Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Labas rytas bigsmile.gif
Kokios jūs visos fainos, dalinatės savo patirtim ir žiniom. Lentelė faina thumbup.gif
Juperi, pi darbo dar sugebi nuvelti tapkes ir kepurę. Tikra stacanovietė lotuliukas.gif thumbup.gif
Lauksim nuotraukų
Kadabra, tavo irgi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, su kava smile.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 15, 09:13)
Kadara, Trakštbrakšt buvo visai neseniai įdėjus lentelę dydžių.
O čia dar viena:
Man tai atrodo, kad 23,5 cm būtų 37 dydis. Tavojoj lentelėj, man tie japoniški dydžiai teisingi kažkodėl atrodo smile.gif .

Besijuokianti, kaip suprantu tavo ikelta lentele pataria kokio dydzio sablona gamintis konkreciam norimam slepeciu dydziui. Jeigu taip, tai kaip galima neivertinti skirtingo vilnos rusiu traukimosi?
As tai tiesiog ieskau kokie dydziu ismatavimai cm naturoje.
As neturiu kurpaliu ir man idomu kaip nuvelti kitu dydziu, nei mano koja, batukus g.gif

QUOTE(Molė @ 2010 12 15, 09:41)
Kadabra, tavo irgi bigsmile.gif

slapios dar maniskes, viena maziau kita daugiau. Fotkinti kaip ir galima, bet dar dekora baigineju, butinai ikelsiu jusu teismui.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 09:52)
As neturiu kurpaliu ir man idomu kaip nuvelti kitu dydziu, nei mano koja, batukus  g.gif 

4u.gif kisu rulete ir matuoju cm pagal panasios lenteles skaiciukus... ir vis kazkaip pataikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 15, 09:55)
4u.gif kisu rulete ir matuoju cm pagal panasios lenteles skaiciukus... ir vis kazkaip pataikau ax.gif

Juperi, o ko tu nedirbi tongue.gif ?
Jeigu gali imesk ta lentele, palyginsim su mano ir Besijuokianti imestoms blush2.gif
Atsakyti
Tai toj mano lentelėj pirma grafa - dydis, antra grafa - realus kojos dydis cm., trečia grafa - šablono dydis, ketvirta grafa - kiek suprantu šablono plotis. Vadovaujuos tik pirma - antra grafa, šablonai aišku, kad labai kiekvienos individualūs.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 10:27)
Juperi, o ko tu nedirbi  tongue.gif ?
Jeigu gali imesk ta lentele, palyginsim su mano ir Besijuokianti imestoms  blush2.gif

dirbu, dirbu....rabota takaja tongue.gif
ta lentele pas mani popierinaim variante, ale zinau kur rast ja interente- bandau ieskot...

ieskojau...panasu, kad nerasiu.... vakar 36 dydi veliau- tai puikiai pamenu- 23 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 15 gruodžio 2010 - 09:49
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 08:52)
Labas rytas, su kava  smile.gif
As neturiu kurpaliu ir man idomu kaip nuvelti kitu dydziu, nei mano koja, batukus   g.gif 

Labas rytas. Na, aš dar mažai tevėlus, bet pasidariau tokius pagaliukus pagal išmieras ir veldama vis įkišu juos į tapuko vidų patikrinimui. Jų ilgį pasidariau pagal kiekvienos išmieros cm nurodytus. Man labai patogu. Aš ir batus vaikams perku su pagaliukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 15 gruodžio 2010 - 10:05
QUOTE(žollia @ 2010 12 15, 11:02)
Labas rytas. Na, aš dar mažai tevėlus, bet pasidariau tokius pagaliukus pagal išmieras ir veldama vis įkišu juos į tapuko vidų patikrinimui. Jų ilgį pasidariau pagal kiekvienos išmieros cm  nurodytus. Man labai patogu. Aš ir batus vaikams perku su pagaliukais blush2.gif

Nu, nerealiai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
Ikeliu saviskiu foto:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 12:32)
Ikeliu saviskiu foto:

Oi, Kadabra, kaip grazu wub.gif toks nematytas modeliukas thumbup.gif
Papildyta:
Kadabra, o cia is karsinio velei? kiek cm reikia uzdet sunkiai besitraukianciai vilnai 38 dydziui?
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 15, 12:43)
Oi, Kadabra, kaip grazu  wub.gif toks nematytas modeliukas  thumbup.gif
Papildyta:
Kadabra, o cia is karsinio velei? kiek cm reikia uzdet sunkiai besitraukianciai vilnai 38 dydziui?

Dekui, Juste, silti zodziai sirdi glosto smile.gif
Veliau is karsinio, uzdejau apie 2cm kazkur g.gif , bet nemanau, kad tai jau idealaus sablono paiesku galas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 11:32)
Ikeliu saviskiu foto:

Nai nai nai kaip gražu wub.gif Ir ta balta su pilka kaip dera thumbup.gif
Aš prie vienų tepų bandžiau privelt šilko/viskozės skiautę. doh.gif Nukrito. Daugiau nebandau. Nors man taip gražu įkombinuoti audiniai.
Atsakyti