Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(juperi @ 2010 12 14, 13:49)
oi, neeeee doh.gif mano dukrytei kova jau bus 17-ka wink.gif taigi buvo trumpas noras velti- nusivele sau apyranke-ir vsio....
O kaip ziuri i ta mano hobi? kartasi jis mums padeda isgyventi , nes ex neprisideda, tai va, nuveliu kokius tapukus ir sakau- cia tau 2-u kart nueiti pas anglu kalbos mokytoja...pradzioj pratinau ,kad po mano velimu sutvarkytu palikta netvarka, isplautu burbuliankes, sablonus, suvyniotu vilna ir pns...gaudavo uz ta darba arbatpinigiu...wink.gif o dabar ir taip gauna, kam padet? mirksiukas.gif

matai, kai pagalvoju, visai smagu butu, susedus kartu su mama pavelt (cia matyt ir apie save pagalvojau, nes mano mama tai su rankdarbiais isvis nieko bendro neturi, nors giminej siuveju buta).
matyt toks amzius, ne tas galvoje.
Atsakyti
Kadabra, neturiu nuotraukos, bet prisiuva liuks. Jei duodu savo odą , tai 5 lt, jei neduodiu - 10 Lt

Ritutele, tikrai perbrangu, ieškok pigiau. Berods aaanyte rašė, kad jai už 40 siuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 gruodžio 2010 - 13:21
QUOTE(Molė @ 2010 12 14, 14:19)
Kadabra, neturiu nuotraukos, bet prisiuva liuks. Jei duodu savo odą , tai 5 lt, jei neduodiu - 10 Lt

Mole, o kokia ten siule buna? Ar imanoma taip apsiuti rankomis, ar ne? Pati siule matosi?
Kaip noreciau foto pamatyt blush2.gif , jeigu kada turesi - imesk ka?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 14, 14:21)
Mole, o kokia ten siule buna? Ar imanoma taip apsiuti rankomis, ar ne? Pati siule matosi?
Kaip noreciau foto pamatyt  blush2.gif , jeigu kada turesi - imesk ka?

Būtinai bigsmile.gif Siūlės kaip ir nesimato g.gif Ir gerai nešiojasi. Bet ne visi siuva, sako terlionės daug. Man pačiai irgi lengviau duoti užsiūti negu pačiai vargti g.gif . Tik nežinau ar parduodant patiktų tas užsiuvimas, nes žiūriu visi parduodami lateksu aptepti
O kiek tavo mamai metų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 14, 14:25)
Būtinai bigsmile.gif  Siūlės kaip ir nesimato g.gif Ir gerai nešiojasi. Bet ne visi siuva, sako terlionės daug. Man pačiai irgi lengviau duoti užsiūti negu pačiai vargti g.gif . Tik nežinau ar parduodant patiktų tas užsiuvimas, nes žiūriu visi parduodami lateksu aptepti
O kiek tavo mamai metų? blush2.gif

Lauksiu, Mole 4u.gif
Tai, kad man rimciau padukas, o ne lateksas. Rimtas padas - kitas lygis tongue.gif .
Mama per Kaledas sveikinsim su 60-meciu wub.gif
Atsakyti
Tai kad neturiu as jokiu paslapciu, turiu jau atmusus technika ir dabar jau beveik 100 proc visada gaunasi. Broko mazai. Nugara kencia ( turiu pora isvarzu ir dar visokiu bedeliu ). Jei kokias vienas per diena - tai kaip ir nesijaucia, o po triju, tai skauduliu yra. unsure.gif Labai svarbu tinkamas aukstis. Kai veldavau ant virtuves stalo - tai nei gorsetai negelbejo. Paveliu ir reikia vaistus leistis, nes nebepaeinu. O dabar atradau vonioj kampa virs skalbiankes, tai nugara beveik neapkraunama. Neisivaizduoju, kaip galima ant zemes velt. blink.gif Nors pradzioj irgi ant keliu klupedama duso kabinoj kociodavau doh.gif

Tai va Vilniuj Kalvariju turguj vaikiski veltinukai su permatomais kaliosiukais dekoruoti bjauriu dirbtiniu kailiu ir pobaisiu meskiuku - 80 Lt kainuoja. Suaugusiam - balti irgi su tipo kailiu ir prisiutu padu - 150 Lt. Pilki, plonoki, labai siurkstus su prisiutu padu - 80 Lt. Tai va kokios dabar kainos fabrycnu veiloku. Taip, kad dalinuosi informacija - nenusipiginkit.
Atsakyti
Laba diena, mergaitės.
QUOTE(Molė @ 2010 12 14, 08:31)
Žolia, o iš kur tu?
Gal kaimynės esam?
Konsultuotumėmės kartu drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Na, jei 100 km ne atstumas-tai kaimynės. Aš iš mažeikių.
QUOTE(kadabra @ 2010 12 14, 11:11)
butent, Juste-G, as ir turiu toki karsinuka, kuris sunkiai traukiasi, tai gailiuosi, kad sabloniuka pasidariau siek tiek didoka (siai bent jau vilnai, nes prie pedos pridejau tik kokius 2cm, tai tikrai myzeris). Jeigu gerai trauktusi, tai tik formuoju, bruzini ir liuks, o cia... tyciojiesi visaip, keiti voneles ir nieko  cool.gif  - vargas rankoms.

Įkelsiu paskutines savo, kurias pavyko sumažinti tik iki40-41 išmieros. Kaip aš su jomis privargau doh.gif . Jei taip būtų pirmos vėlusios, tai turbūt nebebūčiau toliau nieko bandžiusi. Susiklojusi buvau 38 kojai. .. Ir tik su tokia pliauska aušinant bepavyko iki 40 suvelt. Nežinau, kas čia turėjo įtakos. Gal per storai susiklojau (iš tikrųjų ir norėjau storesnių), ar karšinys nesiveliantis. Vienž, per dvi dienas vargau. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 gruodžio 2010 - 14:44
QUOTE(žollia @ 2010 12 14, 15:42)
Vienž, per dvi dienas vargau. doh.gif 

Bet uztat koks grozis bigsmile.gif wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif as irgi ta pati norejau pasakyt, kad vargai atsipirko. Jau grazios tai grazios. wub.gif O turint galvoj, kad tai vistik vienos is pirmuju - nerealios. Tiksliau tu nereali. Sitaip tobuledama, visas tuoj Lietuvos velejas pralenksi. Saunuole 4u.gif

Atsakyti
Žollia, 100 km g.gif Argi tai atstumas lotuliukas.gif

O tapkytės labai gražios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras, kurių tikrai neverta esu. Čia iš viso mano 8-osios. (kol kas skaičiuoju baisiai atidžiai). Pirmas keturias visi namiškiai nešioja lotuliukas.gif . Labai „geros" gavosi. lotuliukas.gif Ale esu baisiai užsispyrus. Žemaitė. Tai vis bandau toliau.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 14, 14:57)
drinks_cheers.gif  as irgi ta pati norejau pasakyt, kad vargai atsipirko. Jau grazios tai grazios.  wub.gif  O turint galvoj, kad tai vistik vienos is pirmuju - nerealios. Tiksliau tu nereali. Sitaip tobuledama, visas tuoj Lietuvos velejas pralenksi. Saunuole  4u.gif

Trakš, nevaryk dievo į medį. Man iki tavęs ir kitų, čia rodančių savo darbelius, laaabai toli. Nuotraukoj gal ir nesimato, kad ir storis nevienodas, ir forma nelabai. Vis bandau tavųjų tepukų formą „nuvogt". 4u.gif Labai gražūs tavo tepai. Ale nelemta, turbūt. Niekaip neišeina. Dar labai patiko Kadabros tepukai. Ir forma, ir kokybė, ir spalvos... wub.gif

QUOTE(Molė @ 2010 12 14, 15:05)
Žollia, 100 km  g.gif  Argi tai atstumas lotuliukas.gif
O tapkytės labai gražios thumbup.gif  wub.gif

lotuliukas.gif Jo, 100 km ne atstumas.
dar kartą dėkoju už pagyrimus ir laukiu kritikos bei patarimų 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 gruodžio 2010 - 15:25
Jo, tobulėjam ne dienom, o valandom.
Žollia labai gerai gavos thumbup.gif .
Kadabra, aš perku iš siūlų oazės. Nors turiu mintį tiesiai iš latvių papirkt, bet Agni sakė, kad jie nesiunčia. Veštis labai daug reiktų, kad kelionė atsipirktų. Bet jei ką nors sumąstysiu tai turėsiu tave omeny, dabar laiko ryškintis su latviais nėra.
Juperi, neįsivaizdduoju po darbo dienos dar velti tapkes, kriščiau negyva. Šaunuolė tu smile.gif
Trakštbrakšt, veltų vienodų tapkių nebūna, ne reikalo nesirodai. Man gražu į gražų darbą pažiūrėt nors ir šimtą kartų...
Kaune Urmo bazėj veltų fabrikinių veilokų kainos gal dvigubai mažesnės nei kalvarijose, bet jau bjaurūs jie ne tas žodis, vien kietumas ką reiškia. Man pasirodė, kad su tokiais pusė valandos pavaikščiojus visą pėdų odą nudirtų...
Atsakyti