ne kokia as didele patyrele bet buvo ir man taip.. kuo senesnis lateksas tuo geltonesnis uzdiuves gaunasi.. bet siaip jis ir taip gelsvumo gauna, o kai apsinesioja juodas palieka
panesiojus ir nebelimpa, kaip as sakau kai namu dulkem apsinesa.. o jei ilgai erzina kad limpa reikia padrekinti truputi dregna skiautele..
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 12 27, 14:54)
Ar cia mano lateksas koks pasenes ar kame reikalas?? ar ir jums ant balto veltinio taip gaunasi? ir siaip tie lateksuoti padai man kazkaip neisdziuvo, truputi lipnus paliko.. gal ka patarsit? aciu
viskas su lateksu gerai...taip jau turi but.... jis ant balto atrodo negraziai, bet kitaip ir nebus.
nu jo... mano tas latesas pernai pirktas buvo.. az kaip nelabai produktyvi veleja, tai man jo ilgam uztenka
bet man kazkaip tas lateksas ne prie sirdies, nors kiek matau, skaitau visos velejos lateksuoja padus. Kaip vaikui buvau nuvelus pirmasias savo veltas slepetes tai tikrai aplipo padai dulkem, nesvarus tokie patapo.. paskui prasitryne, gabalais atplysinet pradejo.. Kol naujos slepetes, nuotraukose tikrai graziai atrodo.. o panesiojus....
gal be latekso yra kokiu variantu??
aisku, juperi, as paziurinejau kad velejos nelabai ir velia baltas slepetes..turbut del to
bet as turejau tokios fainos vilnos kaimiskos baltos daug...
bet man kazkaip tas lateksas ne prie sirdies, nors kiek matau, skaitau visos velejos lateksuoja padus. Kaip vaikui buvau nuvelus pirmasias savo veltas slepetes tai tikrai aplipo padai dulkem, nesvarus tokie patapo.. paskui prasitryne, gabalais atplysinet pradejo.. Kol naujos slepetes, nuotraukose tikrai graziai atrodo.. o panesiojus....
aisku, juperi, as paziurinejau kad velejos nelabai ir velia baltas slepetes..turbut del to
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 12 27, 15:07)
nu jo... mano tas latesas pernai pirktas buvo.. az kaip nelabai produktyvi veleja, tai man jo ilgam uztenka
lateksas galejo ir sugesti...ir man po sios vasaros karsciu su lateksu irgi X -failai daresi... smirdejo ziauriai ir...nedziuvo nors tu ka
na, gali prisiuti kokios verstos odos padukus...
QUOTE(juperi @ 2010 12 27, 15:14)
lateksas galejo ir sugesti...ir man po sios vasaros karsciu su lateksu irgi X -failai daresi... smirdejo ziauriai ir...nedziuvo nors tu ka
O aš prieš kalėdas parsisiunčiau lateksą, nu jau toks skystas ir smirdantis
Savisškiams tai jau tikrai geriau užsiųti oda. Gal nufotografuos kokią dieną, parodyčiau, nešu batsiuviui ir esu patenkinta
o man oda kad ir versta slysta.. as nuo savo mediniu laiptu su tokio takem taip nutarskeciau.. tai jau geriau negrazus lateksas, nei sudauztas uzpakalis ar nugara
as tepu du sluoksnius ir antra toki gausesni, tai neatsilaupo ir nenusitrina skylem.. super atlaiko tik padas juodas.. vyriskis mano po lauka vasara tryne, zole pjove su tom tapkem ir lateksas net nuo krastu neatsilaupe.. matyt kuo purviniau tuo lateksui geriau
as tepu du sluoksnius ir antra toki gausesni, tai neatsilaupo ir nenusitrina skylem.. super atlaiko tik padas juodas.. vyriskis mano po lauka vasara tryne, zole pjove su tom tapkem ir lateksas net nuo krastu neatsilaupe.. matyt kuo purviniau tuo lateksui geriau
Mole, lateksas smirda tik kol tepi, nes gi jis skystintas amoniaku. Tai kol tepi, amoniakas garuoja ir "svaigina". O to po jokio kvapo nelieka.
O baltų tapkių, mano nuomone, mažiau veliama, ne dėl gelsvo latekso, o dėl to, kad nepraktiškos jos. Be to latekso ornamentuose yra visokių spalvų, galima paderint. Šiaip normaliai tas lateksas nešiojas, nereikia tik gailėt jo gausiau užtept, o kad padėvėjus nelabai gražiai atrodo tai sutinku. Bet koks padas ilgainiui viskuo aplimpa, nepasakyčiau, kad super gražiai atrodo.
Galiu parodyt, kaip stora batsiuvinė oda panešiota atrodo. Gal geriau nerodysiu, nes vaizdas estetiškas tikrai nėra - dabartinės mano tapkės apsiūtos oda, taip sakant buvo įdomu ar tikrai bus kitaip. Kadangi nešioju jau kokie 3 mėn, tai kažkokių didelių pliusų nepastebėjau.
O baltų tapkių, mano nuomone, mažiau veliama, ne dėl gelsvo latekso, o dėl to, kad nepraktiškos jos. Be to latekso ornamentuose yra visokių spalvų, galima paderint. Šiaip normaliai tas lateksas nešiojas, nereikia tik gailėt jo gausiau užtept, o kad padėvėjus nelabai gražiai atrodo tai sutinku. Bet koks padas ilgainiui viskuo aplimpa, nepasakyčiau, kad super gražiai atrodo.
Galiu parodyt, kaip stora batsiuvinė oda panešiota atrodo. Gal geriau nerodysiu, nes vaizdas estetiškas tikrai nėra - dabartinės mano tapkės apsiūtos oda, taip sakant buvo įdomu ar tikrai bus kitaip. Kadangi nešioju jau kokie 3 mėn, tai kažkokių didelių pliusų nepastebėjau.
gal išeitis spalvotas lateksas? turiu žydro, bet nesiryžtu bandyti. ir maniškis koinėm skirtas, tai ir aplikatorius atitinkamas, bet gal bus patogiau naudoti...kadanors
Galėtų būt juodo latekso
Kai tepat kelis sluoksnius laukiat kol išdžiūsta pirmasis? Ar išsyk galima kelis kartus tept , nes aš kol kas tik vieną tepdavau
Aij , bet bedėvint jis pastorėjo
Kai tepat kelis sluoksnius laukiat kol išdžiūsta pirmasis? Ar išsyk galima kelis kartus tept , nes aš kol kas tik vieną tepdavau
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 27, 17:54)
Galėtų būt juodo latekso
man rodos yra ir juodo ornamentuose. yra
http://www.ornamenta...i...nÄ-sp.html
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 27, 19:54)
Ar išsyk galima kelis kartus tept , nes aš kol kas tik vieną tepdavau
Aš džiovinu vieną (kartais nepilnai, jau būna nuskaidrėjęs, bet jei vietom dar matos baltas), tada tepu antrą kart. Tepu storai. Kartais ir tris kart tepu.
Kelis kart esu tepus dar drėgnas tapkes, tai lateksas labai įdomiai įsigeria į drėgną tapuką, man rodos daug daugiau tada vilna jo įgeria.