Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 10, 10:15)
laba 4u.gif
maždaug 14cm vidpadukas turėtų būti mirksiukas.gif

As manau kad 14 cm per daug,jei mergaite tai kojyte metu buna net ir 10 cm rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ritutele, man riesines ketvirtoje nuotraukoje - graziausios wub.gif
Atsakyti
kuo daugiau veliu, tuo daugiau klausimų vis kyla doh.gif
nuvėliau vaikams tapkutes. Atrodo suvelta gerai, nesitampo, ale vos dieną palakstė su jomis ir apsibumbulavo doh.gif ir tokios tarsi suminkštėję atrodo g.gif įtariu per mažai suvėliau doh.gif

QUOTE(Molė @ 2010 12 09, 23:03)
Mergaitės, gal turit kas leliuką 1 metų. Reikia tapukus dovanų padaryti, neįsivaizduoju kiek cm kojytė pas tokių leliukų??

Mano mažiaus pėdutė per pirmąjį gimtadienį buvo 12,5 cm ax.gif dukros tokio amžiaus - visu cm mažesnė. Taip kad labai nuo vaiko priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2010 12 10, 12:40)
kuo daugiau veliu, tuo daugiau klausimų vis kyla  doh.gif
nuvėliau vaikams tapkutes. Atrodo suvelta gerai, nesitampo, ale vos dieną palakstė su jomis ir apsibumbulavo  doh.gif ir tokios tarsi suminkštėję atrodo  g.gif įtariu per mažai suvėliau doh.gif

gali but blogas suvelimas, bet...del apsibumbuliavimo- sluoksna tikrai greitai apsivelia... va karsiniui beveik tas negresia
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 10, 12:44)
gali but blogas suvelimas, bet...del apsibumbuliavimo- sluoksna tikrai greitai  apsivelia... va karsiniui beveik tas negresia

Nesutinku... tampau po namus batukus is sluoksnos - neapsivelia. Gal rimtai blogai suvelta?
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2010 12 10, 12:40)
kuo daugiau veliu, tuo daugiau klausimų vis kyla  doh.gif
nuvėliau vaikams tapkutes. Atrodo suvelta gerai, nesitampo, ale vos dieną palakstė su jomis ir apsibumbulavo  doh.gif ir tokios tarsi suminkštėję atrodo  g.gif įtariu per mažai suvėliau doh.gif
Mano mažiaus pėdutė per pirmąjį gimtadienį buvo 12,5 cm ax.gif dukros tokio amžiaus - visu cm mažesnė. Taip kad labai nuo vaiko priklauso  mirksiukas.gif

Man irgi lygiai taip pat su pirmosiomis buvo, bet as irgi maniau, kad cia buvo mano per trumpo velimo klaida, siandien jau pradeda nesiot antrasios ziuresim kaip su siomis seksis... g.gif

QUOTE(juperi @ 2010 12 10, 12:44)
gali but blogas suvelimas, bet...del apsibumbuliavimo- sluoksna tikrai greitai  apsivelia... va karsiniui beveik tas negresia

Turesiu omeny ax.gif
Atsakyti
dėkui už patarimus. Vadinasi kai jau atrodo kad gerai suvelta, reikia dar pavelti. Bet kita bėda su ta sluoksna - kuo daugiau veli, kočioji, tuo daugiau traukiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2010 12 10, 13:16)
dėkui už patarimus. Vadinasi kai jau atrodo kad gerai suvelta, reikia dar pavelti. Bet kita bėda su ta sluoksna - kuo daugiau veli, kočioji, tuo daugiau traukiasi  doh.gif

Susitraukima reikia ivertinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2010 12 10, 13:32)
Susitraukima reikia ivertinti wink.gif

Gal dar ir nuo pačios sluoksnos priklauso. Atrodo suveliu vienodai, bet vienos pūkuojasi, kitos ne g.gif
Atsakyti
Vakar veldama slepetes susizalojau rankas i karsinyje esancias adateles doh.gif
Normaliai, ar ne?
Atsakyti
o pasakykit man merginos, jus visada pries veldamos darotes meginuka? nes slepetes veliant storiau klosi, sali daug maziau, tai ir trauksis skirtingai, tai ir bandytis kiekvienasyk? doh.gif o kur paskui det tuos lopukus? kazkaip man vilnos gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2010 12 10, 15:52)
o pasakykit man merginos, jus visada pries veldamos darotes meginuka? nes slepetes veliant storiau klosi, sali daug maziau, tai ir trauksis skirtingai, tai ir bandytis kiekvienasyk?  doh.gif  o kur paskui det tuos lopukus? kazkaip man vilnos gaila  blush2.gif

niekad taip nezaidziau schmoll.gif gal ir blogai g.gif
Atsakyti