Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nebrangiai, užtat paskui ir neperka kai daugiau paprašyk per tokius prekeivius. O kokybė ne visiems rūpi. Sako, kad yra pigiau ir viskas.
O aš jau ir Juperi tapukus apžiūrėjau. Dailūs 4u.gif
Atsakyti
kadabra, gražuoliukės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O ką ten taip gražiai, tvarkingai ar privėlėt, ar prisiūvot?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2010 12 15, 18:45)
Nebrangiai, užtat paskui ir neperka kai daugiau paprašyk per tokius prekeivius. O kokybė ne visiems rūpi. Sako, kad yra pigiau ir viskas.
O aš jau ir Juperi tapukus apžiūrėjau. Dailūs 4u.gif

nu bet neapsokmo strošnumo ten... dekoracijos tai stambia adata priveltos. Kažkokie nedavelti kvadratai ... Čia būna mergaitės pirmus savo kukliai įdeda dešimt kart geresnius ir laukia priekabių
Atsakyti
Labas rytas. Trakšt , prisiduodu teismui. Pasinaudojau tavo idėja ir nuvėliau pirties kepurę su ragais blush2.gif . Tikiuosi, nepyksi 4u.gif kreivoka, šleivoka, bet patiko velt kepurę.
user posted image
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Graži kepurė bigsmile.gif . Ar čia iš sluoksnos vėlėi? Ar ant daug trafaretą didinai?
Atsakyti
Aha, iš sluoksnos. Po 2 cm uždėjau, bet reikėjo daugiau ko gero. Nes norėjau truputį laisvesnės. Jei būčiau iš karšinio vėlus, būtų buvę pats tas.
Atsakyti
Labas rytas, kokie planai siandienai?

Zollia, kokia kepure bigsmile.gif . Man tik dekoro kokio noretusi.

QUOTE(stewie @ 2010 12 15, 21:07)
kadabra, gražuoliukės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O ką ten taip gražiai, tvarkingai ar privėlėt, ar prisiūvot?

Stewie, ten iveltas linas, gana neplonas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2010 12 16, 09:19)
Aha, iš sluoksnos. Po 2 cm uždėjau, bet reikėjo daugiau ko gero. Nes norėjau truputį laisvesnės. Jei būčiau iš karšinio vėlus, būtų buvę pats tas.

Žollia, bet labai mažai uždėjai, aš iš sluoksnos kai veliu 30-50 procentų didinu g.gif
Ciekavinuos, nes noriu pamėginti kepurę velti, dar zuikio nepadariau
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 15, 12:11)
Dar toks klausimelis iskilo, mat man dazniausiai i ilgi traukiasi daugiau negu i ploti, tai galvoju, gal i sonus maziau cm pridedat negu i ilgi?

Taip, į ilgį reikia daugiau pridėti, nei į plotį. Juk vilna traukiasi tolygiai. Tarkim,jei karšinį galima suvelti kad kažkur sumažėtų iki 30%, tai aišku, kad 30% nuo ilgio bus daugiau, nei nuo pločio. Man taip atrodo smile.gif

Ir dar, kuo storesnes ruošiesi velti, tuo mažiau reikia pridėti, nes labai storas veliant, nepavyks tiek sumažinti, kaip plonesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 gruodžio 2010 - 14:23
Turiu vilnos, kuri labai gerai traukiasi i ilgi, bet prastai - i ploti. Tai as ja dedu i vidu, kai darau dvispalves ar trispalves slepetes. Tiesa, jau baigineju as ja. Daugiau nera taip pasitaike. g.gif

Dabar veliu is shetlando vilnos slepetes. Labai ja megstu, bet va ji man labai gerai veliasi, bet mazai traukiasi. Tai jei man reikia tarkim 39 dydzio, tai su sia vilna veliant imu 37 dydzio lekala, kaip veliant is merinosu sluoksnos. Nezinau ar as cia aiskiai. g.gif Negaliu kazkaip minciu aiskiai isdeliot. Norejau pasakyt, kad vis kitokia vilna kitaip veliasi, net ir ta pati merinoso sluoksna ar karsinys. Todel labai yra gerai pasidaryt bandinuka, bet as niekad nedarau. Natura durna, negaliu, man reikia tuoj pat ir iskarto. Esu nekarta apsigavus taip. Karta reikejo kvarbatkas nukirpt ir daryt vyriskas 44 dydzio is moterisku, kurios turejo but kokio 40 dydzio. doh.gif Veliau veliau, net kietos, kaip medines pasidare ir nei per kur nemazeja. doh.gif Bet uztat tokios kapitalines vyriskos gavosi. thumbup.gif Per Kazi pacios pirmos "isejo".

žollia nepykstu, smagu, kad prisipazysti 4u.gif i. Net syptelejau, tikrai panasumo yra. Turiu prisipazint, kad tai nera pavyzdinis man o darbas ir sektinas pavyzdys. Ne pats geriausias dizainas, bet vistik is pirties kepures ne kazinka ispausi. Mano broliui tai ji labai patiko, o zmogus 6 metus dailes akademijoj prasimoke. Tai as ir pati nelabai gal suprantu apie ka sneku. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. O man, tai nepatiko ta kepure velt, ypac ragus. Kazkaip nepadoriai tai galejo is sono atrodyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 16 gruodžio 2010 - 14:51
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 16, 15:46)
Todel labai yra gerai pasidaryt bandinuka, bet as niekad nedarau.

thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, pasirodysiu kukliai blush2.gif vienos tapkės jau paruoštos dovanojimui ax.gif iš zelandietiško karšinio čia, visai patiko jis man ax.gif
user posted image

sakiau reiks įsigyti tas svarstykles, skirtas maistui, kad galėčiau tolygiai vilną paskirstyt. O tai atrodo vienodai sukloju (prieš tai dar lyg ir iš akies vienodai gniutulus padalinu), ale vis vien viena tapkė biškį storelesnė gavosi g.gif
Atsakyti