Labas rytas
Kokios jūs visos fainos, dalinatės savo patirtim ir žiniom. Lentelė faina
Juperi, pi darbo dar sugebi nuvelti tapkes ir kepurę. Tikra stacanovietė
Lauksim nuotraukų
Kadabra, tavo irgi
Labas rytas, su kava
Besijuokianti, kaip suprantu tavo ikelta lentele pataria kokio dydzio sablona gamintis konkreciam norimam slepeciu dydziui. Jeigu taip, tai kaip galima neivertinti skirtingo vilnos rusiu traukimosi?
As tai tiesiog ieskau kokie dydziu ismatavimai cm naturoje.
As neturiu kurpaliu ir man idomu kaip nuvelti kitu dydziu, nei mano koja, batukus
slapios dar maniskes, viena maziau kita daugiau. Fotkinti kaip ir galima, bet dar dekora baigineju, butinai ikelsiu jusu teismui.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 15, 09:13)
Kadara, Trakštbrakšt buvo visai neseniai įdėjus lentelę dydžių.
O čia dar viena:
Man tai atrodo, kad 23,5 cm būtų 37 dydis. Tavojoj lentelėj, man tie japoniški dydžiai teisingi kažkodėl atrodo .
O čia dar viena:
Man tai atrodo, kad 23,5 cm būtų 37 dydis. Tavojoj lentelėj, man tie japoniški dydžiai teisingi kažkodėl atrodo .
Besijuokianti, kaip suprantu tavo ikelta lentele pataria kokio dydzio sablona gamintis konkreciam norimam slepeciu dydziui. Jeigu taip, tai kaip galima neivertinti skirtingo vilnos rusiu traukimosi?
As tai tiesiog ieskau kokie dydziu ismatavimai cm naturoje.
As neturiu kurpaliu ir man idomu kaip nuvelti kitu dydziu, nei mano koja, batukus
QUOTE(Molė @ 2010 12 15, 09:41)
Kadabra, tavo irgi
slapios dar maniskes, viena maziau kita daugiau. Fotkinti kaip ir galima, bet dar dekora baigineju, butinai ikelsiu jusu teismui.
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 09:52)
kisu rulete ir matuoju cm pagal panasios lenteles skaiciukus... ir vis kazkaip pataikau
QUOTE(juperi @ 2010 12 15, 09:55)
kisu rulete ir matuoju cm pagal panasios lenteles skaiciukus... ir vis kazkaip pataikau
Juperi, o ko tu nedirbi ?
Jeigu gali imesk ta lentele, palyginsim su mano ir Besijuokianti imestoms
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 10:27)
Juperi, o ko tu nedirbi ?
dirbu, dirbu....rabota takaja
ta lentele pas mani popierinaim variante, ale zinau kur rast ja interente- bandau ieskot...
ieskojau...panasu, kad nerasiu.... vakar 36 dydi veliau- tai puikiai pamenu- 23 cm
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 08:52)
Labas rytas, su kava
Labas rytas. Na, aš dar mažai tevėlus, bet pasidariau tokius pagaliukus pagal išmieras ir veldama vis įkišu juos į tapuko vidų patikrinimui. Jų ilgį pasidariau pagal kiekvienos išmieros cm nurodytus. Man labai patogu. Aš ir batus vaikams perku su pagaliukais
QUOTE(žollia @ 2010 12 15, 11:02)
Labas rytas. Na, aš dar mažai tevėlus, bet pasidariau tokius pagaliukus pagal išmieras ir veldama vis įkišu juos į tapuko vidų patikrinimui. Jų ilgį pasidariau pagal kiekvienos išmieros cm nurodytus. Man labai patogu. Aš ir batus vaikams perku su pagaliukais
Nu, nerealiai gera mintis
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 12:32)
Oi, Kadabra, kaip grazu toks nematytas modeliukas
Papildyta:
Kadabra, o cia is karsinio velei? kiek cm reikia uzdet sunkiai besitraukianciai vilnai 38 dydziui?
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 15, 12:43)
Oi, Kadabra, kaip grazu toks nematytas modeliukas
Papildyta:
Kadabra, o cia is karsinio velei? kiek cm reikia uzdet sunkiai besitraukianciai vilnai 38 dydziui?
Papildyta:
Dekui, Juste, silti zodziai sirdi glosto
Veliau is karsinio, uzdejau apie 2cm kazkur , bet nemanau, kad tai jau idealaus sablono paiesku galas
QUOTE(kadabra @ 2010 12 15, 11:32)
Ikeliu saviskiu foto:
Nai nai nai kaip gražu Ir ta balta su pilka kaip dera
Aš prie vienų tepų bandžiau privelt šilko/viskozės skiautę. Nukrito. Daugiau nebandau. Nors man taip gražu įkombinuoti audiniai.