Sveikutes va rodau savo nelaimeles slepetes .mintis buvo kita ,bet nesigavo .teko poto suktis is padeties ir improvizuoti. o kai dukra po ju mano rankas pamate tai sake virstu i halka . bet kaip ziaurei krastas neligus matosi ,o dar jus rezkit 2
Karosimi, sliekų ieškai
Labai gražios šlepetės, kraštai suvelti, nepalaidi, nespurantys, o kad nelygus, tai storesnėm tapkėm iš karšinio sunku lygius padaryt... Ir piešinukas labai gražus.
Merginos, o kodėl jūs visos darot tapkes su užkulniu? Man tai pačios nepatogiausios tapkės, mano pačios pirmosios sau irgi buvo su užkulniu, bet jau kaip nervina kai naktį pas vaiką, prie telefono reik bėgt ar tuliką , ir dar lenktis tą užkulnį užsitraukt. Galiausiai jis vistiek nusimina... Ir vyrui tokias buvau padarius, o šiemet įspiriamas mums abiem suvėliau, tai abu vienbalsiai nusprendėm, kad tokios patogesnės. O jei senam žmogui, kaip jam ten pasilenkt...
Labai gražios šlepetės, kraštai suvelti, nepalaidi, nespurantys, o kad nelygus, tai storesnėm tapkėm iš karšinio sunku lygius padaryt... Ir piešinukas labai gražus.
Merginos, o kodėl jūs visos darot tapkes su užkulniu? Man tai pačios nepatogiausios tapkės, mano pačios pirmosios sau irgi buvo su užkulniu, bet jau kaip nervina kai naktį pas vaiką, prie telefono reik bėgt ar tuliką , ir dar lenktis tą užkulnį užsitraukt. Galiausiai jis vistiek nusimina... Ir vyrui tokias buvau padarius, o šiemet įspiriamas mums abiem suvėliau, tai abu vienbalsiai nusprendėm, kad tokios patogesnės. O jei senam žmogui, kaip jam ten pasilenkt...
Taip sios mamai ir veltos ji ir prase be kulno. jei ka tai nukirpsiu ,bet vistik as bijau kad jos panesiojus formos nelaikis
Šelma nabagas tu
ritutele as bambuko pluosta naudoju dekoriukui.
karosimi labai grazios spalvos, labai grazios geles. Krasteliai ir forma tai nelabai man patinka , pirmoj nuotraukoj nevienodos atrodo. Nuotrauka kalta? O dekoriukai pribadyti?
Besijuokianti Na gal geriau forma laikosi su borteliais . Kai ipranti tai ir nejuciom uzsidedi, o kas numina, tas jau numina krasta.
ritutele as bambuko pluosta naudoju dekoriukui.
karosimi labai grazios spalvos, labai grazios geles. Krasteliai ir forma tai nelabai man patinka , pirmoj nuotraukoj nevienodos atrodo. Nuotrauka kalta? O dekoriukai pribadyti?
Besijuokianti Na gal geriau forma laikosi su borteliais . Kai ipranti tai ir nejuciom uzsidedi, o kas numina, tas jau numina krasta.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 17, 16:05)
Karosimi, sliekų ieškai
o man viska gerai su uzkulniais, niekas nenumyne, kiek maciau is mano dovanotu
Seip jos tai vienodos, ten gal taip nuotrauka gavosi. forma tai jo, nekokia is karsinio veliau, veliau, veliau ... didokas lekalas matomai tai iki norimo didzio nenorejo trauktis .tai ir neapsitrauke graziai kurpaliaus. dekoras, jo ranka pribadytas,kadangi norejau privelti silka,o gal nesilkas ten tai man ir neprisivele.nenorejau tokiu pliku, nuogu ,vienspalviu palikti tai teko adata i pagalba kviestis
karosimi, tokios mielos, šiltos, savos....
QUOTE(Šelma @ 2010 12 17, 14:49)
Man antrą kartą šį mėnesį dešinės rankos riešo uždegimas : Veliu viena ranka, o kočioju ant bambukinę ne delnais, o dilbiais (na tas vietas rankų kur tarp riešo ir alkūnės ) užspaudus
Žolia labai tavo žalios nykštuko tepos gražios
Žolia labai tavo žalios nykštuko tepos gražios
Ačiū už gerą žodį. O ir tu turbūt neturi skalbimo lentos? Jetus, mergaitės, ta skalbimo lenta nepamainomas dalykas. Susivelia žyyymiai greičiau nei su bambuku . . Jau tikrai prašykit geriau nors medinę kad išdrožtų kas. Juk senovėj su tokiom medinėm ir skalbdavo. Pamatysit, tikrai geresnė savijauta bus ir laikas sutrumpės.
QUOTE(karosimi @ 2010 12 17, 14:50)
Sveikutes va rodau savo nelaimeles slepetes .mintis buvo kita ,bet nesigavo .teko poto suktis is padeties ir improvizuoti. o kai dukra po ju mano rankas pamate tai sake virstu i halka . bet kaip ziaurei krastas neligus matosi ,o dar jus rezkit 2
Šaunios visai . matosi, kad lygiai suveltos. O formos nelabai beištaisysi, jei nebesitraukia. mano vienos irgi nebesitraukė nė pro kur. Lygios, tvarkingos ir bus stiprios labai.
Aciukas tau trakst,jau zinosiu.
Aciu merginos visom po . o kokioj stadijoj jus trinat i skalbimo tarka ? pas mama lygtais ir buvo reiks pasiklausti.
QUOTE(žollia @ 2010 12 17, 18:52)
O ir tu turbūt neturi skalbimo lentos?
Turiu, atsivežiau iš sodybos, parudijusią tokią, daug mačiusią Bet man nepatogu trint į ją kažkaip, jei ant vėlimo stalo guldau, tai taškosi žiauriai, turbūt stačiai ją laikant (na pusiau gulom, kaip skalbiant) ir geriau trint būtų, bet tada nebent dušo kabinon- vien pagalvojus nugara pusiau lūžta O ir nepagaunu trinimo principo, kočiot ir rankom glostyt paprasčiau atrodo
Turiu dar 7 poras nuvelt iki kalėdų ir imsiu atostogas savaitei kokiai
Labas rytas. Vakar nebegalėjau parašyt, išvažiavau į laidotuves.
Šelma na, nugara tai kenčia, nes aš į vonią įsistatau, bet rankoms tai nėr bėdos. Bandžiau paguldžius, tai tikrai taškosi labai ir ne tas prispaudimo efektas, kaip stačiomis. Aš dar sumąsčiau, kad taip pasikabinus ją ant kokio kubiliuko aukštesnio šono viduj: tada ir stačiomis galima būtų brūžint, ir nesitaškytų tiek. Kočiojant ir glostant vien rankom tikrai oda pradeda nusitrint...
Karosimi , aš pradedu trint į tarką po bambukinės. Bambukinėje paridenu tik tiek, kol sukimba pati vilna. Kokius 4 kartus pakeičiu kryptis po 100 paridenimų nestiprių su lekalu. Tada pamėtau į vonią kokį 30 kartų su lekalu, tada prakerpu ir išimu lekalą, kišu vidun ranką ir karštas vanduo su muilu+ tarka. Kai reikia patrinu kaip paprastai skalbiant rankom, paglostau. Ilgiausiai man trunka susiklot vilną.
Na, kol kas aš tiek tevėlus, gal per laiką ir pasikeis mano taktika, bet kol kas taip visai neblogai gaunasi.
Reiks šiandien nuimt laiką, kiek man užtrunka tepus nuvelt nuo A iki Z.
Šelma na, nugara tai kenčia, nes aš į vonią įsistatau, bet rankoms tai nėr bėdos. Bandžiau paguldžius, tai tikrai taškosi labai ir ne tas prispaudimo efektas, kaip stačiomis. Aš dar sumąsčiau, kad taip pasikabinus ją ant kokio kubiliuko aukštesnio šono viduj: tada ir stačiomis galima būtų brūžint, ir nesitaškytų tiek. Kočiojant ir glostant vien rankom tikrai oda pradeda nusitrint...
Karosimi , aš pradedu trint į tarką po bambukinės. Bambukinėje paridenu tik tiek, kol sukimba pati vilna. Kokius 4 kartus pakeičiu kryptis po 100 paridenimų nestiprių su lekalu. Tada pamėtau į vonią kokį 30 kartų su lekalu, tada prakerpu ir išimu lekalą, kišu vidun ranką ir karštas vanduo su muilu+ tarka. Kai reikia patrinu kaip paprastai skalbiant rankom, paglostau. Ilgiausiai man trunka susiklot vilną.
Na, kol kas aš tiek tevėlus, gal per laiką ir pasikeis mano taktika, bet kol kas taip visai neblogai gaunasi.
Reiks šiandien nuimt laiką, kiek man užtrunka tepus nuvelt nuo A iki Z.