Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 12:46)
Dekui, Juste, silti zodziai sirdi glosto  smile.gif
Veliau is karsinio, uzdejau apie 2cm kazkur  g.gif , bet nemanau, kad tai jau idealaus sablono paiesku galas  smile.gif

Dar toks klausimelis iskilo, mat man dazniausiai i ilgi traukiasi daugiau negu i ploti, tai galvoju, gal i sonus maziau cm pridedat negu i ilgi?
Atsakyti
Kadabra, grazios, originalios, storos ir visokios kitokios geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 15, 13:19)
Kadabra, grazios, originalios, storos ir visokios kitokios geros thumbup.gif

oi, dekui, Besijuokianti, ypac uz ta originaluma. Gavosi sakyciau nei storos, nei plonos, kai isdzius pilnai, reikes pasverti.
Turiu dar mintyse modeliuku, ale jau sakiau reik stabdyt, nes kitaip namu niekaip pries sventes nesusitvarkysiu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 15, 13:11)
Dar toks klausimelis iskilo, mat man dazniausiai i ilgi traukiasi daugiau negu i ploti, tai galvoju, gal i sonus maziau cm pridedat negu i ilgi?

as esu girdejusi, jog traukiasi kociojimo kryptimi.
bet man paskutines slepetes sunkoka buvo sumazinti is ilgio.
Manau, kad tikrai nereikia uzdeti tiek pat i sonus, kiek ir i ilgi.
Atsakyti
Nu ,Kadabra, nesitikek , kad po tavuju sedevru rodysiu dabar savo... uzpykau beee.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 15, 14:00)
Nu ,Kadabra, nesitikek , kad po tavuju sedevru rodysiu dabar savo... uzpykau beee.gif

eik tu sau ph34r.gif

einu valgyt daryt biggrin.gif
kantriai lauksiu, juperi
Atsakyti
Kadabra, niu kokios gražuolės tau išėjo wub.gif wub.gif
Žinokit aš čia su jumis tupiu ,skaitau viską ir kraunu info į savo galvelę bigsmile.gif Kaupiuosi ,kaupiuosi tapkyčių bandymui ,bet ant šalikų dabar užklimpus esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiksliai papasakokit kas nors kai privelet silka.veliau mamai tapkes,neprisivele man silkas, teko nuimti doh.gif . liko tapkes nuogos biggrin.gif .tai priveliau dekora su rankom ,net nezinau kaip nesiosis.
Atsakyti
kadabra ziuriu ir pavydas ima... bigsmile.gif nu jau labaiiiii fainules
Atsakyti
kadabra nu as cia jau kaip ir paveluotai, bet tikrai su paciais nuosirdziausiai pagyros zodziais. Grazios spalvos, idomi forma, tvarkingos, kokybiskos ir aisku grazios slepetes. thumbup.gif

Siandien po turgu trankiausi dovanu ieskodama. Susalau.... blink.gif Dar i krautuve reiks nulekt ir vakare dar slepetes nuvelt.
Atsakyti
Kadabra, labai labai gražios, mielos, simpatiškos ir t.t wub.gif wub.gif
Atsakyti
O aš Panoramoj tokių baisų tapkių mugėj nedavektų mačiau, kreivos šleivs ne tas žodis. 40 Lt... sakau, tia ko nedavelta. Nu tai iš kart pasikėliau biggrin.gif biggrin.gif

Ech kaip vską spėt iki kalėdų.
Vėliu mėlyna,s tai rankos mėlynos. Vyras išvadino mane Lora PAlmer.. iš Tvinpykso, jei pamenat
Atsakyti