Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Dzuke, man labai labai grazios, krastelis lygus, dekoras grazus - neliudnos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 20, 16:39)
Va blush2.gif , nors aš jomis didžiuojuosi, nes iškelių bandymų geriausiai vykę blush2.gif Vėliau su mintim mamai, bet nežinau ar įtilps, šiaip jai mažesnių reikėtų, bet dėl ilgio manau nepames.Tik nežinau ar per keltį įtilps g.gif Mano kojai kaip tik. Vidus 23cm, sudėjau 200g karšinio.Tų bumbuliukų net negalvojau dėt, bet tas mano alia dekoras labai jau  nevienodai gavosi.Paskui atėjo tokia mintis, karšinio dėtų spalvų jau neturėjau, o iš sluoksnos bumbuliukai prastai sukosi doh.gif

Labai fainos... thumbup.gif ir dekoras grazus gavosi ir keltis neatrodo maza is sono ziurint g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Na, keltis sakyčiau normali gavosi g.gif , bet mamos koja tokia mažytė, "buka", bijau, jog gali netilpt.....kaip perkopusiai 80metį įtariu reikėtų laisvesnių.Gal pabandysiu laisvesnes nuvelti g.gif , bet reika šitas primatuoti, tada bus aišku , ką tobulint biggrin.gif
Atsakyti
dzūke, labai fainos tepkytės wub.gif man kaip rutuliukų-burbuliukų,visokių taškiukų maniakei,tai dekoras super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 20 gruodžio 2010 - 16:54
Dzūke, labai gražios ir išbaigtos tapkutės thumbup.gif
Atsakyti
Dzūke, kadabra, žollia, labai visų gražios tapkutės.
Kadabra, žiūriu į tavo iškarpytas tapkutes ir kyla noras pačiai bandyt.

O skyles ylos pagalba ir jūsų patarimų dėka, išdūriau gerai. Ačiukas
Visos veliat ar jau atostogaujat?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 21, 10:26)
Visos veliat ar jau atostogaujat?

as tai tikrai, kad neveliu... dirbu verysad.gif
Atsakyti
O man jau bloga darosi, papuoliau į tokią situaciją, kad dar nelabai velt moku, o po 2-3 tepus per dien reik nuvelt doh.gif doh.gif doh.gif . Tai išeina kaip išeina... verysad.gif Per skubėjimą ir kokybės nelabai ...Šiandien pasakiau nė vienos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Dar eglutė vakare dukros. Parodyt neturiu ko...
Atsakyti
Ačiū visoms įvertinusioms 4u.gif

QUOTE(žollia @ 2010 12 21, 11:20)
O man jau bloga darosi, papuoliau į tokią situaciją, kad dar nelabai velt moku, o po 2-3 tepus per dien reik nuvelt doh.gif  doh.gif  doh.gif .

Oho blink.gif , jau čia užsakymai tave užgriuvo?Ar visi dovanų nori? biggrin.gif
Aš į dieną su meile tai tik vienas galėčiau nuvelt.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 21, 11:27)
Ačiū visoms įvertinusioms 4u.gif
Oho blink.gif , jau čia užsakymai tave užgriuvo?Ar visi dovanų nori? biggrin.gif
Aš į dieną su meile tai tik vienas galėčiau nuvelt.

Oi, Dzūke, aš irgi tik vienas galiu normaliai, su meile nuvelt. Užtat jau ir bloga, kai per savaitgalį nuo ryto iki vakaro išstovėjau vonioj doh.gif . Pati ant savęs pykstu, kam prasidėjau. Pirma įvaldyt reikia, o aš stačia galva. Susidorosiu, atseit... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 21 gruodžio 2010 - 12:08
Manosios ( ne tai , kad mano darytos , o tai kad pagaliau turiu ir sau ir jau sniegelio mačiusios ir po lauka bėgiojusios thumbup.gif )

user posted image

Ir riešinukės
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2010 12 21, 12:02)
Manosios ( ne tai , kad mano darytos , o tai kad pagaliau turiu ir sau ir jau sniegelio mačiusios ir po lauka bėgiojusios  thumbup.gif )

gražu labai wub.gif O kieno, jei ne tavo darytos? mirksiukas.gif
Dzūke, pamiršau tavo tepukus pagirt. Laabai kokybiškos 4u.gif
Atsakyti