Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 06, 18:07)
O del kurpaliu, tai reiks butinai parodyt kaip as isformuoju be kurpaliu tik rankom. Kurpaliai tik paciam galutiniam etape naudojami - dzivinti. Formuoju be jokiu kurpaliu. Pas mane jie mediniai ir seni, tai isvis gal suputu, jei ant ju velciau.  doh.gif

Labai lauksim sios pamokeles mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo buna nefotogenisku slepesiu. smile.gif Kartais atrodo "gyvos" tokios grazios, o n iekaip negali perteikt tikru spalvu ar formos.

Na cia ne apie sitas. Sitos "ledukai" is mano pacios dazytos vilnos.
user posted image

Juste-G na ne tai, kad pamokele, o tiesiog nufotkinsiu, kai baiginesiu velt. Na jau pries greziant ir dziovinant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 07 gruodžio 2010 - 09:58
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 10:57)
Jo buna nefotogenisku slepesiu.  smile.gif  Kartais atrodo "gyvos" tokios grazios, o n iekaip negali perteikt tikru spalvu ar formos.
Na cia ne apie sitas. Sitos "ledukai" is mano pacios dazytos vilnos.
user posted image

Juste-G na ne tai, kad pamokele, o tiesiog nufotkinsiu, kai baiginesiu velt. Na jau pries greziant ir dziovinant.

merginos, kyla man klausimas- kam jus dazote vilna? ar tam , kad nerandate tinkamos spalvytes, ar , kad turite apsciai baltos vilnos??? sorry uz toki gal kvaila klausima... suprantu, kai norima pvz. batikos technika nudazyti ir tokiu budu suteikti dekora...

oii fotkes nesitryniau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 07 gruodžio 2010 - 10:00
juperi man patinka tiesiog pazaist. O spalvu tai isgaunu butent visai kitokiu maisant dazus.
pvz.:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 07 gruodžio 2010 - 10:03
Trakšt brakšt, labai gražios thumbup.gif
Žinai, dar būna nemokančių fotografuoti lotuliukas.gif . Nu Tu taip sugebi pateikti thumbup.gif wub.gif
O čia maniškės
user posted image
user posted image
user posted image

Lauksiu pastabų
Atsakyti
..šytą.. Jums būna toks neapsakomas noras plaut kieno nors langus? Kasdien vis didesnis? doh.gif
Trakšt.. ir, sakai, be kurpalių formuoji.. blink.gif

Vakar nuvėliau tokias gražų riešinių - karolių komplektą.. randoną randoną. Su koralais.. Sakau mestelsiu foto, kad nebūčiau čia ne į temą. Išvažiavo skubiai komplektukas nefotkytas. Vėl kalbu kad tik kalbėt.. blush2.gif
Atsakyti
Trakstbrakst grazi zydruma wub.gif
Mole super batuciukai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=trakstbrakst,2010 12 07, 11:02]juperi man patinka tiesiog pazaist. O spalvu tai isgaunu butent visai kitokiu maisant dazus.
pvz.:

Oho, kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 07 gruodžio 2010 - 10:06
Trakst, o vilna balta kur perki? as tai vis galvoju, kad bijociau dazyt, netaip "nukastu"- nesiveltu... g.gif

jau minejau, kad laukiu is Mazaseriukas juodos sluoksnos....labai esu mazai velusi is juodos- ir vis kazkaip nesekmingai gaudavosi... "nedamusdavau" ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 07 gruodžio 2010 - 10:08
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 07, 10:57)
*Sitos "ledukai" is mano pacios dazytos vilnos.

**Juste-G na ne tai, kad pamokele, o tiesiog nufotkinsiu, kai baiginesiu velt. Na jau pries greziant ir dziovinant.

*Na, nerealios tapkytes, spalva tikra ziemiska arba vandenyno... as labai sia spalva megstu thumbup.gif bet labiausiai groziuosi taip vienodai ir graziai iskirpta kojos isispyrimo vieta 4u.gif man iki to dar toli toli... blush2.gif

**Na, manau, kad jeigu ne viena foto ikeltum, o eigos, tikrai pasimokyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Trakštbrakšt, labai fainos spalvos iš tiesų tau gaunas. O sluoksna tau nesusivelia, nesusitraukia bedažant? Aš kažkada dažiau, bet rezultatu nesidžiaugiau. Man geriau gatavą daiktą dažyt...
Dėl tapkių tai negirsiu, kaip tau tai paprastos labai smile.gif . O jei iš tiesų - tai man šitos bene gražiausios iš matytų tavų, tokios minimalios, nieko nei per daug, nei per mažai.

Mole, labai mielos. Tik man vizualiai kaip ir landa kojai mažoka, aišku gal ir klystu. Tos pilkos privertė nusišypsot.
Atsakyti
Mole - simtpatiski peliukai. bigsmile.gif

ra
tu gerai paziurek kiek mano tamsiajam name langu ir gal jau daugiau nebenorek. O Vilniuj, bute, tai du "vitrininiai", neatsidarantys, ketvirtam aukste. lotuliukas.gif Prisikalbesi tuoj lotuliukas.gif
http://picasaweb.goo...ta/KaimasNamai#

Atsakyti