As truputi ne i tema .
Ar jau puosiate namus?
Stai mano pilkosios egles puosmenos:
kadabra, labai grazus papuosimai. As irgi norejau pasidaryt..., bet matyt, kaip ir slides reikia vasara tuos papuosimus daryt... Viskas vel lekiu dirbt.
Del kaimo, tai aciu. Dar neviskas ten baigta, bet matyt, kol gyvi busim tol vis ten kazka darysim, krapstysim. Noreciau ten pastoviai gyvent. Po Kaledu labai planuoju bent savaitei ten istrukt. O darza turiu nedideli... ir siltnami ir siemet dar 50 vistu auginau.
Del kaimo, tai aciu. Dar neviskas ten baigta, bet matyt, kol gyvi busim tol vis ten kazka darysim, krapstysim. Noreciau ten pastoviai gyvent. Po Kaledu labai planuoju bent savaitei ten istrukt. O darza turiu nedideli... ir siltnami ir siemet dar 50 vistu auginau.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 18:01)
Saunuole, Trakstbrakst, ekologiska gyvenimo buda tikriausiai mylit .
Mano sasaja su zemes ukiu tokia pat kaip tavo, tik va as tu plunksnuotu tai jau neeeee... kirvio bijau, matyt silpnu nervu esu . O va MB tai baisiai aveliu keliu nori (yra tokia veisle, kuri puikiai lt salygom lauke ziemoja, sako, kad vietoj zoliapjuves laikyt galetume - pas mus pievos ) - as tik stabdau, nes kur mes jas vasaros metu detume (dazniausiai isvykstam is lt) .
Sekmes darbuose visoms
Kadabra... ir veiloką pati vėlei?
ane
dabar trinkit mane i miltus, nes sios snaiges is Maximos kilimeliu iskarpytos ir ant juosteliu pakabintos . tiesiog einant akis uzkliuvo, o jau mintyse darbo eiga deliojos
cia matyt kokiu tai karstu budu ispjaustyta.
ech, o gal geriau reikejo dievagotis jog pati nakti, vaikams miegant, karpiau
dabar trinkit mane i miltus, nes sios snaiges is Maximos kilimeliu iskarpytos ir ant juosteliu pakabintos . tiesiog einant akis uzkliuvo, o jau mintyse darbo eiga deliojos
QUOTE(kadabra @ 2010 12 07, 18:48)
ane
Ach tu!!!! Zodziu isdurei... Cia visai ne tu o kruopstusis kinietis padare tas zvaigzdutes? Taip supratau??
juodai išdūrei ))) bet visvien labai gražu ))) ir į temą
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 19:01)
Ach tu!!!! Zodziu isdurei... Cia visai ne tu o kruopstusis kinietis padare tas zvaigzdutes? Taip supratau??
aga..Maximkoj praeitais metais tokias ryskias servietkas pirkau- irgi kitaicas drozinejo...
nuveliau pirstines, bet jau esu piktas keksas... mat komplektas buvo pirstines ir salis,,,tai uzsakovei ponimajies netiko kumstukes mano... blyn, noriu draugaut tik su savo Muza,,, o ne su svetimom
vakar mazulycius aulinukus nuveliau, o sian net pamirsau nufotkint ir atidaviau...jeigu dar nepranesiojo- pameginsiu prasyt fotosesijai...
Sveikutes ,o jau kiek priciauskejot. skaitau ,skaitau ir baltai pavydziu. o zinot ko ? vat vat is kur jus uzsakymu tiek turit. as va nusipirkau vilnos priveliau istepiau lateksu ,sudejau ir guli. velti noriu ,pirstai niesti ale vilna uzsibaigus ,isdovanoti per brangu dabar dar turejau siek tiek ,mamai nuveliau.kai isdzius padekoruosiu ir jusu teismuj pateiksiu.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 12:29)
baikit juokus su tais langais. Seip galit bile kada atvaziuot vasara pas mane i kaima. Sakau vasara, nes ten tuomet ir gyvenu. O Vilniuj tiesiog veliu mazam kamputy vonioj, bet nors aukstis tinka. Niekaip B normalaus stalo nepadaro. Bet jei atvirai tai as tikrai nesu tokia jau stipri, kad kazka mokyciau, o dar tuo labiau uz mokesti ( langu plovima)
Besijuokianti taip man vilna lyg truputi pasivelia dazant. Jokiais budais dazymo metu jos negalima murkdyt, kociot, tampyt, dauzyt ar dar ko ten su ja daryt, kas gali ja velt. Bet po dazymo ji labai gerai man veliasi. Bandymas dazyti baltas slepetes nepavyko. Daze kojas mano draugei jos . Tai daugiau taip nedarau. O gal tiesiog blogai buvo dazai uztvirtinti, bet jau neberizikuosiu daugiau.
Besijuokianti taip man vilna lyg truputi pasivelia dazant. Jokiais budais dazymo metu jos negalima murkdyt, kociot, tampyt, dauzyt ar dar ko ten su ja daryt, kas gali ja velt. Bet po dazymo ji labai gerai man veliasi. Bandymas dazyti baltas slepetes nepavyko. Daze kojas mano draugei jos . Tai daugiau taip nedarau. O gal tiesiog blogai buvo dazai uztvirtinti, bet jau neberizikuosiu daugiau.
kas del vilnos dazymo
o kokiais dazais dazot? siandien meginau dazyti vilna balta juodai na kaip ir viskas gerai spalva ne super juoda gal kazka netaip padariau o gal taip nezinau kai jau viskas atauso pradejau skalauti ipyliau vandeni ispyliau ir t.t. kol vanduo svarus , bet ta vilna i toki kuoksta susimete nieko as jai nedariau diovinu nezinau toks jausmas kad ji pasivele . ka netaip as dariau beje gal galetumet pasakyti dazymo eiga vienspalvio nes kazkaip jau man nedrasu su tuo dazymu aciukas