Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 22, 15:28)
Aš ką tik pabaigiau aulinukus vaikiškus, šablonas 23.5 cm, susitraukė iki 16 cm. Dar 1-1.5 cm sutraukčiau jei reiktų, bet kad reikia 16, tai palikau.

O čia tu iš karšinio tiek?
Besijuokianti, tai gal tu kokias staklikes turi, jei iš karšinio tiek sumažinai rolleyes.gif
Atsakyti
Mole, iš karšinio.
Iš tikro, jei velčiau vien tik kočiodama su bambuku, tiek tikrai nesuvelčiau. Man atrodo, kad kilimėlis trindamas šiek tiek veliamą daiktą prilaiko (gi susukam tapkę standžiai), o kai pasiimu jau gerokai sukočiotą tapkutę į kriauklę, vis lieju karštą vandenį (iš krano, ne verdantį), ir rankom tiesiog įvairiom kryptim trinu, dar labai ženkliai "susitrina".
Ir man kažkaip daug gražiau rankom susitrina.
Beje, kaip ir taisykle laikoma, kad karšinys traukiasi trečdaliu, tad jei šablonas 24 cm, jo trečdalis 8 cm, lieka 16 cm. Taip, kad man susivelia nei daug nei mažai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 22 gruodžio 2010 - 15:40
Besijuokianti, bet kiek jėgos rankose turi turėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 12 21, 13:13)
Labutis, kiek grozybiu daug privelet, noriu paklausti kaip priveliat prie tapkiu ausis? ar reikia nuvelti norimas ausis ir palikti nedavelta apacia ausu ir  tada su adata privelti o poto toliau slapiu budu uzbaikti kartu su tapke?

g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
ir dar kelios...
user posted image
Atsakyti
Labai gražūs tepukai 4u.gif . O tuos galus tyčia užriestus darai? Ar netyčia taip gaunasi?
Atsakyti
smile.gif tycia smile.gif
Atsakyti
Gražiai atrodo rožės oranžinių(?) thumbup.gif
Atsakyti
Inga-Monika, super šlepetės bigsmile.gif ypač raudonosios thumbup.gif

po tokių grožių gėda savuosius bandymus rodyti. Ale kai aš mėgėja pradedančioji, tai man daugiau buvo azartas vien padaryti tas šlepetes, pirštines. Dovanosiu artimiesiems, tikiuosi nešios ir labai nepeiks blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Inga-Monika, man labai ptiko tapukai, ypač su ružava gėle bigsmile.gif

Nuska, patiks, patiks bigsmile.gif Juk tiek meilės įdedam dirbdamos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ziuriu nepasigedot. biggrin.gif Kogero galvojot, kad dirbau. Istikruju tai visai nieko nedirbau visa savaite. Sirgau. verysad.gif Sirgau, taip, kaip net nepamenu sirgus. Apturejau su vaikais baisu baisu gripa. verysad.gif Liko nepadarytos kai kurios dovanos, teko ir pavest pora zmoniu, bet ka gali velt, kai 39 temperatura. Tiesa vienas dar spejau suvelt, kol dar nebuvo pakilus temperatura iki 38. doh.gif

Tai va artejanciu paciu graziausiu svenciu proga noreciau palinketi:

Sveikatos visame kame. Puikiu, nesibaigianciu ideju, originalumo, drasos ir sekmes darbuose. Meiles, silumos ir santarves kasdien. Bukit laimingos, kurybingos ir grazios, mielosios auksarankes. 4u.gif
Atsakyti