Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

O mažas tai koks? Leliukas, trimetinukas? Apie 100 gr, jei su auliuku.

Parodysiu dar vienas raižytas, visai įdomiai karšinys taip dekoruojąsi.
user posted image

Ir dar. Noriu visoms padėkot, kad esat, kad dalinatės, kad rašot gerą (o kartais ir kritišką) žodį.
Gerų metų visoms!
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 31, 11:56)

Kokios gražios wub.gif . Ir lygutėlės 4u.gif . Labai labai...
Aš taip pat noriu padėkoti visoms, pasidalinusioms savo patirtimi, nuomone, pastebėjimais ir palinkėjimais. Kad ateinantys metai būtų patys pačiausi
user posted image
Atsakyti
Besijuokianti, labai dailios, lygios, o jau tasikirpimas priekyje wub.gif .

Visoms linkiu ramiu, jaukiu ir sveiku Naujuju 4u.gif
Atsakyti

EGLUTES motyvas - labai grazu, kalediska, atlikta tobulai, mano kuklia nuomone smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,
tyro džiaugsmo, gilios meilės, nevienadienio tikėjimo, nemirštančios vilties ir svajonių išsipildymo! Su Naujaisiais metais!

Besijuokinti, labai gražios thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Paskutini kart siais metais linkiu Jums sekmes... smile.gif rytoj palinkesiu daugiau smile.gif
Atsakyti
Besijuokianti labai gražios tapkytės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes.bandziau ir as tapukus velti...labai man plonuciai gaunasi.dejau padukui 8 sluoksnius karsinio.taip nestorai suplesiau..kiek sluoksniu patartumete deti?
http://public.fotki....0101229338.html
aisku,dar daaaug reik dirbti,bet labai dziaugiuosi,kad gavosi kazkas.ir aciu jums visoms,kad dalinates patirtim.
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2011 01 02, 11:52)
Sveikos mergytes.bandziau ir as tapukus velti...labai man plonuciai gaunasi.dejau padukui 8 sluoksnius karsinio.taip nestorai suplesiau..kiek sluoksniu patartumete deti?
aisku,dar daaaug reik dirbti,bet labai dziaugiuosi,kad gavosi kazkas.ir aciu jums visoms,kad dalinates patirtim.

as paskutiniu metu sluoksniu neskaiciuoju blush2.gif , tiesiog atsisveriu 200g vilnos ir ja visa i tapkutes sukloju (suaugusiuju).
Taviskes neatrodo plonos, gal kad putlios, gal dar pavelt reiketu.
Grazios kepurytes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2011 01 02, 11:52)

4u.gif
mano akim ziurint- velimo truksta...ir nemazai....
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Neseniai nusiveliau riešines iš sluoksnos. Dėjau du sluoksnius. Pavyko labai neblogai. Po mėnesio nešiojimo, kai kuriose vietose vilna lyg ir padilo. Kame galėtų būti problema, ar vėlimo klaidos, ar per plonas dariau?
Atsakyti
velimo tai tikrai truksta,bet ir tas karsinys toks idomus.pirkau is wool.iskart perspejo,kad sunkiai slapiai veliasi.keliaujam i vonia pratest. smile.gif smile.gif
Atsakyti