Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas vakaras. Visi tapukai gražūs. Tik aš Justės pilkųjų galus nubukinčiau. Bet tai skonio reikalas. Kiekvienam vis kitokia forma patinka.
Atsakyti
O aš pabandžiau raižinukus, Apskritai tai nieko naujo, tik man tai buvo nauja ir patiko labai juos daryt:
user posted image

O dar parodysiu kiek nedaug man išsikerpa iš tokios formos tapkių:
user posted image
Atsakyti
Simpatulkos smile.gif
Atsakyti
Kaip lygiai suveltos 4u.gif . Ar čia sluoksna?
Atsakyti
Žollia, karšinys. Tavosios irgi labai lygiai suveltos, tos žalios nykštukinės ypatingai glotnios pasirodė.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kiek visokių grožybių visos pridarėt wub.gif wub.gif wub.gif Matosi,prieš šventes nenuobodžiaujat smile.gif
o aš turiu bėdą,man kažkaip sunkiai veliasi ir formuojasi kulnas verysad.gif gal ką patarsit? g.gif
Atsakyti
Aš vis pastebiu, kad man iš karšinio lygesnės gaunasi, o iš sluoksnos tokios lyg negalėčiau niekaip sulyginti g.gif . Kaži , gal susikloju nevienodai?
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 18, 13:19)
Mano "ramuma"

Ispradziu suabejojau, kad gal per dideles geles, tai padariau prisegamas. Bet kai savo "kanopas" palenktais pistais ikisau i sitas slepetes - supratau klydus. Labai smagiai tos geles is virsaus atrodo.

as ir esu nuvelus slepytes su didelem gelem, tai maniskis isbrokino doh.gif nu reik manyt, kas gaus dovanu taip negalvos rolleyes.gif

kadabra jei vaziuosi silku ziuret i ta "silko tekstile", papasakok kokios ten kainos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandia: 19 gruodžio 2010 - 15:34
QUOTE(žollia @ 2010 12 18, 21:56)
Labas vakaras. Visi tapukai gražūs. Tik aš Justės pilkųjų galus nubukinčiau. Bet tai skonio reikalas. Kiekvienam vis kitokia forma patinka.

Aciu uz pastabas mirksiukas.gif nenubukinau, nes pabijojau, kad per mazi gali likt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 19, 12:16)
O aš pabandžiau raižinukus, Apskritai tai nieko naujo, tik man tai buvo nauja ir patiko labai juos daryt:

Gražios.
Ten alyvinės spl. kažkiek tarp sluoksnių įvelta g.gif Toks vaizdas, kad visos oranžinės, o alyvinė neaišku iš kur atsiradus biggrin.gif

Iš to balto pavydo jūsų šlepetėms, šiandien ir aš susikaupiau dar vienam bandymui.Pavyko lyg ir geriau blush2.gif Kai išdžius pasirodysiu blush2.gif

Aš tik vieną bandymą dariau iš sluoksnos, kažkaip visai nesigavo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 19, 13:22)
o aš turiu bėdą,man kažkaip sunkiai veliasi ir formuojasi kulnas verysad.gif gal ką patarsit? g.gif

...o man ir su keltim sunkiai sekasi doh.gif Gal kas ant kurpalio mauna, tada prasitempia, geriau susiformuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 gruodžio 2010 - 19:34
Man kulnas irgi sunkiau veliasi, bet turbūt dėlto, kad per mažai trinu dėl susitraukimo bijodama blush2.gif Labai nevienodai tie kulnai gaunasi blush2.gif , ir kelties nebegaliu ištempt kai suveliu perdaug g.gif
Atsakyti
Kokios visos gražuolės tapkės wub.gif wub.gif
Noriu paklaust, o su kuo jūs skyles išduriat? Noriu vaikiškas tapkytes suvarstomas padaryt ir nesugalvoju g.gif g.gif
Atsakyti