Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Nu ir prirašėt, prikalbėjot bigsmile.gif
Juste-G, visai fainos tavo tapkytės bigsmile.gif

Mergaitės, gal turit kas leliuką 1 metų. Reikia tapukus dovanų padaryti, neįsivaizduoju kiek cm kojytė pas tokių leliukų??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 09 gruodžio 2010 - 23:05
QUOTE(Molė @ 2010 12 10, 00:03)
Mergaitės, gal turit kas leliuką 1 metų. Reikia tapukus dovanų padaryti, neįsivaizduoju kiek cm kojytė pas tokių leliukų??

uzeik i metinukus auginanciu mamu pokalbiu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 12 10, 00:05)
uzeik i metinukus auginanciu mamu pokalbiu tema  4u.gif

Reiks keliaut ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Mole, mano įsivaizdavimu apie 12 cm turėtų būt.
Šiaip vaikams labai patogu tokios nosytės kaip Sagdo daro. Na aš darau ne tokias aukštas, bet šiek tiek aukštesnes nei įprasta - tada mažiau prasitrina (nes pirštukams vietos čiut daugiau). O kad nesmukčiotų belieka apmegzt (labai sunku, tiesiog būtina yra imti storą siūlą, nes tie plonyčiai tai juokas kažkoks, skystalas, batuko vaikui tikrai nelaikys) arba gumeles (gumos paprasčiau - visad mama gali persisiūti pasireguliuodama gumelės įtempimą pagal vaiko pėdutę).
Kai pabandžiau apmezgimus su storais ir plonais, kategoriškai esu prieš plonus.
Parodysiu vienus, dariau seniau brolio vaikui, atrodo gražiai, apmegzdama sugaišau begalę laiko, bet tikrai nepraktiška, nes apmezgiau per plonais siūlais, ir nors labai tampriai vis tiek per skysta. Todėl neatidaviau, o perdaryt neturiu kada:
user posted image

Apskritai merginos, ką jūs darot su broku? Paliekat istorijai, karpot, naudojat kažkas kitam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 10 gruodžio 2010 - 08:29
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 10, 09:26)

Apskritai merginos, ką jūs darot su broku? Paliekat istorijai, karpot, naudojat kažkas kitam g.gif

dedu kaip ir visos i broku deze...bet buna, kad parodai kam nors savo brokus ir... sako neismesk, atiduok...tai va taip ir buna-atiduodi, o namuose susliauzioja wink.gif
Atsakyti
Mergaitės, pažiūrėjau įdėta filmuką http://www.evabasile...07-filmato.html nu ten taip lengvai ir greitai susivelia tos tapkutės g.gif - tik pagal išvaizdą, tai jūsų žyyyyymiai gražesnės thumbup.gif
Ir iškilo klausimas: ar tapkutės susivelia tik taip glostomos ar nereikia jų padaužyt? Realiai nemačiau kaip veliamos, o kursai - baisiai brangūs.... Dukra labai nori ir vis klausia, gal jau man tapkutes velsi? Reikia gi susiruošt ir pabandyt nuvelt ax.gif
Atsakyti
As karatais pametau i duso kabinos dugna, kad tvirtesnes butu, kai vilna pasitaiko, kuri puciasi. Buna taip, kad kiek bekociotum Kiek i ilgi, tiek i ploti ir vis vietoj. Veilokus storus veliant, esu filmuka macius, tai vyrai su pliauskom dauzo. Dairausi, kur nusipirkt skalbimo lenta. smile.gif

Besijuokianti
grazus. O tu apsiuni pirma, ar iskart apmezgineji? Nes as galvoju, kad lengviau butu ispradziu apsiut. g.gif
Atsakyti
ei, merginos, atsakykit man del kokonu..kaip juo naudojat? blush2.gif
Trakst, tu profe...gal esi naudojus?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 12 10, 00:03)

laba 4u.gif
maždaug 14cm vidpadukas turėtų būti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Na pagaliau isejo ikelti nuotraukas.Fotkinau su telefonu tai kokybe prastoka ,bet jau taip norejau pasirodyt pasipuikuot blush2.gif kad ir man kazkas gaunas.Kiekviena vilna pirkau vis kitoje vietoje ,tad galiu pasakyt kad kiekviena velesi kitaip.Tas pilkas riesines veliau ir pykau- nesitraukia nors tu ka. O juodos ir rudos viskas ok. o veltos pagal viena lekala.
Atsakyti
Trakšt, gražūs, bet nenaudojami pagal paskirtį doh.gif .
Tai su yla šituos mėlynus susibadžiau, tada pertraukiau galiausiai tą siūlą su kabliuku (storo niekaip nepertraukčiau, nes skylės turėtų būt labai didelės, ko pasekoj jau pats veltinis nukentėtų, o ir ylų tokių nebūna). O tada su 5 virbalais mezgiau.
Bandžiau pradžioj apsiūt, bet adata per storesnį veltinį su storesniu siūlu uodegoj nelenda doh.gif , arba lenda, bet tai tikrai neverta tiek pastangų, laiko ir subadytų pirštų. O su plonu siūlu tai, mano nuomone, ar su adata ar kabliuku - nesilaikys tapukas tampriai apink čiurną.
Turbtū yra dar variantų, bet reik bandyt ir gadint.
Varau velt, sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už atsakymą bigsmile.gif
Besijuokianti, labai reikli sau esi, nes man tie tapukai visai gražūs.
Aš tai nededu brokų į dėžę, šeimos ir giminės nariai nešioja ir broko nemato lotuliukas.gif Juk kojytėm šilta.

Dar turiu tokį klausimėlį, gal kas žinot, o jei nežinot, kartu ieškosim žinių bigsmile.gif
Kas tas tenselio pluoštas ir kur jo gauti. Skaičiau vaikiškiem tapukams nepamainomas dalykas.

Stewie, pagooglink. yra daug pamokėlių tapkių vėlimui, nei kursų nereiks, vis tiek , kad nuveltum tokias tapkytes kaip mūsų trakš, besijuokinti, juperi ir kitos, mums dar daug vilnos reiks sunaudot lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 10 gruodžio 2010 - 10:36