Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

oij, negasdinkit su tom adatom blink.gif aš va ką tik iš wool parsinešiau zelandietiško karšinio, tapkes velsiu dovanoms. Tai jei su adatomis, tai pravalų pravalas doh.gif
savaitgalį galų gale pabaigiau vieną porą tapkių - dovana tėtei. Iki tokio tobulumo kaip daugumos čia dedamos dar toli toli, ale aš jomis baisiai patenkinta ax.gif vienintelis minusas, kad tik tada kai padėjau džiovint susiprotėjau atkreipti dėmesį kad skylės kojai įkišt nevienodos paliktos doh.gif tai kirpau ir lyginau jas jau ant baigtų velti.
Atsakyti
Pačios naujausios. Kažko man jos laaaabai patinka smile.gif , nors perka visi tai specialiai ne tokias tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 13, 13:18)
Pačios naujausios. Kažko man jos laaaabai patinka smile.gif , nors perka visi tai specialiai ne tokias tongue.gif 

matyt forma.
man ji irgi grazi, tokia paprasta ir vyriska wub.gif
beje, grazi ir spalva.
Atsakyti
Besijuokianti, super thumbup.gif
JUs man kvailai paaiskinkit, kaip ir su kuo jus taip dailiai iskerpat??? g.gif
Atsakyti
[quote=Inga-Monika,2010 12 13, 00:36]
paprastai.. kaip ir tapkes smile.gif tik i ilgi ilgesni sabloniuka pasidarau i sonus po 3cm kazkur platesni uz telefona.. issidedu du plonus plonus sluoksniu ir veliu kol is plocio gerai jau buna..
[/quot e]
reiks mėgint ir man, nes jau reikia naujo tel dėkliuko, tai reik pabandyt iš vilnos nusivelt blush2.gif
Besijuokianti labai gražios tapkytės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 13 gruodžio 2010 - 13:12
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 11:27)
Et pas mane jie ne tokie. Mani minksti, silko gijom pasileidusiom, tai va ir sneku visai kitaip. Situ gal lengvai nepatarsysi.  g.gif Gal jie, kaip ir tie nameliai, vandeny suminksteja... g.gif 
O jus cia svieziai pirkot ta vilna su adatom? Is wool lt? Nes man tai dievagojosi, kad daugiau taip nebebus, kad buvo suluzus karsimo masina, tai su adatom gavosi. As manau, kad tokia vilna turi labai pigiau pardavinet ir butinai informuot apie adatas. As irgi turiu nemenka maisa tokios vilnos. Po svenciu, sakiau uzsidesiu storas pirstines ir nuvelsiu dideli bata katinui. Bus jam guolis. Manau, kad jam tos adatos gal nepakenks, o va jei zmogui taip i koja ilys is slepetes.  blink.gif  Siaubas, baisu net pagalvot.  unsure.gif

As tai pries pora men buvau Kaune ir ABC prisipirkau karsinio visokiausiu spalvikiu.Kituose nebuvo o vat raudonoj... Su tuo batu katinui tai neblogai tik ar jis nores ten miegot tai jau klausimas g.gif Maniske labai jau pamego miegot ant masazinio stalo, o vat nameliai yra 2 t.y abiem po viena ir naudojami tik nagu galandinimui ,i vidu neina miegot smikiai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš gal ir ne į temą, bet gal žinot kas užsiima batukų vėlimais pardavimui iš mamyčių. smile.gif Jei galit, tai į AŽ, nes neseku tėmelės ax.gif
Ir žiauriai pavydžiu toms kurios tokias grožybes moka susivelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salta saule @ 2010 12 13, 17:32)
Sveikos,
aš gal ir ne į temą, bet gal žinot kas užsiima batukų vėlimais pardavimui iš mamyčių. smile.gif Jei galit, tai į AŽ, nes neseku tėmelės  ax.gif
Ir žiauriai pavydžiu toms kurios tokias grožybes moka susivelt  blush2.gif

Sveika, salta saule smile.gif tinkantis siai dienai
labai grazus nikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 13 gruodžio 2010 - 16:40
Sveikos...
na ką,pasirodysiu ir aš savo bandymą blush2.gif aišku,iki jūsų dar toli toli.. blush2.gif
Prašom kritikuoti,patarti ir kitaip išsakyti savo nuomonę 4u.gif
user posted image

Kažkaip viena gavosi truputį plonesnė... doh.gif
Atsakyti
Nuska Zelandietiskoj nebus - npergyvenk. Tu adatu buna tik lietuviskam karsiny. Bet tai bais liudna, jei ir toliau su adatom prekiauja. verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Besijuokianti
ech koks grazus zalias minimalizmas. Labai geros ir dailios ir jaukios ir zalios slepetes. wub.gif

As jau net ir nofotkint neturiu kada, nors ir nera ko. blush2.gif Nes kepu jau tokias, kokias rodziau. Siandien jau dvi poras padariau, dar trecia velsiu. Nes ryt su vaiku pas gydytoja keliaut reiks, o vakare tevu susirinkimas. Tai siandien planas maksimum - trys poros slepeciu per diena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 18:56)
Tai siandien planas maksimum - trys poros slepeciu per diena.  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

Aš iš wool zelandietiska pirkau visa vilna, ir visoj apart baltos pilna adatų.
Tiesa sakant itarimas buvo, kad ten visai ne zelandiska.
Atsakyti
DOLLILYTE grazi nuotrauka, bet mazai informacijos apie slepetes is jos. Negaliu nei apie forma, nei apie kirpimo linija nei apie suvelima nieko pasakyt. Graziai karoliukai su geltonumu zaidzia. Gal kiek pasipukavusios, pasiputusios atrodo, bet gal tik atrodo..., kad reiktu dar pavelt. g.gif

Besijuokianti na negali but zelandietiska su adatom.... mastau... g.gif Nes sake, kad ju karsimo masina sugedus buvo. Negi jie zelandietiska karsia... nemanau schmoll.gif

Nu viskas riebalai i rankas susigere, einu dirbt. mirksiukas.gif
Atsakyti