sveikos
dar turiu tokį klausimėlį,kaip reikia prižiūrėti veltas šlepetes?kaip valyti?
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 14, 16:55)
sveikos
Nežinau, kaip kitos daro
Aš tai metu į skalbyklę vilnos režimu ir išėmus užmaunu ant kurpalio džiovinimui, bet mano namiškių visos tapkutės apsiūtais padais
Besijuokianti tai, kad ner kada nest laukan fotkint, o namie kur ant spintutes, tai ir apsvietimas ne tas ir fotkes negyvos gaunasi, o ir sakau, ner kada visai. O beto nelabai idomu ta pati per tapati aptarinet. Sia savaite bus ir kitokiu
Katik baigiau vienas velt "kitokias", kai visai uzbaigsiu, tai gal sitas nufotkinsiu.
As saviskes buvau i skalbianke ikisus, tai lateksas nusiplove gabalais Tikriausiai geriau su kempine rankiniu budu pamazgot. O kaip kitokias slepetes, su padais priziurit?
Katik baigiau vienas velt "kitokias", kai visai uzbaigsiu, tai gal sitas nufotkinsiu.
As saviskes buvau i skalbianke ikisus, tai lateksas nusiplove gabalais Tikriausiai geriau su kempine rankiniu budu pamazgot. O kaip kitokias slepetes, su padais priziurit?
QUOTE(žollia @ 2010 12 14, 16:22)
Dar labai patiko Kadabros tepukai. Ir forma, ir kokybė, ir spalvos...
dekui
kaip smagu, kad kazkam patinka, as juk zalia veleja dar visai
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 14, 16:31)
Kadabra, aš perku iš siūlų oazės. Nors turiu mintį tiesiai iš latvių papirkt, bet Agni sakė, kad jie nesiunčia. Veštis labai daug reiktų, kad kelionė atsipirktų. Bet jei ką nors sumąstysiu tai turėsiu tave omeny, dabar laiko ryškintis su latviais nėra.
gal, sakau, su Agni dar reiketu kooperuotis, ji is latviu perka.
zodziu, palaikom rysi
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 14, 17:13)
kaip smagu - lauksim vaizdu
Trakstbrakst, as tai galvoju, kad geriausiai rankytem juos maudyt, o jau tuos kur su padais, tai kaip kokius batelius reiketu priziuret (juk batu i skalbianke gi nekisam ). Ir is vis, as po pirmo velimo, kai slepetes i skalbianke ant dirbt.kojytes ikisau, su sia priemone nelabai draugauti noriu
Einu savo antraja damusineti, nes kol kas tai su siuviniais mane uzgriuve
(o namie kiek darbo, reik gi ir sventine nuotaika vaikams sukurti, o ner kada )...
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 14, 20:27)
Mano 36 (tokį nešioju visų gamintojų), tai man 22 cm šiek tiek spaudžia, įkišu, bet nėra labai malonu. Todėl 22.5 cm = 36 dydis. Kitų nežinau, tik spėju. Jei užkišu pirštą į užkulnį, tai laikau, kad tai 37, jei du - 38.
Visos lentelės skirtingos, aš turiu gal tris
Visos lentelės skirtingos, aš turiu gal tris
ale tai tu kokia coliuke, Besijuokianti, o is avataro tai tokia gresminga baba .
Lenteleje raso, jog 36 dydis yra 23,5cm. Kaip galvoji?
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mirtis pusnynuos.... tapukai ir kepure nuvelta
QUOTE(juperi @ 2010 12 14, 21:59)
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mirtis pusnynuos.... tapukai ir kepure nuvelta
na ka gi - rytoj rodysimes, mano tapukai irgi dziusta
QUOTE(kadabra @ 2010 12 14, 22:39)
na ka gi - rytoj rodysimes, mano tapukai irgi dziusta
jeigu spesiu foto padaryt...ryte iseinu i darba-tamsoj,,,griztu irgi
Juperi, kadabra, labai noriu pamatyti jūsų grožius
Kadara, Trakštbrakšt buvo visai neseniai įdėjus lentelę dydžių.
O čia dar viena:
Man tai atrodo, kad 23,5 cm būtų 37 dydis. Tavojoj lentelėj, man tie japoniški dydžiai teisingi kažkodėl atrodo .
O dėl grėsmingos babos - tai kartais gyvenime užsidedam priešingas savo savybėm kaukes, kad kompensuot tas savybes.
O čia dar viena:
Man tai atrodo, kad 23,5 cm būtų 37 dydis. Tavojoj lentelėj, man tie japoniški dydžiai teisingi kažkodėl atrodo .
O dėl grėsmingos babos - tai kartais gyvenime užsidedam priešingas savo savybėm kaukes, kad kompensuot tas savybes.