su yla
QUOTE(sagdo @ 2010 12 20, 09:33)
su yla
Su yla praduriu, o tada su vašeliu raisteli pertraukiu...
o gal kuri bandėt tas kniedes įdėt į batukus?nesd kažkaip atrodo,kad kai tik taip skylutės padarytos,gali išssitampyt ta skylutė nežinau,gal aš klystu..
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 20, 11:07)
o gal kuri bandėt tas kniedes įdėt į batukus?nesd kažkaip atrodo,kad kai tik taip skylutės padarytos,gali išssitampyt ta skylutė nežinau,gal aš klystu..
Na, mum kolkas puikiai tarnauja ir yla pradurtos skylutes, nei kiek neprasitampe...
Ačiū, mergaitės, lenkiu prieš jus savo dažytą ( žilą )galvą
Oi kiek nauju darbeliu ikelta
Stai mano naujosios (slepkes kaip slepkes, nieko ypatingo):
Papildyta:
tikrai butu tvirciau, o, man bent jau, tai ir isbaigtumas kitas butu
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 20, 11:07)
tikrai butu tvirciau, o, man bent jau, tai ir isbaigtumas kitas butu
QUOTE(kadabra @ 2010 12 20, 12:40)
labai gražios šlepetytės spalvos
dėl tų kniedžių galvoju pasitikslinsiu,gal kas yra bandę...nes planuoju savo žiogui daryt tapukus dabar didziajam vyrui vargstu. Kai bus baigta įkelsiu jūsų teismui
QUOTE(kadabra @ 2010 12 20, 11:40)
Oi kiek nauju darbeliu ikelta
labas rytas. Gražios tapkės, Kadabra Man labai patinka tavo tapukų lygumas
Rodausi savaitgalio tepukus. Sunkokai man iš sluoksnos einasi , prasta kokybė kol kas gatavo produkto. Iš karšinio geriau. Bet karšinio tokių spalvų nėr.
QUOTE(žollia @ 2010 12 20, 13:42)
labas rytas. Gražios tapkės, Kadabra Man labai patinka tavo tapukų lygumas
Rodausi savaitgalio tepukus. Sunkokai man iš sluoksnos einasi , prasta kokybė kol kas gatavo produkto. Iš karšinio geriau. Bet karšinio tokių spalvų nėr.
Dekui, Zollia, tavieji tapukai irgi jaukus (tiesa, kai kur matosi raukslytes, bet kai as nesu velusi is sluoksnos, tai tikrai nezinau kaip man ten sektusi ja uzglostyti).
Rozinio karsinio esu pirkus is eriuko, na o baltas karsinys labai patiko ir wool.
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 19, 19:36)
Iš to balto pavydo jūsų šlepetėms, šiandien ir aš susikaupiau dar vienam bandymui.Pavyko lyg ir geriau Kai išdžius pasirodysiu
Va , nors aš jomis didžiuojuosi, nes iškelių bandymų geriausiai vykę Vėliau su mintim mamai, bet nežinau ar įtilps, šiaip jai mažesnių reikėtų, bet dėl ilgio manau nepames.Tik nežinau ar per keltį įtilps Mano kojai kaip tik. Vidus 23cm, sudėjau 200g karšinio.Tų bumbuliukų net negalvojau dėt, bet tas mano alia dekoras labai jau nevienodai gavosi.Paskui atėjo tokia mintis, karšinio dėtų spalvų jau neturėjau, o iš sluoksnos bumbuliukai prastai sukosi
(išsididina ir mažesnės foto)