Mano "ramuma"
Ispradziu suabejojau, kad gal per dideles geles, tai padariau prisegamas. Bet kai savo "kanopas" palenktais pistais ikisau i sitas slepetes - supratau klydus. Labai smagiai tos geles is virsaus atrodo.
Gražios, kaip visada . Man irgi tos gėlės didelės atrodo, bet natūroj turbūt geriau matosi. O aš prisišnekėjau, kad gerai sekasi. Duoduos su vyriškom jau 4 valandos ir galo nematyti. Vis dėlto reiks kogero pirkt kurpalius nors vienus iš wool, nes formavime pas mane katastrofa...
trakstbrakst, pritariu, kad kaip visada, labai gražios
O gėlyčių dekoras (tas rudas gražiai susigarbiniavęs) iš lino darytas?
O gėlyčių dekoras (tas rudas gražiai susigarbiniavęs) iš lino darytas?
Kiek suprantu dabar dauguma perkat sluoksną iš wool.lt, kiek mic imat šlepetėms?
aš 21 mic, nes pigiau
Kažkaip neatidi buvau , atrodė daugiau mic sluoksnos yra, o ten pasirodo karšinys su mic surašytas.
Trakšt, labai gražios gėlėtosios
aš šiandien nusivylusi žiūrėjau į savo antrąsias - vėliau vėl vyriškas tėtei arba broliui (patys galės pasirinkti kuris kurias nešios). Tai bijojau, kad per plačios gavosi, nu anei kaip nebenorėjo trauktis. Maniau teks mest lauk. Ale pamatavau ant vyro kojos (nu jo kokiu numeriu ar dviem didesnė), tai sako man net platesnių norėtųsi. Tai viliuosi, kad tėtei ar broliu visgi tiks ir nuo kojos nekris.
Vyras pažiūrėjęs sako, tu velk velk, galėsi į kazį paskui nešti. Joooo, sakau, su tokiomis kazyje tik po sniegu slėptis Aš džiaugsiuos jei artimieji mano veltinukes nešios ir nepeiks.
aš šiandien nusivylusi žiūrėjau į savo antrąsias - vėliau vėl vyriškas tėtei arba broliui (patys galės pasirinkti kuris kurias nešios). Tai bijojau, kad per plačios gavosi, nu anei kaip nebenorėjo trauktis. Maniau teks mest lauk. Ale pamatavau ant vyro kojos (nu jo kokiu numeriu ar dviem didesnė), tai sako man net platesnių norėtųsi. Tai viliuosi, kad tėtei ar broliu visgi tiks ir nuo kojos nekris.
Vyras pažiūrėjęs sako, tu velk velk, galėsi į kazį paskui nešti. Joooo, sakau, su tokiomis kazyje tik po sniegu slėptis Aš džiaugsiuos jei artimieji mano veltinukes nešios ir nepeiks.
As noriu pasirodyti savo antrasias suaugusiuju slepetes
Lauksiu labai kritikos ir patarimu
Ir dar keletas vaikisku:
Lauksiu labai kritikos ir patarimu
Ir dar keletas vaikisku:
Naujieji tiapkai
Tos žuvinės tai geros
Juste-G , aš su tom braškytėm lakstyčiau po namus patenkinta
Juste-G, kokios mielos su braškytėm
Sagdo, o jau žuvytės kokios fainos
Sagdo, o jau žuvytės kokios fainos