Visų darbai labai gražūs
Trakšt brakšt, po trijų porų tapkių per dieną mane į renimacijhą išvežtų
Kokią ten vėlimo mašiną turi?
Dolilyte, 45-46 išm tai priklauso kokio storio dėsi, bet 300 ir daugiau tikrai reikia
Geriau turėti daugiau, nes dirbant bijoti, kad pritrūks - nemalonu
Ir dar visiems saviškiams veltas tapkes nešiasu batsiuviui prisiūti natūralų zomša, man patiko, gerai nešiojasi.
priklijuojamo nežinau
Aaagnyte batams padus tvirtus prisiuva, tai tokių ar panašių padų mačiau wool.lt
Bet ten batams, ne tapkėms
QUOTE(juperi @ 2010 12 13, 22:29)
žollia, sakyciau labai ir labai neblogai- sveikinu istojus i velejeliu gildija
Ačiū
QUOTE(kadabra @ 2010 12 13, 23:06)
as butent zelandietiskoj radau (tai idomu kaip cia yra su ta vilnos kilme...)
Jus daugiau patirties turit: kaip atskirti zel.ir liet.karsini?
Beje, man ju spalvu palete nelabai atitiko, minejo, jog artimiausiu metu pagerinis nuotraukas.
Jus daugiau patirties turit: kaip atskirti zel.ir liet.karsini?
Beje, man ju spalvu palete nelabai atitiko, minejo, jog artimiausiu metu pagerinis nuotraukas.
Tai gal vietoj zelandietiškos lietuvišką prastumia? Spalvos tai visai į pievas nuo pavyzdžių internete.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 14, 08:01)
Aš veliu iš Siūlų oazės, nors visa vilna kokybiska, bet ji negurgžda. Vizualiai latviška lyg ir trumpesnio plauko (plonesnė), nes woolo dar ir plaukuotis nori ir šiurkštesnė.
O dėl woolo aš ant jų ir pykstu ir nepykstu, kainos pas juo geros, kai kurie produktai tikrai geri, be to jiems dar tik pradžia. Bet kažkokios tvakos norėtųsi, tiek karšiny (baisiais gabalais susuktas būna), tiek sluoksna pakuista būna, tiek bendravime su klientais. O čia kitoj temoj lyg ir priekaištas iš jų buvo, kad viešai juos SM aptarinėjam, aš tai pvz. nematau jokio reikalo jiems skambint ir sakyt, kad pas juo vilnoj adatų pilna, gi patys puikiausiai žino, ir patys turėjo tai visoms pasakyt. Tiesiog karšinio pas juo daugiau neperku.
O dėl woolo aš ant jų ir pykstu ir nepykstu, kainos pas juo geros, kai kurie produktai tikrai geri, be to jiems dar tik pradžia. Bet kažkokios tvakos norėtųsi, tiek karšiny (baisiais gabalais susuktas būna), tiek sluoksna pakuista būna, tiek bendravime su klientais. O čia kitoj temoj lyg ir priekaištas iš jų buvo, kad viešai juos SM aptarinėjam, aš tai pvz. nematau jokio reikalo jiems skambint ir sakyt, kad pas juo vilnoj adatų pilna, gi patys puikiausiai žino, ir patys turėjo tai visoms pasakyt. Tiesiog karšinio pas juo daugiau neperku.
Iš siūlų oazės gavau užsakymą per vieną dieną. Kokybė gera. Buvau maloniai nustebinta, kad taip dailiai suvyniotas karšinys. Tik kelios spalvytės truputį skyrėsi nuo internetinių pavyzdžių. O iš wool dar negaunu sluoksnos. Žadėjo po savaitės pasipildyt trūkstamas spalvas, bet kol kas matyt dar neturi Man adatų nepasitaikė, bet kašinio pas juos vistiek nebepirksiu. O kaip neaptarinėti, jei blogai su klientais dirba.
Žolia, o iš kur tu?
Gal kaimynės esam?
Konsultuotumėmės kartu
Gal kaimynės esam?
Konsultuotumėmės kartu
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 14, 09:01)
Dolilyte, ikirpti reikia anksti, aš įkerpu kai tik galiu tarp sluoksnių ranką įkišt jų neišdrąskius, o paskui eigoj jau koreguoju kirpimą. Formuot reikia viso vėlimo metu, kočioji, paskui statai kaip batą šoniukus pratrini, kulniuką, ir vėl guldai kočioji, ir vėl statai formuoji.
Padukai dažnaiusiai lateksas, apsiūta oda ar klijuoti batsiuvio, ar dar kokie tik sugalvoji.
Padukai dažnaiusiai lateksas, apsiūta oda ar klijuoti batsiuvio, ar dar kokie tik sugalvoji.
Aaagnyte batams padus tvirtus prisiuva, tai tokių ar panašių padų mačiau wool.lt
[/quote]
Sako ne visi akli mato.Kiek ziurejau wool tinklapi tu padu nemaciau.Man zardej batu taisykloj sako kaina su prisiuvimu kainuos 60-70 lt.Nu tai jauciu reiks padus atsisiust ir kitam batsiuviui duot prisiut.Gausis pigiau. Gyveni ir mokaisi
[/quote]
Sako ne visi akli mato.Kiek ziurejau wool tinklapi tu padu nemaciau.Man zardej batu taisykloj sako kaina su prisiuvimu kainuos 60-70 lt.Nu tai jauciu reiks padus atsisiust ir kitam batsiuviui duot prisiut.Gausis pigiau. Gyveni ir mokaisi
Sveikos, bites darbininkes
man tas gurgzdejimas patiko .
Woolo tikrai gera kaina, bet ir as pastebejau, kad karsinyje jovalas, eina gabalais/gabaleliais tiesiog. Sluoksnos ju nebandziau. Palete ne kokia. Beje (bet cia gal jau mano kokia klaida), man ju karsinys labai netraukus.
Besijuokianti, o tu is latviu uzsisakineji? Gal butu galima kada kooperuotis didesniam uzsakymui?
Mole, kiek kainuotu pas batsiuvi prisiusti zomsa? Gal gali ikelti foto pado kaip ten viskas atrodo ir kokiu budu prisiuta? Na, nepatinka man tas lateksas. Noreciau is vis tokiu lengvuciu baciokisku paduku.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 14, 09:01)
Kadabra, balta tikrai kitokia. Bet aš kažkaip pagalvojau, kad kai dažo woolas pats, tai tie chemikalai tą vilnos gurgždėjimą panaikina. Aš veliu iš Siūlų oazės, nors visa vilna kokybiska, bet ji negurgžda. Vizualiai latviška lyg ir trumpesnio plauko (plonesnė), nes woolo dar ir plaukuotis nori ir šiurkštesnė.
man tas gurgzdejimas patiko .
Woolo tikrai gera kaina, bet ir as pastebejau, kad karsinyje jovalas, eina gabalais/gabaleliais tiesiog. Sluoksnos ju nebandziau. Palete ne kokia. Beje (bet cia gal jau mano kokia klaida), man ju karsinys labai netraukus.
Besijuokianti, o tu is latviu uzsisakineji? Gal butu galima kada kooperuotis didesniam uzsakymui?
QUOTE(Molė @ 2010 12 14, 09:20)
Ir dar visiems saviškiams veltas tapkes nešiasu batsiuviui prisiūti natūralų zomša, man patiko, gerai nešiojasi.
priklijuojamo nežinau
priklijuojamo nežinau
Mole, kiek kainuotu pas batsiuvi prisiusti zomsa? Gal gali ikelti foto pado kaip ten viskas atrodo ir kokiu budu prisiuta? Na, nepatinka man tas lateksas. Noreciau is vis tokiu lengvuciu baciokisku paduku.
Trakst, neisivaizduoju kolkas kaip imanoma tris poras per diena nuvelt
Vakar veliau vos ne visa diena vaikiskas, tiksliau vargau ir galvoju siandien jusu pasiteirausiu kokiais budais pagreitinat vilnos traukimasi? pasidalinkit dar karteli savo patirtim
Vakar veliau vos ne visa diena vaikiskas, tiksliau vargau ir galvoju siandien jusu pasiteirausiu kokiais budais pagreitinat vilnos traukimasi? pasidalinkit dar karteli savo patirtim
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 14, 11:44)
butent, Juste-G, as ir turiu toki karsinuka, kuris sunkiai traukiasi, tai gailiuosi, kad sabloniuka pasidariau siek tiek didoka (siai bent jau vilnai, nes prie pedos pridejau tik kokius 2cm, tai tikrai myzeris). Jeigu gerai trauktusi, tai tik formuoju, bruzini ir liuks, o cia... tyciojiesi visaip, keiti voneles ir nieko - vargas rankoms.
Trakst, kaip tau nugara atlaiko dar. As siuo metu kaip tik baigiau sildymu kursa juosmeniui, nes baisiai sukaustyta jauciuosi, o dar skausmai buvo uzeje vienu metu (pripaise ataugas), masaziukuose lankausi, bet toks hobis ne i gera nugarelei. Vakar nuo grindu persikeliau viska jau ant stalo.
QUOTE(kadabra @ 2010 12 14, 12:11)
butent, Juste-G, as ir turiu toki karsinuka, kuris sunkiai traukiasi, tai gailiuosi, kad sabloniuka pasidariau siek tiek didoka (siai bent jau vilnai, nes prie pedos pridejau tik kokius 2cm, tai tikrai myzeris). Jeigu gerai trauktusi, tai tik formuoju, bruzini ir liuks, o cia... tyciojiesi visaip, keiti voneles ir nieko - vargas rankoms.
O as vaikiskom uzdejau 4 cm na maisiau as karsini per pus su sluoksna, bet vargelio tai sakes noreciau kiek siauresniu, bet jau nebeiveiksiu
QUOTE(Juste-G @ 2010 12 14, 11:44)
jooo as sian irgi turiu nuvelt tapukus ir kepure... ir visa tai man dirbanciai- po 8 darbo valandu
QUOTE(juperi @ 2010 12 14, 13:07)
jooo as sian irgi turiu nuvelt tapukus ir kepure... ir visa tai man dirbanciai- po 8 darbo valandu
Juperi, o kaip tavo dukryte ziuri i mamos hobi? Bando prisideti?
Idomus tie vaikai, maniskiai (2,5 ir 4,5 metuku) tai praso vilnos ir adatu
QUOTE(kadabra @ 2010 12 14, 13:45)
Juperi, o kaip tavo dukryte ziuri i mamos hobi? Bando prisideti?
oi, neeeee mano dukrytei kova jau bus 17-ka taigi buvo trumpas noras velti- nusivele sau apyranke-ir vsio....
O kaip ziuri i ta mano hobi? kartasi jis mums padeda isgyventi , nes ex neprisideda, tai va, nuveliu kokius tapukus ir sakau- cia tau 2-u kart nueiti pas anglu kalbos mokytoja...pradzioj pratinau ,kad po mano velimu sutvarkytu palikta netvarka, isplautu burbuliankes, sablonus, suvyniotu vilna ir pns...gaudavo uz ta darba arbatpinigiu... o dabar ir taip gauna, kam padet?