Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labutis, kiek grozybiu daug privelet, noriu paklausti kaip priveliat prie tapkiu ausis? ar reikia nuvelti norimas ausis ir palikti nedavelta apacia ausu ir tada su adata privelti o poto toliau slapiu budu uzbaikti kartu su tapke?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
labai fainios pirštinės ir riešinės wub.gif

sakykit,kur pigiausiai galima nusipirkti latekso Kaune? g.gif
Atsakyti
Darytos irgi mano , bet ir pagaliau sau pačiai , nes vis vėlėja be velto šaliko , be pirštiniu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
katinyti, labai labai wub.gif riesines -neapsakomai subtilios thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabios riešinės wub.gif Aplamai, visi darbeliai nerealūs.. Ar čia, kad Vilna, ar, kad Dūšios daug jaučiasi g.gif wub.gif

Merginos, reikia 28 ir 30 dydžio tepų išmieros centimetrų 4u.gif Kiek kaži gali būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2010 12 21, 22:48)
Merginos, reikia 28 ir 30 dydžio tepų išmieros centimetrų  4u.gif  Kiek kaži gali būt  g.gif

tai čia vaikiški? 17,5 cm ir 19 cm.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 08:46)
tai čia vaikiški? 17,5 cm ir 19 cm.

Labas rytas bigsmile.gif O norint gauti 19 cm batukus, veliant iš karšinio normalaus storio , kokio ilgio trafaretą daryti? Kažin ar užteks iš ilgio kokį 22 cm?
Su vaikiškom kažkaip sunkiai g.gif
Katinyti, gražu. Man juodos riešinės labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Katinyti, kumstinukes tiesiog nuostabios, su tokiom nebaisu per salti lauke karsta vyna gurksnoti biggrin.gif
Smagumelis tos sventes, siandien diena atidejau dovanu rusiavimui ir pakavimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 22, 08:17)
Labas rytas bigsmile.gif  O norint gauti  19 cm batukus, veliant iš karšinio normalaus storio , kokio ilgio trafaretą daryti? Kažin ar užteks iš ilgio kokį 22 cm?
Su vaikiškom kažkaip sunkiai g.gif
Katinyti, gražu. Man juodos riešinės labai thumbup.gif

Aš dėjau 24 cm., kaii plonesnes veliau, tai susitraukė iki tiek. Kitas dariau storas pagal tą patį trafaretą, tai ir liko... nei šen, nei ten. Bet gal blogai vėliau, tai net nežinau ką pasakyt. Tokia dar iš manęs vėlėja: vienos pasiseka, o kitos irnesakyk.gif šuniui ant uodegos...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 10:30)
vienos pasiseka, o kitos irnesakyk.gif šuniui ant uodegos...

kitaip ir but negali mirksiukas.gif per kancias i zvaigzdes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 10:30)
Aš dėjau  24 cm., kaii plonesnes veliau, tai susitraukė iki  tiek. Kitas dariau storas pagal tą patį trafaretą, tai ir liko... nei šen,  nei ten. Bet gal blogai vėliau, tai net nežinau ką pasakyt. Tokia dar iš manęs vėlėja: vienos pasiseka, o kitos irnesakyk.gif šuniui ant uodegos...

Ačiukas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2010 12 22, 10:58)
kitaip ir but negali mirksiukas.gif  per kancias i zvaigzdes 4u.gif

Taikliai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 11:30)
Aš dėjau  24 cm., kaii plonesnes veliau, tai susitraukė iki  tiek. Kitas dariau storas pagal tą patį trafaretą, tai ir liko... nei šen,  nei ten. Bet gal blogai vėliau, tai net nežinau ką pasakyt. Tokia dar iš manęs vėlėja: vienos pasiseka, o kitos irnesakyk.gif šuniui ant uodegos...

Aš ką tik pabaigiau aulinukus vaikiškus, šablonas 23.5 cm, susitraukė iki 16 cm. Dar 1-1.5 cm sutraukčiau jei reiktų, bet kad reikia 16, tai palikau.
Atsakyti