Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 18:34)
DOLLILYTE grazi nuotrauka, bet mazai informacijos apie slepetes is jos. Negaliu nei apie forma, nei apie kirpimo linija nei apie suvelima nieko pasakyt. Graziai karoliukai su geltonumu zaidzia. Gal kiek pasipukavusios, pasiputusios atrodo, bet gal tik atrodo..., kad reiktu dar pavelt.  g.gif

Va,dar viena.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=juperi,2010 12 13, 17:39]
Sveika, salta saule smile.gif tinkantis siai dienai
labai grazus nikas smile.gif

Laba, ačiū cool.gif O jūsų avytė labai kelia ūpa - hipnotizuoja.. smile.gif

Atsakyti
Mokėjau ir pardavė kaip zelandijos karšinį. Balta buvo akivaizdžiai kitokia, net karšinio sluoksniai kitokie.
Tiesa, Juperi, klausei apie kirpimą, tai man tą reikalą labai palengvino kurpaliai, ant kurpaliaus kirpt daug lengviau. O dar kai ir džiūsta ant jo, tai savose vietose tie kirpimai gaunąs. Kirpimui aš naudoju 2-3 žirkles, linkiams - lenktas. O užtrint tai jau kaip kada pasiseka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 13 gruodžio 2010 - 18:01
Besijuokianti, tokios paprastutės ir tokios mielos thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 13, 18:57)
Mokėjau ir pardavė kaip zelandijos karšinį. Balta buvo akivaizdžiai kitokia, net karšinio sluoksniai kitokie.
Tiesa, Juperi, klausei apie kirpimą, tai man tą reikalą labai palengvino kurpaliai, ant kurpaliaus kirpt daug lengviau. O dar kai ir džiūsta ant jo, tai savose vietose tie kirpimai gaunąs. Kirpimui aš naudoju 2-3 žirkles, linkiams - lenktas. O užtrint tai jau kaip kada pasiseka...

Va kokios cia paslaptys !!! zirkliu kaip pas Sevilijos kirpeja bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as isikisiu. zelandietiskam karsinyje irgi ne viena adata is ju buvau radus. ir vietoj zelandietisko karsinio , lietuviska vienos spalvos puskili gavau doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Įkišiu ir aš savo trigrašį dėl wool. Pasirodo, nėra jau taip puiku pas juos, kaip reklamuojasi.
Dėkoju šitos ir kitų vėlimo temučių dalyvėms už patarimus:4u: Neturėdama gyvo pavyzdžio, vien forumų informaciją ir jūsų patarimus bei pavyzdžius, aš bandžiau. Ir man patiko thumbup.gif
Gerų jums visoms darbelių. Sėkmės! Pasirodau kas man išėjo.
user posted image
Atsakyti
žollia, sakyciau labai ir labai neblogai- sveikinu istojus i velejeliu gildija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 17:56)
Nuska Zelandietiskoj nebus - npergyvenk. Tu adatu buna tik lietuviskam karsiny. Bet tai bais liudna, jei ir toliau su adatom prekiauja.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Tai siandien planas maksimum - trys poros slepeciu per diena.  doh.gif

as butent zelandietiskoj radau (tai idomu kaip cia yra su ta vilnos kilme...)
Trakstbrakst, be ranku liksi. Siandien nebaugiau velti, nes zaizdeles nuo adatu skauda.

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 13, 18:52)
Va,dar viena.. blush2.gif

Dolilyte, puikus bandymas, dabar tik forma reik ivaldyt ir dar iki to kietumo davelt 4u.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 13, 18:57)

Besijuokianti, pasakyk, ar ta balta vilna nepasirode tau labai maloni ir tokia siusganti plesiant? Pirkau nemazai zel.vilnos is ju, balta tikrai ryskiai skiriasi (ji man patiko), tad kur galai?
Jus daugiau patirties turit: kaip atskirti zel.ir liet.karsini?
Beje, man ju spalvu palete nelabai atitiko, minejo, jog artimiausiu metu pagerinis nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 13 gruodžio 2010 - 23:06
QUOTE(kadabra @ 2010 12 14, 00:06)
Dolilyte, puikus bandymas, dabar tik forma reik ivaldyt ir dar iki to kietumo davelt  4u.gif

Dėkuj,man dar daug daug velt reiks. Bet nieko,su laiku ir praktika-tikiuosi išmokti ax.gif
Dar keletas klausimėlių:1.Kada kerpat veliamas šlepetes? Kaip žinoti,kad jau galima kirpti ir pradėt formuoti?
2.Dėl padukų: dauguma tepate lateksu,gal yra kažkokie padukai klijuojami? gal jie būtų ilgaamžiškesni? g.gif
3.Kiek vilnos reiktų 45-46d. šlepetėms?
Atsakyti
Labas rytas,

damusiau vakar ir tas treciasias slepetes, siandien nugara skauda. blink.gif Siandien vienos tik nusimato.

DOLLILYTE
nosytes visai dailios, bet uodegytes kiek paplaukusios. Gal per mazai paveliai. Bet visumoj sauni pradzia.

žollia
labai tobuleji ir greit eini i prieki. Saunuole. 4u.gif

Salta saule nors sita tema ir ne pardavimams skirta, bet betkuri cia besirodanti savo darbelius gali padaryt jums, pagal jusu pageidavimus. Zinoma jau po svenciu ( bent jau as). SM yra atskira tema, kur yra siulomi rankdarbiai pardavimui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadabra, balta tikrai kitokia. Bet aš kažkaip pagalvojau, kad kai dažo woolas pats, tai tie chemikalai tą vilnos gurgždėjimą panaikina. Aš veliu iš Siūlų oazės, nors visa vilna kokybiska, bet ji negurgžda. Vizualiai latviška lyg ir trumpesnio plauko (plonesnė), nes woolo dar ir plaukuotis nori ir šiurkštesnė.

O dėl woolo aš ant jų ir pykstu ir nepykstu, kainos pas juo geros, kai kurie produktai tikrai geri, be to jiems dar tik pradžia. Bet kažkokios tvakos norėtųsi, tiek karšiny (baisiais gabalais susuktas būna), tiek sluoksna pakuista būna, tiek bendravime su klientais. O čia kitoj temoj lyg ir priekaištas iš jų buvo, kad viešai juos SM aptarinėjam, aš tai pvz. nematau jokio reikalo jiems skambint ir sakyt, kad pas juo vilnoj adatų pilna, gi patys puikiausiai žino, ir patys turėjo tai visoms pasakyt. Tiesiog karšinio pas juo daugiau neperku.

Dolilyte, ikirpti reikia anksti, aš įkerpu kai tik galiu tarp sluoksnių ranką įkišt jų neišdrąskius, o paskui eigoj jau koreguoju kirpimą. Formuot reikia viso vėlimo metu, kočioji, paskui statai kaip batą šoniukus pratrini, kulniuką, ir vėl guldai kočioji, ir vėl statai formuoji.
Padukai dažnaiusiai lateksas, apsiūta oda ar klijuoti batsiuvio, ar dar kokie tik sugalvoji.
Atsakyti