Labutis, kiek grozybiu daug privelet, noriu paklausti kaip priveliat prie tapkiu ausis? ar reikia nuvelti norimas ausis ir palikti nedavelta apacia ausu ir tada su adata privelti o poto toliau slapiu budu uzbaikti kartu su tapke?
Labas rytas
labai fainios pirštinės ir riešinės
sakykit,kur pigiausiai galima nusipirkti latekso Kaune?
labai fainios pirštinės ir riešinės
sakykit,kur pigiausiai galima nusipirkti latekso Kaune?
Darytos irgi mano , bet ir pagaliau sau pačiai , nes vis vėlėja be velto šaliko , be pirštiniu
katinyti, labai labai riesines -neapsakomai subtilios
Nuostabios riešinės Aplamai, visi darbeliai nerealūs.. Ar čia, kad Vilna, ar, kad Dūšios daug jaučiasi
Merginos, reikia 28 ir 30 dydžio tepų išmieros centimetrų Kiek kaži gali būt
QUOTE(Šelma @ 2010 12 21, 22:48)
tai čia vaikiški? 17,5 cm ir 19 cm.
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 08:46)
tai čia vaikiški? 17,5 cm ir 19 cm.
Labas rytas O norint gauti 19 cm batukus, veliant iš karšinio normalaus storio , kokio ilgio trafaretą daryti? Kažin ar užteks iš ilgio kokį 22 cm?
Su vaikiškom kažkaip sunkiai
Katinyti, gražu. Man juodos riešinės labai
QUOTE(Molė @ 2010 12 22, 08:17)
Labas rytas O norint gauti 19 cm batukus, veliant iš karšinio normalaus storio , kokio ilgio trafaretą daryti? Kažin ar užteks iš ilgio kokį 22 cm?
Aš dėjau 24 cm., kaii plonesnes veliau, tai susitraukė iki tiek. Kitas dariau storas pagal tą patį trafaretą, tai ir liko... nei šen, nei ten. Bet gal blogai vėliau, tai net nežinau ką pasakyt. Tokia dar iš manęs vėlėja: vienos pasiseka, o kitos šuniui ant uodegos...
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 10:30)
vienos pasiseka, o kitos šuniui ant uodegos...
kitaip ir but negali per kancias i zvaigzdes
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 10:30)
Aš dėjau 24 cm., kaii plonesnes veliau, tai susitraukė iki tiek. Kitas dariau storas pagal tą patį trafaretą, tai ir liko... nei šen, nei ten. Bet gal blogai vėliau, tai net nežinau ką pasakyt. Tokia dar iš manęs vėlėja: vienos pasiseka, o kitos šuniui ant uodegos...
Ačiukas
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2010 12 22, 10:58)
kitaip ir but negali per kancias i zvaigzdes
Taikliai pasakyta
QUOTE(žollia @ 2010 12 22, 11:30)
Aš ką tik pabaigiau aulinukus vaikiškus, šablonas 23.5 cm, susitraukė iki 16 cm. Dar 1-1.5 cm sutraukčiau jei reiktų, bet kad reikia 16, tai palikau.