Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Mano "ramuma"
user posted image

Ispradziu suabejojau, kad gal per dideles geles, tai padariau prisegamas. Bet kai savo "kanopas" palenktais pistais ikisau i sitas slepetes - supratau klydus. Labai smagiai tos geles is virsaus atrodo.
Atsakyti
Gražios, kaip visada wub.gif . Man irgi tos gėlės didelės atrodo, bet natūroj turbūt geriau matosi. O aš prisišnekėjau, kad gerai sekasi. Duoduos su vyriškom jau 4 valandos ir galo nematyti. Vis dėlto reiks kogero pirkt kurpalius nors vienus iš wool, nes formavime pas mane katastrofa...
Atsakyti
trakstbrakst, pritariu, kad kaip visada, labai gražios wub.gif wub.gif wub.gif
O gėlyčių dekoras (tas rudas gražiai susigarbiniavęs) iš lino darytas? blush2.gif
Atsakyti
Kiek suprantu dabar dauguma perkat sluoksną iš wool.lt, kiek mic imat šlepetėms? blush2.gif
Atsakyti
aš 21 mic, nes pigiau blush2.gif
Atsakyti
Kažkaip neatidi buvau blush2.gif , atrodė daugiau mic sluoksnos yra, o ten pasirodo karšinys su mic surašytas.
Atsakyti
Trakšt, labai gražios gėlėtosios bigsmile.gif

aš šiandien nusivylusi žiūrėjau į savo antrąsias - vėliau vėl vyriškas tėtei arba broliui (patys galės pasirinkti kuris kurias nešios). Tai bijojau, kad per plačios gavosi, nu anei kaip nebenorėjo trauktis. Maniau teks mest lauk. Ale pamatavau ant vyro kojos (nu jo kokiu numeriu ar dviem didesnė), tai sako man net platesnių norėtųsi. Tai viliuosi, kad tėtei ar broliu visgi tiks ir nuo kojos nekris.
Vyras pažiūrėjęs sako, tu velk velk, galėsi į kazį paskui nešti. Joooo, sakau, su tokiomis kazyje tik po sniegu slėptis blush2.gif Aš džiaugsiuos jei artimieji mano veltinukes nešios ir nepeiks.
Atsakyti
As noriu pasirodyti savo antrasias suaugusiuju slepetes blush2.gif
Lauksiu labai kritikos ir patarimu mirksiukas.gif

user posted image

Ir dar keletas vaikisku:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Naujieji tiapkai ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image