Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

tai va, kad kartais nelabai gerai gaunas...ypac kai velt noriu savo mazajam, nei primatuosi nei formuosi ant kojos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 10, 11:40)
Sveikos,
Ritutele, man riesines ketvirtoje nuotraukoje - graziausios  wub.gif

Aciukas. Man ir jos patinka-neperkrautos bet visko uztenka.Jos is karsinio kuri pirkau kaune ir puostos vilnos garbanelem.Na va paskatinima jau turiu varau velti kol pakyleta ant sparnu...
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano baltos:

user posted image

user posted image

p.s. Inga-Monika, grazios slepetes. Koks ten padukas? Priklijuotas?
Dekliukas - super.
Atsakyti
kadabra tavosios tai super, o mano padukas tai lateksinis.. tik gal taip atrodo kad kazkas priklijuota.. nes fotikas jau amen.. laukiu kalediniu dovanu... bet senelis nezino ko noriu ir laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 12 11, 17:23)
kadabra tavosios tai super, o mano padukas tai lateksinis.. tik gal taip atrodo kad kazkas priklijuota.. nes fotikas jau amen.. laukiu kalediniu dovanu... bet senelis nezino ko noriu ir laukiu smile.gif

aciu tau.
Man pasirode, kad pas tave kazkoks tai padeliukas priklijuotas. As irgi kol kas tik lateksa naudoju, bet noretusi kazko tvirtesnio ir ilgaamziskesnio.
Taip susikloste, kad mane senis jau aplanke- gavau paciuzas dovanu, dziaugiuosi kaip mazas vaikas wub.gif
Atsakyti
dar vienas dėkliukas..
user posted image
Atsakyti
Kadabra, super ! labai dailiai viskas ispildyta, kirpimo linija irgi kruopsciai apvelta, isformuota thumbup.gif
Atsakyti
Dekui, Juperi blush2.gif 4u.gif
Dabar tavo eile - rodykis su pirstinaitem tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 11 gruodžio 2010 - 18:23
Kadabra, bet jau gėlę kokią gražia išlankstei... Gražios tapkutės labai.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 11, 19:42)
Kadabra, bet jau gėlę kokią gražia išlankstei... Gražios tapkutės labai.

Dekui, Besijuokianti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
ritutele, dailios riešinės ir pirštinės smile.gif Paskutinės riešinės man gražiausios thumbup.gif

Inga-Monika, gražios šlepetės ir dėkliukai thumbup.gif

kadabra, baltosios šlepetės tiesiog nuostabios wub.gif
Atsakyti