QUOTE(žollia @ 2011 01 02, 17:07)
Nu vat, kaip tik prieš naujus iš siuluoazės gavau siuntinuką. Aš internetu perku, nes pas mus labai brangu parduotuvėj. Kad taip anksčiau būtum paminėjus, tikrai negaila būtų buvę ir daugiau užsakyt. Jie tik karšiniu prekiauja. O sluoksnos buvau daug iš wool užsipirkus, tai kol kas susilaikau. Dar žadu užsisakyt natūralios vilnos iš Plungės karšyklos. Ir lyg nebrangiai, bet dar nesu pirkus iš ten.
bandziau su jais kontaktuoti, tai moterele, kaip supratau - savininke, nelabai ka sneka, nelabai ka is jos istrauksi, toks vaizdas, kad bijo uzsakymo, na, o jos sunus, kuris ta internetini versla ir bande uzsukti, man taip ir nepaskambino, nors zadejo. taip, kad kokius tris ar keturis kartus skambinus nieko nepesiau.
QUOTE(dzūkė @ 2011 01 02, 22:55)
Oho, tai kiek ten prie jų lankstinėtis reika
Aš šiandien vakarop pavėliau iki šablono išėmimo, bet nenorėjau aš su jom temp į naktį, tai taip visas šlapias/muiluotas ir palikau burbuliankėj.Ryt tęsiu darbą.
Kaži jos taip paliktos
nesurūgs
tikrai nesurugs
.
man, kaip ir Besijuokianciai, viena slepete (palikta naktineti po plevele) sekesi net greiciau suvelti po paros laiko, negu pirmaja iskart suklota.