Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 24, 12:00)
Sveikos, ziuriu nepasigedot.  biggrin.gif Kogero galvojot, kad dirbau. Istikruju tai visai nieko nedirbau visa savaite. Sirgau.  verysad.gif  Sirgau, taip, kaip net nepamenu sirgus. Apturejau su vaikais baisu baisu gripa.  verysad.gif  Liko nepadarytos kai kurios dovanos, teko ir pavest pora zmoniu, bet ka gali velt, kai 39 temperatura. Tiesa vienas dar spejau suvelt, kol dar nebuvo pakilus temperatura iki 38. doh.gif
Tai va artejanciu paciu graziausiu svenciu proga noreciau palinketi:

Sveikatos visame kame. Puikiu, nesibaigianciu ideju, originalumo, drasos ir sekmes darbuose. Meiles, silumos ir santarves kasdien. Bukit laimingos, kurybingos ir grazios, mielosios auksarankes.  4u.gif

user posted image

Pasigedau, pasigedau, bet galvojau, kad visos dirbat

Ramaus visoms vakaro ir viso ko geriausio
Atsakyti
Siltu ir ramiu visom Kaledu... wub.gif
Atsakyti
Su šventėmis visas vėlėjėles! Linkiu kūrybingų ir sėkmingų darbų! Sėkmės ir sveikatos, meilės ir santarvės jūsų namams.
Atsakyti
4u.gif su sventem ! neissenkancio kurybos saltinio, jegu (kuriu mums tikrai reikia), ir amzinai salia plevenancios Muzos 4u.gif
Atsakyti
Su sventem wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su praėjusiom, tikiuosi linksmom, išsvajotom, stebuklingom ir neužmirštamom Šventom Kalėdom ir artėjančiais Zuikio metais, kad jie Visiem Viseim būtų nors šiek tiek geresni..
user posted image
Atsakyti
Aūūūūūūūū, kur dingusios?
Inga -Monika, gražus įdėkliukas bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 27, 11:19)
Aūūūūūūūū, kur dingusios?
Inga -Monika, gražus įdėkliukas bigsmile.gif .

auuu, cia mes, cia wink.gif
Atsakyti
Tinginiaujat, nedirbat, nerodot?
Trakšt brakšt, kaip sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 27, 12:04)
Trakšt brakšt, kaip sveikata?

duok tarpusventy moterom pailset lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 27, 12:04)

ir tinginiaujam, ir dirbam biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Su sventemis mielos velejeles! As tokia neakivaizdininke forumo dalyve, paskaitau, pasisemiu geros nuotaikos, geru patarimu ir ainu velt sau smile.gif. Nedaug esu nuvelusi tapkiu, bet su jusu pagalba stumiuosi toliau smile.gif kaledom veliau dovanu tapkes sesem, mamai (net nespejau nufotkint sad.gif ) ir stai kas atsitiko su mano baltom graziausiom -
kai nutepiau lateksu sis tragiskai pageltonavo, nu vienu zodziu baltu tapkiu padas tapo geltonu, vaizdas tragiskas, slepetes sugadintos. Tai paskutine nakti veliau raudonus padukus ir siuvau prie baltuju tapkyciu.. Ar cia mano lateksas koks pasenes ar kame reikalas?? ar ir jums ant balto veltinio taip gaunasi? ir siaip tie lateksuoti padai man kazkaip neisdziuvo, truputi lipnus paliko.. gal ka patarsit? aciu
Atsakyti