Labas vakaras. Visi tapukai gražūs. Tik aš Justės pilkųjų galus nubukinčiau. Bet tai skonio reikalas. Kiekvienam vis kitokia forma patinka.
Simpatulkos
Kaip lygiai suveltos . Ar čia sluoksna?
Sveikos
kiek visokių grožybių visos pridarėt Matosi,prieš šventes nenuobodžiaujat
o aš turiu bėdą,man kažkaip sunkiai veliasi ir formuojasi kulnas gal ką patarsit?
kiek visokių grožybių visos pridarėt Matosi,prieš šventes nenuobodžiaujat
o aš turiu bėdą,man kažkaip sunkiai veliasi ir formuojasi kulnas gal ką patarsit?
Aš vis pastebiu, kad man iš karšinio lygesnės gaunasi, o iš sluoksnos tokios lyg negalėčiau niekaip sulyginti . Kaži , gal susikloju nevienodai?
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 18, 13:19)
Mano "ramuma"
Ispradziu suabejojau, kad gal per dideles geles, tai padariau prisegamas. Bet kai savo "kanopas" palenktais pistais ikisau i sitas slepetes - supratau klydus. Labai smagiai tos geles is virsaus atrodo.
Ispradziu suabejojau, kad gal per dideles geles, tai padariau prisegamas. Bet kai savo "kanopas" palenktais pistais ikisau i sitas slepetes - supratau klydus. Labai smagiai tos geles is virsaus atrodo.
as ir esu nuvelus slepytes su didelem gelem, tai maniskis isbrokino nu reik manyt, kas gaus dovanu taip negalvos
kadabra jei vaziuosi silku ziuret i ta "silko tekstile", papasakok kokios ten kainos
QUOTE(žollia @ 2010 12 18, 21:56)
Labas vakaras. Visi tapukai gražūs. Tik aš Justės pilkųjų galus nubukinčiau. Bet tai skonio reikalas. Kiekvienam vis kitokia forma patinka.
Aciu uz pastabas nenubukinau, nes pabijojau, kad per mazi gali likt
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 19, 12:16)
O aš pabandžiau raižinukus, Apskritai tai nieko naujo, tik man tai buvo nauja ir patiko labai juos daryt:
Gražios.
Ten alyvinės spl. kažkiek tarp sluoksnių įvelta Toks vaizdas, kad visos oranžinės, o alyvinė neaišku iš kur atsiradus
Iš to balto pavydo jūsų šlepetėms, šiandien ir aš susikaupiau dar vienam bandymui.Pavyko lyg ir geriau Kai išdžius pasirodysiu
Aš tik vieną bandymą dariau iš sluoksnos, kažkaip visai nesigavo
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 19, 13:22)
...o man ir su keltim sunkiai sekasi Gal kas ant kurpalio mauna, tada prasitempia, geriau susiformuoja
Man kulnas irgi sunkiau veliasi, bet turbūt dėlto, kad per mažai trinu dėl susitraukimo bijodama Labai nevienodai tie kulnai gaunasi , ir kelties nebegaliu ištempt kai suveliu perdaug
Kokios visos gražuolės tapkės
Noriu paklaust, o su kuo jūs skyles išduriat? Noriu vaikiškas tapkytes suvarstomas padaryt ir nesugalvoju
Noriu paklaust, o su kuo jūs skyles išduriat? Noriu vaikiškas tapkytes suvarstomas padaryt ir nesugalvoju