besijuokianti, gal ir gera mintis- dregnas istepti pirmu sluoksniu? kartu dziusta lateksas ir pats batukas... tikrai isbandysiu ...dabar stilis pas mane velime... gyvenu kaip letargo miege- nei sventes-nei darbas
Sveikos,
Pailseje nuo surmuliuko svenciu, atsigave ?
Juperi, dykaduoniauji, liudna ?
As vakar perploviau viena slepete, ko tai ant krastelio atrode, kad muiliuko like, bet esme ne tame - slepetes paduke radau adatele. Niekaip nesuprantu kiek ten ju karsinyje yra, juk jau veliant durste rankas, isglostyta, istrinta visa, vos ne kaulas, o pade adata, tai jei seimininkei but i pada idurus ...
Sakykit, o sluoksnoj adateliu nebuna, nesusiduret?
As vakar perploviau viena slepete, ko tai ant krastelio atrode, kad muiliuko like, bet esme ne tame - slepetes paduke radau adatele. Niekaip nesuprantu kiek ten ju karsinyje yra, juk jau veliant durste rankas, isglostyta, istrinta visa, vos ne kaulas, o pade adata, tai jei seimininkei but i pada idurus ...
QUOTE(linada @ 2010 12 27, 21:47)
Paveikslėlyj yra, bet pardavime ne
Aš tik šiaip pagalvojau, išsyk tept juodu ir nebadys taip akių jog tas padas murzinasi ir tamsėja
Oooo, su tom adatom baisus dalykas
Jų dažnai randat karšinyje Anksčiau buvo rašyta, kad wool pirktoje rasdavo ar randat ir iš kitur
QUOTE(kadabra @ 2010 12 28, 11:53)
Sveikos,
Ne, nedykaduoniauju... turiu darbuka-tai ir dirbu, bet velt tyyyngiu, po velimo paskui man daug ruosos, apsitaskau sienas, prisilaistau, prisimurzoju- kol apsiliuobiu- tai situ laikotarpiu jau neveliu... turiu ir taip prisivelus, tik parduot reikia
man dar nepsitaike nigdi tu adatu. Sluoksnoj 100 proc. nera... matai gal , kad issukuojama ta vilna?? bet ir tam latviskam karsiny neteko "sutikt" adatu
Gal galit patarti,kur pigiausiai latekso isigyt?
Adatos tik wool karšinyje, tiek lietuviškam, tiek zelandietiškam. Niekur kitur nerasta, esu pirkus vilną iš visų, kur tik galima Lt nusipirkt.
Lateksas pigiausias pas woolą, bet jei jūs ne iš Vilniaus, tai prisideda siuntimas. Jei veiksmas Kaue, reik mažą ėriuką pažiūrėt, man rodos įvertinant siuntimą iš woolo, gaunąs pigiau, nors šiaip kaina ir didesnė tam mažam ėriuky.
Lateksas pigiausias pas woolą, bet jei jūs ne iš Vilniaus, tai prisideda siuntimas. Jei veiksmas Kaue, reik mažą ėriuką pažiūrėt, man rodos įvertinant siuntimą iš woolo, gaunąs pigiau, nors šiaip kaina ir didesnė tam mažam ėriuky.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 28, 13:43)
Adatos tik wool karšinyje, tiek lietuviškam, tiek zelandietiškam. Niekur kitur nerasta, esu pirkus vilną iš visų, kur tik galima Lt nusipirkt.
Jau rašiau, kad pirkau iš wool su drauge prieš kalėdas, nu toks skystas , bėga tepant nuo tapkės
Anksčiau buvau pirkus, tai normalus buvo
as wool'e irgi pirkau, bet normaliai buvo, geros konsistencijos..
skystokas skystokas tas lateksas- as irgi is woolo pirkau. Ansciau didesniaiskiekias is Vilnos fabriko pirkdavau, anei taip smirdedavo, anei skystas labai buvo- bet ten ne pilstomas, o kazkoks vokiskas, firminese talpose. Esu is vienos velejos girdejus, kad lateksas pas ja tirstas- tai su peiliu kaip sviesta ar grietine tepa...man taip neisieitu su dabartiniu lateksu.
QUOTE(Molė @ 2010 12 28, 12:52)
Jau rašiau, kad pirkau iš wool su drauge prieš kalėdas, nu toks skystas , bėga tepant nuo tapkės
Sveikos, mergikės Aš irgi savaitė iki Kalėdų pirkau latekso, tai skystesnis buvo nei anksčiau pirktas. tepamas varvėjo, reikėjo spėt tepą sukiot pagal latekso tekėjimo kryptį . Ir sutepus 2 sluoksnius, vistiek nelabai užsitepė, o tas tirštesnis jau po 2 sluoksnių gerai būdavo. Aš dar kažkodėl nieko neveliu Iki švenčių prisivėliau Bet mintys jau pradeda suktis po truputį apie vilną...
kadabra, grazios tavo juodosios,
tuos papuosimus dejai ant nuveltu tapkiu?
idomu kaip jus dedat karsini veliant tapkes-
as tai plesau tokiais kuoksteliais kaip ir sluoksna
ir dedu a la dviem kryptimis, o gal neverta?
gal galima paimti visa toki sluoksni kokio reikia iskarto..
kaip jus darot ?
radau wool.lt parduotuve Universiteto g., cia kazkur prie katedros?
ar ten perkat, ar siunciates pastu? man tai kazkaip vilnos spalvas
noris realiai pamatyt
tuos papuosimus dejai ant nuveltu tapkiu?
idomu kaip jus dedat karsini veliant tapkes-
as tai plesau tokiais kuoksteliais kaip ir sluoksna
ir dedu a la dviem kryptimis, o gal neverta?
gal galima paimti visa toki sluoksni kokio reikia iskarto..
kaip jus darot ?
radau wool.lt parduotuve Universiteto g., cia kazkur prie katedros?
ar ten perkat, ar siunciates pastu? man tai kazkaip vilnos spalvas
noris realiai pamatyt