Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 11:15)
Mole - simtpatiski peliukai.  bigsmile.gif

ra
tu gerai paziurek kiek mano tamsiajam name langu ir gal jau daugiau nebenorek. O Vilniuj, bute, tai du "vitrininiai", neatsidarantys, ketvirtam aukste.  lotuliukas.gif  Prisikalbesi tuoj  lotuliukas.gif
http://picasaweb.goo...ta/KaimasNamai#

ax.gif blush2.gif ir as noriu plaut langu... as ta mazesni , sviesuji namuka apsiimciau, langu maziau, o gal ir patirties tapuku velime daugiau turiu nei RA, tai ir atidirbti maziau reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Trakšt.. žinai, vien už malonumą tam kaime pasivalkiot dar ir vitrinas pašveisčiau.. ax.gif Tiesiog..nu reiks tris dienas prieš simpoziumą atropot keliais ir spėsiu.. user posted image

Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2010 12 07, 10:19)
ax.gif  blush2.gif ir as noriu plaut langu... as ta mazesni , sviesuji namuka apsiimciau, langu maziau, o gal ir patirties tapuku velime daugiau turiu nei RA, tai ir atidirbti maziau reiktu lotuliukas.gif

mhm.. super user posted image.. o as dar pažadu medaus masažo pamokyt visas.. user posted image

o naktinis vyno pagėrims prie laužo būtų? user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif baikit juokus su tais langais. Seip galit bile kada atvaziuot vasara pas mane i kaima. Sakau vasara, nes ten tuomet ir gyvenu. O Vilniuj tiesiog veliu mazam kamputy vonioj, bet nors aukstis tinka. Niekaip B normalaus stalo nepadaro. doh.gif Bet jei atvirai tai as tikrai nesu tokia jau stipri, kad kazka mokyciau, o dar tuo labiau uz mokesti ( langu plovima) biggrin.gif

Besijuokianti taip man vilna lyg truputi pasivelia dazant. Jokiais budais dazymo metu jos negalima murkdyt, kociot, tampyt, dauzyt ar dar ko ten su ja daryt, kas gali ja velt. Bet po dazymo ji labai gerai man veliasi. Bandymas dazyti baltas slepetes nepavyko. Daze kojas mano draugei jos blush2.gif . Tai daugiau taip nedarau. O gal tiesiog blogai buvo dazai uztvirtinti, bet jau neberizikuosiu daugiau. doh.gif
Atsakyti
Juperi, jauti, dar ir langų plaut bus nebūtina..user posted image
vnž Trakšt, šliaušiu po liubomu vos tik pirštu pamosi.. manau visos turėsim ką viena kitai "po sekretu"..
Atsakyti
Vakarykštes riešinės ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 12 07, 11:33)
Juperi, jauti, dar ir langų plaut bus nebūtina..user posted image
vnž Trakšt, šliaušiu po liubomu vos tik pirštu pamosi.. manau visos turėsim ką viena kitai "po sekretu"..

hihihi.gif hihihi.gif popigiaja prasisuksim? lotuliukas.gif

tuoj, trakst, gailesis istarus tuos zodzius, kad langu plaut nereiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 07 gruodžio 2010 - 10:39
Oi ne trakst nesigali, ka istarus. Vasara, geriausia ne savaitgali labai prasom ir langu plaut nereikes, nu tik viena kita hektara darzu nuravet... Ai gi juokauju. Nieko nereiks dirbt, tik velt, jei tai darbas biggrin.gif

Pas mane vonioj avarija. Nuo jubu bega, lasa, laukius avarines. Nieko dirbt negaliu. verysad.gif Pasiguodziau verysad.gif
Atsakyti
nu gal tikrai nesigailes, jei mes gerai pasistengsim..vynas, saslai, mOsazas...

Jo, trakst.. jei nuo lubu las, tai pirm duris kaimynu lauzt reiktu...
Atsakyti
Ai su tais lasejimais tai pamirasu pagirt sagdo riesines. Kaip visada - liabai dailios wub.gif . Tik kai fotkinai gal reikejo fono kito. Va cia tas variantas, manau, kai riesines istikruju grazesnes nei nuotraukoj. Nu tiesiog taip manau. Bet mes cia ne fotomena gi demonstruojam, tai gal reikejo man ir prikast liezuvi. Nu jei ka tai atsiprasau... blush2.gif
Atsakyti
blyn, per piet atidaviau aulinukus ir foto pamirsau pasidaryt doh.gif
Atsakyti
sveikos,
daug nauju darbeliu wub.gif
smagu, kad ir apie susibegima kalbat, tikiuosi ir mane priimsit cool.gif . Pazadu kai ka skanaus ant lauzo pagaminti po meditaciju su vilna rolleyes.gif
Trakstbrakst, grazi jusu sodyba, tokia sutvarkyta, isbaigta atrodo. Sakyk, o rimtai ir darzu eile dar turi? Jei taip, tai kada speji? O vasara velt noras nemazeja?

p.s. MB tapkes delioja - uzsikrete tongue.gif

Juperi, fainas tavo avataras biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 07 gruodžio 2010 - 14:04
Molė, kokios gražios tapkutės mmmmm thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti