Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Avocetė @ 2011 02 16, 11:05)
Vakarykščiai troškinti rauginti kopūstai su rūk. šonkauliais


na, ir?
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2011 02 16, 11:15)
Taip daug pieno reikia det 1,100 l ir dar grietineles 100 ml, ar nieko nesumaiset??


Nieko nesumaišiau, specialiai, kai kepiau šitą plokštainį viską pasvėriau ir pamatavau, pasikartosiu, reikia ilgai kepti, iš pradžių val.temp.turi būti aukštesnė, o paskui numažinti ir pamiršti, kad kepa plokštainis, ar kugelis.Kepant ilgiau kepimo indų sienelės turi būti storesnės, kad nesudegtų, taip pat reikia žiūrėti į bulvių kokybę, kad nebūtų labai skystos, jei skystesnės, tai ir pieno šiek tiek mažiau pilti.Kad viršus nesudegtų, po val galima pridengti folija, ar dangteliais indo. apsišarvuokit kantrybe ir išsikepsit skanų plokštainį, ar kugelį smile.gif 4u.gif
O kad būtų į temą visai, tai įdėsiu dar valentinui skirtą bulvių košės ir morkų piure su vištienos krūtinėlės maltinukais.
vištienos krūtinėlės 500gr.
grietinėlės 100gr.
šaukštas aliejaus
svogūniukas
5 pipirų mišinio žiupsnelis
druskos
Krūtinėlę nusausinti, sumalti, supilti grietinėlę, aliejuje pakepti svogūną, visus likusius produktus sudėti į mėsą ir gerai išminkius, padėti šaltai val. laiko.Po val.padaryti norimos formos rutuliukus ir kepti kelias minutes vieną pusę, paskui kitą.Neperkepti! kad liktų sultingi.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 vasario 2011 - 13:13
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 16, 11:05)
doh.gif  paskutinį užsukau
pasikarkit

tai pagaliau viena kart ismokit skaityt...

RECEPTAI su nuotraukomis.
kas is tos foto vienos? o jei taip viskas aisku is tos foto, t.y. jokio recepto ten nera, kaip kad tavojoj,isvirt bulves ir patroskint kopustus manau didelio mokslo nereikia, tai kuriu velniu is vis ta foto det??? kad parodyt ka valgei, ir daugiau tikies oi mmm kaip skanu mmm wub.gif
doh.gif tema ne tam schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 16 vasario 2011 - 14:00
nu bet tikrai, kazkoks chaosas padarytas is temos blink.gif per penkis puslapius vienas receptas, jei kas neaisku del recepto, tai rasykit i az.nes dabar komentaru, klausimu daugiau nei paciu receptu ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(kribum27 @ 2011 02 16, 14:02)
nu bet tikrai, kazkoks chaosas padarytas is temos blink.gif per penkis puslapius vienas receptas, jei kas neaisku del recepto, tai rasykit i az.nes dabar komentaru, klausimu daugiau nei paciu receptu ohmy.gif

tai tu galvoji geriau kai 15 zmoniu ims rasys i az ir klaus to paties? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 02 16, 14:00)
tai pagaliau viena kart ismokit skaityt...

RECEPTAI su nuotraukomis.
kas is tos foto vienos? o jei taip viskas aisku is tos foto, t.y. jokio recepto ten nera, kaip kad tavojoj,isvirt bulves ir patroskint kopustus manau didelio mokslo nereikia, tai kuriu velniu is vis ta foto det??? kad parodyt ka valgei, ir daugiau tikies oi mmm kaip skanu mmm  wub.gif
doh.gif  tema ne tam  schmoll.gif

o kurių velnių čia komentuoji ir pažeidi šitos temos taisykles? nesusprok čia berašinėdama o jei tau neįdomu ir nežiūrėk
Atsakyti
Sveikos seniau buvau radusi labai paprasta varskes surio receptuka, bet dabar nerandu gal kuri imestumet nuoruoda?
Atsakyti
Srove, na, va kokiu budu paprastas kotletukas gali virsti tikru sedevru ir stalo puosmena! Tikrai, estetinis vaizdas tiek pat svarbus, kaip ir patieklo skonis. Saunuole, zaviuosi, dziaugiuosi, kas esate cia 4u.gif
Kosyte per konditerinis svirksta taip graziai pateikta?
I mesa nieko tikrai nereikia daugiau, na, krakmolo, kiausinio ,kad neisirtu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 02 16, 14:00)
bulvių košės ir morkų piure su vištienos krūtinėlės maltinukais.


atrodo tai Dieve Dieve,aplaizyt ekrana galima biggrin.gif paprastus kakletus sugebat pateikt labai graziai ir skaniai user posted image o morkos ejo i bulviu kose?
Atsakyti
QUOTE(judiene @ 2011 02 16, 14:27)
Sveikos seniau buvau radusi labai paprasta varskes surio receptuka, bet dabar nerandu gal kuri imestumet nuoruoda?

Šitas?:

Rikotos sūris iš kefyro Gamybos procesas keistokas, bet kartu elementarus: kefyrą dedame į šaldiklį (aš įdėjau su visu pakeliu), laikome, kol visiškai sušąla. Tada traukiame lauk, pjauname pakuotę ir kefyro ledą dedame į dvigubą marlę. Ją užrišame kaip maišelį ir pakabiname (aš pakabinau virš kiauklės, ant krano) bei paliekame nuvarvėti, geriausiai per naktį. Ryte dar lengvai nuspaudžiame, kad išvarvėtų visos išrūgos, o marlėje liktų mūsų rikota. Nuostabu, nes iš vieno litro kefyro gauname apie 250 g švelnios, minkštos, kreminės rikotos, kurią galima naudoti tortų kremams, apkepams, desertams ir t. t. Ekonomika elementari: palyginkite, kiek kainuoja litras kefyro, o kiek – indelis rikotos. Jau nekalbant apie konservantus, kurių užsieno gamintojai negaili į Lietuvėlę atvežamam sūriui.

Beje, vakar dariau, gavosi puikiai, šiek tiek padruskinau ir tepam
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 02 16, 14:15)


4u.gif

QUOTE(brashke77 @ 2011 02 16, 15:33)
Kosyte per konditerinis svirksta taip graziai pateikta?
I mesa nieko tikrai nereikia daugiau, na, krakmolo, kiausinio ,kad neisirtu?
Aciu 4u.gif


Atsiprašau, užskubėjau user posted image krakmolo šaukštą nedidelį dėjau, kiaušinio ne.Košė su kond. maišiuku. 4u.gif


QUOTE(Evelincik @ 2011 02 16, 15:57)
o morkos ejo i bulviu kose?

Taip, dvi dalys bulvių ir viena morkų, sutrinta, truputis verd. pieno ir mikseriu išplakta. 4u.gif

QUOTE(lotutee @ 2011 02 16, 16:35)

Tiesa, Srove, dariau kijevo kotletus wub.gif tikrai skaniai gavosi, nors pirmieji neiskepe buvo, vidus neiskepe, antruosius kepiau ikaitintoje keptuveje ant normalios ugnies, tada viskas kuo puikiausiai iškepė  thumbup.gif

Kai įkaitinai aliejų, vėliau turbūt neprisukai ir turbūt storoki buvo. 4u.gif
Atsakyti
Kad paskui nereiktų ieškot

NAUJA TEMA 4u.gif
Atsakyti