QUOTE(mamairute @ 2011 02 14, 23:01)
Na matyt nemoku paaiškint skirtumo
Dar kartą pabandysiu: vienas variantas kai spaudžia sultis iš šviežių obuolių, paskui šiek pakaitina ir supilsto, aš darau kitu variantu - sultis garinamos specialiame puode ir išbėga per šlangelį, jos gaunasi labiau pakaitintos, skaidresnės ir švelnesnės
viską aš supratau ir abu būdus žinau, tik su tom šlangelėm nepraktikuoju.
O išspaudus iš šviežių gerų obuolių, jas pakaitinus jos nebūna nei tirštos nei rūgščios.
Beje mes jas taip pat skiedžiam vandeniu ir sėkmingai geriam ir jokio akmens jausmo nebūna nei man nei vaikams
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 14, 23:06)
istikro, tai priklauso nuo obuoliu rusies- spausi saldzius, tai ar garink ar parink, bus saldzios sultys.... Spausk antaninius, nors polka sok- bus rugscios