Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

kazkoki bardaka is temos padaret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 15, 10:37)
kazkoki bardaka is temos padaret doh.gif

Ne iš piktos valios mirksiukas.gif
Atsakyti
Vengriška tiršta pievagrybių sriuba.
Reikės: 4 šaukštų sviesto, 2 dideli svogūnai, 500g. pievagrybių, 1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos, 1 šaukštas sojų padažo, 500ml sultinio, 250ml pieno, 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai citrinų sulčių, smulkintų šviežių krapų, 100ml grietinės. Puode ištirpiname sviestą ir 5 minutes pakepiname smulkintus svogūnus. Sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius ir kepame dar 5 minutes. Įmaišome maltą papriką, sojų padažą, sultinį ir verdame 15 minučių. Mažame indelį sumaišome miltus su pienu ir po trūpūtį supilame į visą laiką maišomą sriubą. Verdame dar 15 minučių. Išvirusią sriubą pagardiname druską, pipirais, citrinų sultimis, smulkintais žalumynais ir grietine. Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Brokolių pyragas.
Šio pyrago receptu kažkada pasidalino pažįstama...

Reikės:
180g virto kumpio,
180g sūrio,
2 virti kiaušiniai,
500g brokolių (galima daugiau),
180g grietinės,
bemielė sluoksniuota tešla (kur du gabaliukai būna),
prieskoniai (vegeta)

Kumpį ir kiaušinius supjaustom kubeliais, sūrį sutarkuojam. Brokolius 1 min. panardinam į verdantį pasūdytą vandenį, susmulkinam. Viską sumaišom su grietine ir prieskoniais (pagal skonį).
Tešlą iškočiojam kepimo skardos dydžio. Vienu gabalu išklojam skardos apačią, sudedam įdarą ir užklojam kitu gabalu. Suspaudžiam kraštus, subadom šakute viršutinį tešlos gabalą ir kepam 200 C apie 25-30 min. 4u.gif

http://public.fotki....as/pyragas.html
http://public.fotki....s/pyragas2.html

P.S. Tik, atsiprašau, bet nemoku įkelt nuotraukų, dėl to tik nuorodas įkėliau blush2.gif
Atsakyti
Labai skaniai atrodo brokoliu pyragas thumbup.gif bus isbandytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2011 02 15, 12:51)
Vengriška tiršta pievagrybių sriuba.

Oi kokia skani atrodo o ji labai tiršta gaunasi g.gif mano vyras nemėgsta nei trintų nei tirštų sriubų doh.gif
Ir dar o tu ten keptas bulves ant viršaus uždėjusi? Nes į sriubą bulvės neįeina ax.gif
Ir dar galima papriką smulkiai sukapoti,nebūtina sumalti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 15 vasario 2011 - 16:13
QUOTE(editav @ 2011 02 15, 14:48)
Brokolių pyragas.

P.S. Tik, atsiprašau, bet nemoku įkelt nuotraukų, dėl to tik nuorodas įkėliau  blush2.gif



user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
brokoliu pyragas labai skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 15, 16:09)
Oi kokia skani atrodo o ji labai tiršta gaunasi  g.gif  mano vyras nemėgsta nei trintų nei tirštų sriubų  doh.gif
Ir dar o tu ten keptas bulves ant viršaus uždėjusi? Nes į sriubą bulvės neįeina  ax.gif
Ir dar galima papriką smulkiai sukapoti,nebūtina sumalti  blush2.gif

Sriuba gavosi sakyciau labai tirstoka, bet manau sultinio daugiau ipylus aba vandens dapylus, gausis ne tokia tirsta mirksiukas.gif Ant virsaus ten sviezi svogunu laiskai smile.gif O paprika malta naudojau, tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 16 vasario 2011 - 07:44
QUOTE(Srove @ 2011 02 04, 20:57)
Ule puiki idėja! 4u.gif [b]
Bulvių plokštainis
nuskustų sutarkuotų bulvių 1.500kg.
š.r.šoninės 150gr.
svogūnai 2
pieno 1ltr.,100ml.
grietinėlės 100ml.
druskos, pipirų pagal skonį

Taip daug pieno reikia det 1,100 l ir dar grietineles 100 ml, ar nieko nesumaiset??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke_ziema: 16 vasario 2011 - 10:21
Brokoliu pyragas ir pievagrybiu sriuba bus isbandyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2011 02 16, 11:08)
Galit kas nors atsakyt?????????????????????????????????????????????????????????

Galvoju, kad ten viskas gerai. Atkreipk dėmesį, kad reikia tarkius nusunkti. Aš, plikydama nenusunktus tarkius, puslitrį supilu.
Beje, vakar kepiau šonkaulius pagal Ulės receptą - thumbup.gif ploja.gif ploja.gif
Nerekomenduoju, nes viską prarijom ant karto biggrin.gif
Atsakyti