QUOTE(juperi @ 2010 12 14, 13:49)
oi, neeeee mano dukrytei kova jau bus 17-ka taigi buvo trumpas noras velti- nusivele sau apyranke-ir vsio....
O kaip ziuri i ta mano hobi? kartasi jis mums padeda isgyventi , nes ex neprisideda, tai va, nuveliu kokius tapukus ir sakau- cia tau 2-u kart nueiti pas anglu kalbos mokytoja...pradzioj pratinau ,kad po mano velimu sutvarkytu palikta netvarka, isplautu burbuliankes, sablonus, suvyniotu vilna ir pns...gaudavo uz ta darba arbatpinigiu... o dabar ir taip gauna, kam padet?
O kaip ziuri i ta mano hobi? kartasi jis mums padeda isgyventi , nes ex neprisideda, tai va, nuveliu kokius tapukus ir sakau- cia tau 2-u kart nueiti pas anglu kalbos mokytoja...pradzioj pratinau ,kad po mano velimu sutvarkytu palikta netvarka, isplautu burbuliankes, sablonus, suvyniotu vilna ir pns...gaudavo uz ta darba arbatpinigiu... o dabar ir taip gauna, kam padet?
matai, kai pagalvoju, visai smagu butu, susedus kartu su mama pavelt (cia matyt ir apie save pagalvojau, nes mano mama tai su rankdarbiais isvis nieko bendro neturi, nors giminej siuveju buta).
matyt toks amzius, ne tas galvoje.