kazkoki bardaka is temos padaret
QUOTE(Ulė @ 2011 02 15, 10:37)
kazkoki bardaka is temos padaret
Ne iš piktos valios
Vengriška tiršta pievagrybių sriuba.
Reikės: 4 šaukštų sviesto, 2 dideli svogūnai, 500g. pievagrybių, 1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 šaukštas sojų padažo, 500ml sultinio, 250ml pieno, 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai citrinų sulčių, smulkintų šviežių krapų, 100ml grietinės. Puode ištirpiname sviestą ir 5 minutes pakepiname smulkintus svogūnus. Sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius ir kepame dar 5 minutes. Įmaišome maltą papriką, sojų padažą, sultinį ir verdame 15 minučių. Mažame indelį sumaišome miltus su pienu ir po trūpūtį supilame į visą laiką maišomą sriubą. Verdame dar 15 minučių. Išvirusią sriubą pagardiname druską, pipirais, citrinų sultimis, smulkintais žalumynais ir grietine. Skanaus
Reikės: 4 šaukštų sviesto, 2 dideli svogūnai, 500g. pievagrybių, 1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 šaukštas sojų padažo, 500ml sultinio, 250ml pieno, 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai citrinų sulčių, smulkintų šviežių krapų, 100ml grietinės. Puode ištirpiname sviestą ir 5 minutes pakepiname smulkintus svogūnus. Sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius ir kepame dar 5 minutes. Įmaišome maltą papriką, sojų padažą, sultinį ir verdame 15 minučių. Mažame indelį sumaišome miltus su pienu ir po trūpūtį supilame į visą laiką maišomą sriubą. Verdame dar 15 minučių. Išvirusią sriubą pagardiname druską, pipirais, citrinų sultimis, smulkintais žalumynais ir grietine. Skanaus
Brokolių pyragas.
Šio pyrago receptu kažkada pasidalino pažįstama...
Reikės:
180g virto kumpio,
180g sūrio,
2 virti kiaušiniai,
500g brokolių (galima daugiau),
180g grietinės,
bemielė sluoksniuota tešla (kur du gabaliukai būna),
prieskoniai (vegeta)
Kumpį ir kiaušinius supjaustom kubeliais, sūrį sutarkuojam. Brokolius 1 min. panardinam į verdantį pasūdytą vandenį, susmulkinam. Viską sumaišom su grietine ir prieskoniais (pagal skonį).
Tešlą iškočiojam kepimo skardos dydžio. Vienu gabalu išklojam skardos apačią, sudedam įdarą ir užklojam kitu gabalu. Suspaudžiam kraštus, subadom šakute viršutinį tešlos gabalą ir kepam 200 C apie 25-30 min.
http://public.fotki....as/pyragas.html
http://public.fotki....s/pyragas2.html
P.S. Tik, atsiprašau, bet nemoku įkelt nuotraukų, dėl to tik nuorodas įkėliau
Šio pyrago receptu kažkada pasidalino pažįstama...
Reikės:
180g virto kumpio,
180g sūrio,
2 virti kiaušiniai,
500g brokolių (galima daugiau),
180g grietinės,
bemielė sluoksniuota tešla (kur du gabaliukai būna),
prieskoniai (vegeta)
Kumpį ir kiaušinius supjaustom kubeliais, sūrį sutarkuojam. Brokolius 1 min. panardinam į verdantį pasūdytą vandenį, susmulkinam. Viską sumaišom su grietine ir prieskoniais (pagal skonį).
Tešlą iškočiojam kepimo skardos dydžio. Vienu gabalu išklojam skardos apačią, sudedam įdarą ir užklojam kitu gabalu. Suspaudžiam kraštus, subadom šakute viršutinį tešlos gabalą ir kepam 200 C apie 25-30 min.
http://public.fotki....as/pyragas.html
http://public.fotki....s/pyragas2.html
P.S. Tik, atsiprašau, bet nemoku įkelt nuotraukų, dėl to tik nuorodas įkėliau
Labai skaniai atrodo brokoliu pyragas bus isbandytas
QUOTE(mikaela @ 2011 02 15, 12:51)
Vengriška tiršta pievagrybių sriuba.
Oi kokia skani atrodo o ji labai tiršta gaunasi mano vyras nemėgsta nei trintų nei tirštų sriubų
Ir dar o tu ten keptas bulves ant viršaus uždėjusi? Nes į sriubą bulvės neįeina
Ir dar galima papriką smulkiai sukapoti,nebūtina sumalti
QUOTE(editav @ 2011 02 15, 14:48)
Brokolių pyragas.
P.S. Tik, atsiprašau, bet nemoku įkelt nuotraukų, dėl to tik nuorodas įkėliau
P.S. Tik, atsiprašau, bet nemoku įkelt nuotraukų, dėl to tik nuorodas įkėliau
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 15, 16:09)
Oi kokia skani atrodo o ji labai tiršta gaunasi mano vyras nemėgsta nei trintų nei tirštų sriubų
Ir dar o tu ten keptas bulves ant viršaus uždėjusi? Nes į sriubą bulvės neįeina
Ir dar galima papriką smulkiai sukapoti,nebūtina sumalti
Ir dar o tu ten keptas bulves ant viršaus uždėjusi? Nes į sriubą bulvės neįeina
Ir dar galima papriką smulkiai sukapoti,nebūtina sumalti
Sriuba gavosi sakyciau labai tirstoka, bet manau sultinio daugiau ipylus aba vandens dapylus, gausis ne tokia tirsta Ant virsaus ten sviezi svogunu laiskai O paprika malta naudojau, tokia:
QUOTE(Srove @ 2011 02 04, 20:57)
Ule puiki idėja! [b]
Bulvių plokštainis
nuskustų sutarkuotų bulvių 1.500kg.
š.r.šoninės 150gr.
svogūnai 2
pieno 1ltr.,100ml.
grietinėlės 100ml.
druskos, pipirų pagal skonį
Bulvių plokštainis
nuskustų sutarkuotų bulvių 1.500kg.
š.r.šoninės 150gr.
svogūnai 2
pieno 1ltr.,100ml.
grietinėlės 100ml.
druskos, pipirų pagal skonį
Taip daug pieno reikia det 1,100 l ir dar grietineles 100 ml, ar nieko nesumaiset??
QUOTE(vilke_ziema @ 2011 02 16, 11:08)
Galit kas nors atsakyt?????????????????????????????????????????????????????????
Galvoju, kad ten viskas gerai. Atkreipk dėmesį, kad reikia tarkius nusunkti. Aš, plikydama nenusunktus tarkius, puslitrį supilu.
Beje, vakar kepiau šonkaulius pagal Ulės receptą -
Nerekomenduoju, nes viską prarijom ant karto