Nuska pirmos?
Na klaideliu tai matosi. Nusupyk ir nenusvarink ranku, nes zadu kritikuot. Zinau, kad skaudu, zinau, kad darbo daug idejai, bet nebus jokios naudos, jei sakysiu, kad jos nuostabios. Visu pirma man jos atrodo plonokos, visu antra ( pastebejau ne tik pas tave) kad didziausias demesys kreipiamas i nosi, o kulna pamirsta pavelt. Tai kaip ir galo isforemuoto nelabai yra. Tokios slepetes, labiau sliures tampyt po namus bus gal ir gerai, bet forma greit isvis praras.
Noriu pasidalint savo "patirtim"
Veliant slepetes jas guldau sonu ir pilu vandeniu, muiluoju, suku i bambukine uzuolaida, kocioju. Taip darau is ilgio ir is plocio po kokius 25- 30 kartu vis keician padeti. Pradzioj nestipriai spaudziu, gale, kiek turiu sveikatos. Dar keiciu slepeciu padeti, taip, kad padas atsiduria ant kilimelio, borteliai suguldomi ant slepetes vidaus, kulnas uzliankiamas i vidu,ant borteliu, keltis irgi lenkiama (suemus ir iskelus i virsu) i slepetes isore. Tarp kociojimu vis patrinu skalbiamaisiais judesiais, kad nesusidarytu rauksles ar guzai. Velimo pabaigoj slepetes tampa kietos. Ju forma pilnai laikosi, nera jokiu pasibangavimu.
Sekmes dideliausios
Trakšt brakšt, draugė sakė, kad suvynioja bambukinę ir talžo, ar tu taip nedarai?
Trakšt, dėkui už patarimus. Ale nors ir pirmosios, bet formuoju taip kaip ir parašei. Visaip lankstau ir įvairiomis kryptimis kočioju. Jos jau kietos buvo, sunkiai gręžėsi. Bet vat kulnas, tai kaip ir pastebėjai, sunkiai man sekėsi. Na bet jos ir skirtos po namus tampyt O ir dėl plonumo nėr labai plonos, per abi 200g
QUOTE(Molė @ 2010 12 16, 13:23)
Žollia, bet labai mažai uždėjai, aš iš sluoksnos kai veliu 30-50 procentų didinu
Ciekavinuos, nes noriu pamėginti kepurę velti, dar zuikio nepadariau
Ciekavinuos, nes noriu pamėginti kepurę velti, dar zuikio nepadariau
Na, aš pagal seną pirties kepurę apsibrėžiau ir visur maždaug po 2 cm padidinau iškirpdama. Todėl ir sakau, kad reikėjo didesnio, nes man per stipriai susitraukė Čia gavosi tokiai plonai galvai.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 16, 14:46)
žollia nepykstu, smagu, kad prisipazysti i. Net syptelejau, tikrai panasumo yra. O man, tai nepatiko ta kepure velt, ypac ragus. Kazkaip nepadoriai tai galejo is sono atrodyt.
Ačiū . Na, aš dėl to nepadorumo" ir sutrumpinau ragus
QUOTE(žollia @ 2010 12 16, 17:17)
Ačiū . Na, aš dėl to nepadorumo" ir sutrumpinau ragus
ot kur šelmės
labai dailus "raguoti" baciukai...
žollia, kokie gražučiai elfiški batukai
Mano antrosios ir trečiosios šlepetės. Pati jomis labai patenkinta nesu. Formos norėtųsi gražesnės, iškirpt gražiau, bet bent tvirtos. Taigi dabar tobulinsiu šabloną, o po švenčių imsiuos kitų
Mano antrosios ir trečiosios šlepetės. Pati jomis labai patenkinta nesu. Formos norėtųsi gražesnės, iškirpt gražiau, bet bent tvirtos. Taigi dabar tobulinsiu šabloną, o po švenčių imsiuos kitų
wasara, fainos tapkytės, ypač raudonosios.
Va žiūrau į savo antrąsias padėtas džiūti tapkes ir įtariu, kad ryt vėl jas šlapinsiu ir dar kulną damušinėsiu. Tas priekis net be pastangų kietas susiformavo. O tą kulną tryniau tryniau, kočiojau, glosčiau, ale vis vien platokas ir minkštokas gavosi.
Blogiausia visame tame, kad negaliu net ir norėdama pabaigti iki galo Yra kas pabunda anksčiau laiko ir tenka visus vėlimus palikti kitai dienai. Taip sakant mano tempas geriausiu atveju viena tapkė per mažiaus pietų miegą Tai gerai jei miega tris valandas, tai spėju ramiai ir suvelt ir dar kavos išgert
Va žiūrau į savo antrąsias padėtas džiūti tapkes ir įtariu, kad ryt vėl jas šlapinsiu ir dar kulną damušinėsiu. Tas priekis net be pastangų kietas susiformavo. O tą kulną tryniau tryniau, kočiojau, glosčiau, ale vis vien platokas ir minkštokas gavosi.
Blogiausia visame tame, kad negaliu net ir norėdama pabaigti iki galo Yra kas pabunda anksčiau laiko ir tenka visus vėlimus palikti kitai dienai. Taip sakant mano tempas geriausiu atveju viena tapkė per mažiaus pietų miegą Tai gerai jei miega tris valandas, tai spėju ramiai ir suvelt ir dar kavos išgert
Aiktusau žollia Labai kokybiska, dailu, grazu ir zalia. Tu tik pradejai, o jau nosi gali su sitom slepetem nemazai kam nusluostyt is tu senu vilkiu. Reikia pasitemti. Saunuole Man net kazkoks pasididziavimo jausmas uzejo. Nu taigi tu kaip ir mano pavyzdziu vedina pradejai velt. Toli keliausi.
Wasara na taip, pati pastebejai, kad forma nilabai. O as dar ir siules, guzelius matau. Bet uztat storos. Kirpimo linija nelabai lygi.
Atsiprasau, kazko kartais kompas uzjuodina man taip pats, nors noriu tik varda paryskint. Nors dabar gal visai ir nedurnai jis padare.
Wasara na taip, pati pastebejai, kad forma nilabai. O as dar ir siules, guzelius matau. Bet uztat storos. Kirpimo linija nelabai lygi.
Atsiprasau, kazko kartais kompas uzjuodina man taip pats, nors noriu tik varda paryskint. Nors dabar gal visai ir nedurnai jis padare.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 16, 18:34)
100 proc pagalvojau, kad pelnytai paryskinai
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 16, 17:34)
Man net kazkoks pasididziavimo jausmas uzejo. Nu taigi tu kaip ir mano pavyzdziu vedina pradejai velt. Toli keliausi.
Wasara na taip, pati pastebejai, kad forma nilabai.
Wasara na taip, pati pastebejai, kad forma nilabai.
Ačiū mergaitės už gražius žodžius. Net man pačiai dar nesitiki, kad išein Taip, įkvėpė tavo darbeliai, Trakšt . Juk ir anksčiau paskaitydavau, pažiūrėdavau, bet kažkaip neužkabindavo tiek, kad jau norėčiau ir pati kažką nuvelt.
Nuska ir Wasara , aš kai trinu kulnus (tiek aš čia tetrynus ir forma nekokia dar mano tepų, bet esmę jau po truputį bandau perkąst), tai suglaudžiu šonus ir tuos šonus gan ilgai brūžinu pakaitomis, o paskui jau iš vidaus darau išspaudžiu-išformuoju siauresnį tą padą. Pasidaro kietas, bet užtat tvirtai stovi. Trakšt labai išsamiai aprašė truputį anksčiau. Bet užtat žiūriu Wasarai medžiagytę pavyko privelt , kas man nesiseka.
Pagaliau gavau iš wool sluoksną . Spalvos ne tokios daugumoj, kaip internete. Ta džinso spalva tokia jau blanki . Aš galvojau, kad tamsesnė bus.
Oi kiek grozybiu privelet merginos is kur jus semiates tiek jegu
o jau nykstukai zali
o jau nykstukai zali