Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(almute80 @ 2011 01 02, 14:45)
velimo tai tikrai truksta,bet ir tas karsinys toks idomus.pirkau is wool.iskart perspejo,kad sunkiai slapiai veliasi.keliaujam i vonia pratest.  smile.gif smile.gif

Woolo karšinį galima įveikti. Geriausiai pavyksta kai gaminys išdžiūsta ir veliamas per naują. Matomai išdžiuvę vilnos plaukeliai atkimba vienas nuo kito ir naujo vėlimo metu veliasi kaip ir iš naujo. Bent jau man geriausiai ir gan kokybiškai susivelia jų karšinys veliant per kelis kart, kartais net ne du...
Atsakyti
Su Naujais, auksarankes..

Esu megeja, tepukus veliu tik is skupumo, nes nespeju megzt vilnones kojines, tauta tuoj nudyzia. Baiginejasi vilnele is wool dar pernai pirkta. Dairausi kur naujos isigyt ir baisokoka darosi. g.gif Nu adatuotos tikrai nenoriu. unsure.gif Is kur dar, jau velniai nemate, geriau brangesnes, bet kokybiskos sluoksnos papirkt?

Zolia, mudvi krastietes, gal tamsta isduosi is kur perki? Arba gal priimi koleges internetu uzsipirkdama, siuntimo mokesti perpus pasidalintume... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2011 01 02, 15:33)
Su Naujais, auksarankes..
Zolia, mudvi krastietes, gal tamsta isduosi is kur perki? Arba gal priimi koleges internetu uzsipirkdama, siuntimo mokesti perpus pasidalintume... ax.gif

Nu vat, kaip tik prieš naujus iš siuluoazės gavau siuntinuką. Aš internetu perku, nes pas mus labai brangu parduotuvėj. Kad taip anksčiau būtum paminėjus, tikrai negaila būtų buvę ir daugiau užsakyt. Jie tik karšiniu prekiauja. O sluoksnos buvau daug iš wool užsipirkus, tai kol kas susilaikau. Dar žadu užsisakyt natūralios vilnos iš Plungės karšyklos. Ir lyg nebrangiai, bet dar nesu pirkus iš ten.
Atsakyti
4u.gif Ko tai susidvigubino man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 02 sausio 2011 - 17:47
QUOTE(žollia @ 2011 01 02, 17:07)
Nu vat, kaip tik prieš naujus iš siuluoazės gavau siuntinuką. Aš internetu perku, nes pas mus  labai brangu parduotuvėj. Kad taip anksčiau būtum paminėjus, tikrai negaila būtų buvę ir daugiau užsakyt. Jie tik karšiniu prekiauja. O sluoksnos buvau daug iš wool užsipirkus, tai kol kas  susilaikau. Dar žadu  užsisakyt natūralios vilnos iš Plungės karšyklos. Ir lyg nebrangiai, bet dar nesu pirkus iš ten.

Nu jei ka suktelkit, as su savo velimu dar galiu kentet, ne kada mazius leidzia uzsiimt... 4u.gif Pagrindinius vaiksciotojus reik aprupint, o visi kiti palauks. biggrin.gif

Ir as labiau is sluoksnos veliu. ax.gif Nors ir apie karsini pagalvoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedrasute: 02 sausio 2011 - 20:27
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 02, 15:13)
Woolo karšinį galima įveikti. Geriausiai pavyksta kai gaminys išdžiūsta ir veliamas per naują. Matomai išdžiuvę vilnos plaukeliai atkimba vienas nuo kito ir naujo vėlimo metu veliasi kaip ir iš naujo. Bent jau man geriausiai ir gan kokybiškai susivelia jų karšinys veliant per kelis kart, kartais net ne du...

Oho, tai kiek ten prie jų lankstinėtis reika blink.gif unsure.gif

Aš šiandien vakarop pavėliau iki šablono išėmimo, bet nenorėjau aš su jom temp į naktį, tai taip visas šlapias/muiluotas ir palikau burbuliankėj.Ryt tęsiu darbą.
Kaži jos taip paliktos nesurūgs g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 01 02, 17:07)
Nu vat, kaip tik prieš naujus iš siuluoazės gavau siuntinuką. Aš internetu perku, nes pas mus  labai brangu parduotuvėj. Kad taip anksčiau būtum paminėjus, tikrai negaila būtų buvę ir daugiau užsakyt. Jie tik karšiniu prekiauja. O sluoksnos buvau daug iš wool užsipirkus, tai kol kas  susilaikau. Dar žadu  užsisakyt natūralios vilnos iš Plungės karšyklos. Ir lyg nebrangiai, bet dar nesu pirkus iš ten.

bandziau su jais kontaktuoti, tai moterele, kaip supratau - savininke, nelabai ka sneka, nelabai ka is jos istrauksi, toks vaizdas, kad bijo uzsakymo, na, o jos sunus, kuris ta internetini versla ir bande uzsukti, man taip ir nepaskambino, nors zadejo. taip, kad kokius tris ar keturis kartus skambinus nieko nepesiau.

QUOTE(dzūkė @ 2011 01 02, 22:55)
Oho, tai kiek ten prie jų lankstinėtis reika blink.gif  unsure.gif
Aš šiandien vakarop pavėliau iki šablono išėmimo, bet nenorėjau aš su jom temp į naktį, tai taip visas šlapias/muiluotas ir palikau burbuliankėj.Ryt tęsiu darbą.
Kaži jos taip paliktos nesurūgs g.gif  blush2.gif

tikrai nesurugs biggrin.gif .
man, kaip ir Besijuokianciai, viena slepete (palikta naktineti po plevele) sekesi net greiciau suvelti po paros laiko, negu pirmaja iskart suklota.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 01 02, 23:36)
bandziau su jais kontaktuoti, tai moterele, kaip supratau - savininke, nelabai ka sneka, nelabai ka is jos istrauksi, toks vaizdas, kad bijo uzsakymo, na, o jos sunus, kuris ta internetini versla ir bande uzsukti, man taip ir nepaskambino, nors zadejo. taip, kad kokius tris ar keturis kartus skambinus nieko nepesiau.
tikrai nesurugs biggrin.gif .

Čia apie Plungę? Tai be reikalo aš čia svajot pradėjau verysad.gif . Nebent reik užsukt kada pro šalį važiuojant natūroj.. g.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 01 03, 09:16)
Čia apie  Plungę?  Tai be reikalo aš čia svajot pradėjau verysad.gif . Nebent reik užsukt kada pro šalį važiuojant natūroj.. g.gif .

O gal galit kokius kontaktus mestelt? Viena kaip ir drauge plungiske. blush2.gif Ji mane ipatingai atsimindavo, kai teises referatus reikdavo parasyt, sakau, gal ir del manes iki tos karsyklos paropotu. g.gif

Tik informacijos daugiau noretusi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 01 03, 09:16)
Čia apie  Plungę?  Tai be reikalo aš čia svajot pradėjau verysad.gif . Nebent reik užsukt kada pro šalį važiuojant natūroj.. g.gif .

aha, apie ta pacia. Panasu, kad reikia vaziuoti geriau i vieta. Ir dar, neaisku, kaip ten tas kuodelis naturoje atrodo, nes foto tai toks purus, grazus baltas, sako, kad gerai veliasi, bet nepabandes nesuzinosi smile.gif .
as dabar metausi is kur geriau uzsisakineti ir netgi ka doh.gif . vakar veliau vienas is sluoksnos, tai nepatiko deliojimas, bet susiformavo greitai.
Atsakyti
Labukas, mergaitės. Nauji metai, nauji vėlimai, nauji vilnos ieškojimai bigsmile.gif
Truputį ir aš rodausi. Paskutiniosios tai gana plonos, bet natūroj labai simpatiškos. Tik vakare forografuota, tai spalvos nelabai tikrovę atspindi g.gif
Lauksiu jūsų kritikos ir patarimų mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mole, man pirmosios wub.gif
reik eiti saviskes pafotkint.

jau domejausi kur tas inkilu kaimas doh.gif tongue.gif , ale vyras sako tu apie kelius pagalvok biggrin.gif
Atsakyti