QUOTE(dzūkė @ 2010 12 20, 16:39)
Va , nors aš jomis didžiuojuosi, nes iškelių bandymų geriausiai vykę Vėliau su mintim mamai, bet nežinau ar įtilps, šiaip jai mažesnių reikėtų, bet dėl ilgio manau nepames.Tik nežinau ar per keltį įtilps Mano kojai kaip tik. Vidus 23cm, sudėjau 200g karšinio.Tų bumbuliukų net negalvojau dėt, bet tas mano alia dekoras labai jau nevienodai gavosi.Paskui atėjo tokia mintis, karšinio dėtų spalvų jau neturėjau, o iš sluoksnos bumbuliukai prastai sukosi
Labai fainos... ir dekoras grazus gavosi ir keltis neatrodo maza is sono ziurint
Ačiū
Na, keltis sakyčiau normali gavosi , bet mamos koja tokia mažytė, "buka", bijau, jog gali netilpt.....kaip perkopusiai 80metį įtariu reikėtų laisvesnių.Gal pabandysiu laisvesnes nuvelti , bet reika šitas primatuoti, tada bus aišku , ką tobulint
Na, keltis sakyčiau normali gavosi , bet mamos koja tokia mažytė, "buka", bijau, jog gali netilpt.....kaip perkopusiai 80metį įtariu reikėtų laisvesnių.Gal pabandysiu laisvesnes nuvelti , bet reika šitas primatuoti, tada bus aišku , ką tobulint
dzūke, labai fainos tepkytės man kaip rutuliukų-burbuliukų,visokių taškiukų maniakei,tai dekoras super
Dzūke, kadabra, žollia, labai visų gražios tapkutės.
Kadabra, žiūriu į tavo iškarpytas tapkutes ir kyla noras pačiai bandyt.
O skyles ylos pagalba ir jūsų patarimų dėka, išdūriau gerai. Ačiukas
Visos veliat ar jau atostogaujat?
Kadabra, žiūriu į tavo iškarpytas tapkutes ir kyla noras pačiai bandyt.
O skyles ylos pagalba ir jūsų patarimų dėka, išdūriau gerai. Ačiukas
QUOTE(Molė @ 2010 12 21, 10:26)
as tai tikrai, kad neveliu... dirbu
O man jau bloga darosi, papuoliau į tokią situaciją, kad dar nelabai velt moku, o po 2-3 tepus per dien reik nuvelt . Tai išeina kaip išeina... Per skubėjimą ir kokybės nelabai ...Šiandien pasakiau nė vienos . Dar eglutė vakare dukros. Parodyt neturiu ko...
Ačiū visoms įvertinusioms
Oho , jau čia užsakymai tave užgriuvo?Ar visi dovanų nori?
Aš į dieną su meile tai tik vienas galėčiau nuvelt.
QUOTE(žollia @ 2010 12 21, 11:20)
O man jau bloga darosi, papuoliau į tokią situaciją, kad dar nelabai velt moku, o po 2-3 tepus per dien reik nuvelt .
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 21, 11:27)
Ačiū visoms įvertinusioms
Oi, Dzūke, aš irgi tik vienas galiu normaliai, su meile nuvelt. Užtat jau ir bloga, kai per savaitgalį nuo ryto iki vakaro išstovėjau vonioj . Pati ant savęs pykstu, kam prasidėjau. Pirma įvaldyt reikia, o aš stačia galva. Susidorosiu, atseit...
Manosios ( ne tai , kad mano darytos , o tai kad pagaliau turiu ir sau ir jau sniegelio mačiusios ir po lauka bėgiojusios )
Ir riešinukės
Ir riešinukės
QUOTE(Katinytis @ 2010 12 21, 12:02)
Manosios ( ne tai , kad mano darytos , o tai kad pagaliau turiu ir sau ir jau sniegelio mačiusios ir po lauka bėgiojusios )
gražu labai O kieno, jei ne tavo darytos?
Dzūke, pamiršau tavo tepukus pagirt. Laabai kokybiškos