Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 10:28)
Pas mane ju toks visas guzas. Paimi viena "kiausinuka" ir istempi is kruvos su visa uodega. Tai ta uodega as prakedenu, kad isiveltu tas silkas. O nameliai tai kieti, juos mirkyt reikia ir kazkaip atsluoksniuot.  mirksiukas.gif Tai situos kelis turiu, dar nebandziau.
O pirstinaites tai tamsiai melynos atrodo.  g.gif

optine apgaule... blicas matomai itakoja blush2.gif

as apie situos kokonus
user posted image
Atsakyti
Aš juodą karšinį esu iš ornamentų pirkus. Susivėlė puikiai, be nei kiek didesnių pastangų nei įprasta, vos nepervėliau, būčiau gavus per mažas tapkes smile.gif . Spalvą gal stipriau leido nei įprasta jų vilnai.
O juodą sluoksną iš veltinio namų namų esu pirkus, tai irgi jokių problemų nebuvo. Tiesiog nuostabi buvo.
Juperi, kokia fotkė kokonų graži smile.gif . Dabar ir aš tų kokonų noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 13 gruodžio 2010 - 09:39
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 13, 10:38)
Aš juodą karšinį esu iš ornamentų pirkus. Susivėlė puikiai, be nei kiek didesnių Juperi, kokia fotkė kokonų graži smile.gif . Dabar ir aš tų kokonų noriu.

turiu kelis- tik nezinau kaip su jais apsieiti.. Gal kas naudojot, a??
Atsakyti
Juperi, man ta nuotrauka su kokonais mmmmm kokia grazi 4u.gif . As maniau, kad ten tas visas maisas tavo biggrin.gif

QUOTE(rosebud1 @ 2010 12 12, 23:05)
kadabra ir Inga-Monika labai gražūs darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Sandia @ 2010 12 13, 08:52)
nu jau kadabros baltosios tai  wub.gif ir Juperi dekoras pirstinyciu thumbup.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 08:57)
kadabra[/b] pasakiskos slepetes. Tikrai labai grazios. Vienos uz kitas grazesnes.  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  Saunuole  thumbup.gif Ner prie ko prikibt.

dekui, merginos, jau kitu minti turiu, tik nezinau kada prisesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 13, 10:45)
Juperi, man ta nuotrauka su kokonais mmmmm kokia grazi  4u.gif . As maniau, kad ten tas visas maisas tavo  biggrin.gif

baik juokus, tie kokonai dar ir nemaza pinigi kainuoja lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 13, 10:47)
baik juokus, tie kokonai dar ir nemaza pinigi kainuoja lotuliukas.gif  doh.gif

tai jau ka, Juperi, kiba kaip inkstas taukuose nesivartai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 13, 10:52)
tai jau ka, Juperi, kiba kaip inkstas taukuose nesivartai  tongue.gif

jooo vartausi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 13, 11:42)
turiu kelis- tik nezinau kaip su jais apsieiti.. Gal kas naudojot, a??

Aš irgi pagalvojau, kad čia tavo lobis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 13, 10:56)
Aš irgi pagalvojau, kad čia tavo lobis lotuliukas.gif

aciu jums, kad taip gerai galvojat thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tas vienas kokoniukas kainuoja apie 1-1.20 Lt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Ir as tu kokonu pasipirkau ir nezinau kaip naudot g.gif kazkur maciau auskarus is kokonu ,bet ten tas kokonas perpjautas o viduj kitos spalvos vilna.Tai iseina kad tas kokonas tusciaviduris? Vakar vakare mazasis prisimine ,kad reik i mokykla padaryt zaisliuka ant egles.Tai greit nuveliau tokius baciukus mazus,vos ant 2 rankos pirstu uzmoviau pabaigoj.Abu sujungiau kaspineliu.Issinese ryte patenkintas- tipo pats padare ax.gif Cia viskas gerai bet va ir as pajutau kas yra adatos vilnoje.Jau desiu ta raudona karsini i sali nes rankeliu gaila
Atsakyti
Et pas mane jie ne tokie. Mani minksti, silko gijom pasileidusiom, tai va ir sneku visai kitaip. Situ gal lengvai nepatarsysi. g.gif Gal jie, kaip ir tie nameliai, vandeny suminksteja... g.gif

O jus cia svieziai pirkot ta vilna su adatom? Is wool lt? Nes man tai dievagojosi, kad daugiau taip nebebus, kad buvo suluzus karsimo masina, tai su adatom gavosi. As manau, kad tokia vilna turi labai pigiau pardavinet ir butinai informuot apie adatas. As irgi turiu nemenka maisa tokios vilnos. Po svenciu, sakiau uzsidesiu storas pirstines ir nuvelsiu dideli bata katinui. Bus jam guolis. Manau, kad jam tos adatos gal nepakenks, o va jei zmogui taip i koja ilys is slepetes. blink.gif Siaubas, baisu net pagalvot. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 13, 11:27)
O jus cia svieziai pirkot ta vilna su adatom? Is wool lt?

taip
Atsakyti