstukes mano... blyn, noriu draugaut tik su savo Muza,,, o ne su svetimom doh.gif
vakar mazulycius aulinukus nuveliau, o sian net pamirsau nufotkint ir atidaviau...jeigu dar nepranesiojo- pameginsiu prasyt fotosesijai...
Atsakyti
merginos, o taip smagu kai kas pagiria wub.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif , kitaip to issvajoto vasaros seminato nesulaukciau schmoll.gif

p.s. veliu, veliu... jeigu gausis - pasirodysiu cool.gif
Papildyta:
na va, o dabar tik pastebejau, kad Ra vietoj medaus masazo klizmute man pakist bande cool.gif
ra, ra... nesitikejau tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes ,o jau kiek priciauskejot. skaitau ,skaitau ir baltai pavydziu. o zinot ko ? vat vat is kur jus uzsakymu tiek turit. as va nusipirkau vilnos priveliau istepiau lateksu ,sudejau ir guli. velti noriu ,pirstai niesti ale vilna uzsibaigus ,isdovanoti per brangu ax.gif lotuliukas.gif dabar dar turejau siek tiek ,mamai nuveliau.kai isdzius padekoruosiu ir jusu teismuj pateiksiu.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 12:29)
lotuliukas.gif  baikit juokus su tais langais. Seip galit bile kada atvaziuot vasara pas mane i kaima. Sakau vasara, nes ten tuomet ir gyvenu. O Vilniuj tiesiog veliu mazam kamputy vonioj, bet nors aukstis tinka. Niekaip B normalaus stalo nepadaro.  doh.gif Bet jei atvirai tai as tikrai nesu tokia jau stipri, kad kazka mokyciau, o dar tuo labiau uz mokesti ( langu plovima)  biggrin.gif
Besijuokianti taip man vilna lyg truputi pasivelia dazant. Jokiais budais dazymo metu jos negalima murkdyt, kociot, tampyt, dauzyt ar dar ko ten su ja daryt, kas gali ja velt. Bet po dazymo ji labai gerai man veliasi. Bandymas dazyti baltas slepetes nepavyko. Daze kojas mano draugei jos  blush2.gif . Tai daugiau taip nedarau. O gal tiesiog blogai buvo dazai uztvirtinti, bet jau neberizikuosiu daugiau.  doh.gif

kas del vilnos dazymo

o kokiais dazais dazot? siandien meginau dazyti vilna balta juodai na kaip ir viskas gerai spalva ne super juoda gal kazka netaip padariau o gal taip nezinau kai jau viskas atauso pradejau skalauti ipyliau vandeni ispyliau ir t.t. kol vanduo svarus , bet ta vilna i toki kuoksta susimete nieko as jai nedariau diovinu nezinau toks jausmas kad ji pasivele . ka netaip as dariau g.gif beje gal galetumet pasakyti dazymo eiga vienspalvio nes kazkaip jau man nedrasu su tuo dazymu sad.gif aciukas
Atsakyti