Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mamairute @ 2011 02 14, 22:36)
O sultys spaustos ar garintos?

Ponia, kokia jus smulkmeniska tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 14, 22:21)
Ponia, kokia jus smulkmeniska  tongue.gif

Veislė mano tokia tongue.gif Šiaip tai spaustos sultys (tokios tirštos labai) ir su sokovarka garintos yra visiškai skirtingi produktai pagal mano mokyklą biggrin.gif Sakyčiau pirmosios būtų kaip su rūgštim marinuota, o antruoju variantu - vos ne kaip sirupe mirkyta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 14 vasario 2011 - 22:46
QUOTE(mamairute @ 2011 02 14, 22:44)
Veislė mano tokia tongue.gif Šiaip tai spaustos sultys (tokios tirštos labai) ir su sokovarka garintos yra visiškai skirtingi produktai pagal mano mokyklą biggrin.gif Sakyčiau pirmosios būtų kaip su rūgštim marinuota, o antruoju variantu - vos ne kaip sirupe mirkyta bigsmile.gif


pastoviai spaudžiam obuolių sultis ir jokio ten jose tirštumo nėra. O skonis priklauso tik nuo obuolių. Jei obuoliai gerai prinokę saldesni, tai ir sultys labai skanios, o jei surenkami spaust tie kur niekur netinka, maži, neprinokę rūgštūs, tai ir sultys bus rūgščios, bet tirštumo tai nebus nei vienu atveju
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 14, 22:53)
pastoviai spaudžiam obuolių sultis ir jokio ten jose tirštumo nėra. O skonis priklauso tik nuo obuolių. Jei obuoliai gerai prinokę saldesni, tai ir sultys labai skanios, o jei surenkami spaust tie kur niekur netinka, maži, neprinokę rūgštūs, tai ir sultys bus rūgščios, bet tirštumo tai nebus nei vienu atveju

Na matyt nemoku paaiškint skirtumo g.gif Dar kartą pabandysiu: vienas variantas kai spaudžia sultis iš šviežių obuolių, paskui šiek pakaitina ir supilsto, aš darau kitu variantu - sultis garinamos specialiame puode ir išbėga per šlangelį, jos gaunasi labiau pakaitintos, skaidresnės ir švelnesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
istikro, tai priklauso nuo obuoliu rusies- spausi saldzius, tai ar garink ar parink, bus saldzios sultys.... Spausk antaninius, nors polka sok- bus rugscios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 14 vasario 2011 - 23:06
QUOTE(mamairute @ 2011 02 14, 23:44)
Veislė mano tokia tongue.gif Šiaip tai spaustos sultys (tokios tirštos labai) ir su sokovarka garintos yra visiškai skirtingi produktai pagal mano mokyklą biggrin.gif Sakyčiau pirmosios būtų kaip su rūgštim marinuota, o antruoju variantu - vos ne kaip sirupe mirkyta bigsmile.gif

hihihi.gif zinau
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 14, 23:17)

Ką žinai - parodą, ar kad sultys skiriasi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 14, 23:06)
istikro, tai priklauso nuo obuoliu rusies- spausi saldzius, tai ar garink ar parink, bus saldzios sultys.... Spausk antaninius, nors polka sok- bus rugscios  ax.gif

nesusikalbam, deja rolleyes.gif aš apie paruošimo būdą, tu apie veisles rolleyes.gif Aš darau ir tokias, ir tokias, tai jos iš esmės skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 15, 00:28)
Ką žinai - parodą, ar kad sultys skiriasi? biggrin.gif

Paroda smile.gif As obuoliu sultims daugiau nei abejinga, man u elementoriskai nevirskina skrandis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 02 14, 23:30)
Paroda  smile.gif  As obuoliu sultims daugiau nei abejinga, man u elementoriskai nevirskina skrandis  tongue.gif

Mes Jus irgi mylim drinks_cheers.gif - man irgi nevirškina, bet tų spaustųjų, išgėrus būna jausmas kaip akmenį prarijus mirksiukas.gif o garintų kasmet kokių 40 litrų užsivarau, vandeniuku skiedžiam ir kliukinam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 02 14, 23:01)
Na matyt nemoku paaiškint skirtumo g.gif Dar kartą pabandysiu: vienas variantas kai spaudžia sultis iš šviežių obuolių, paskui šiek pakaitina ir supilsto, aš darau kitu variantu - sultis garinamos specialiame puode ir išbėga per šlangelį, jos gaunasi labiau pakaitintos, skaidresnės ir švelnesnės mirksiukas.gif


viską aš supratau ir abu būdus žinau, tik su tom šlangelėm nepraktikuoju.
O išspaudus iš šviežių gerų obuolių, jas pakaitinus jos nebūna nei tirštos nei rūgščios.
Beje mes jas taip pat skiedžiam vandeniu ir sėkmingai geriam ir jokio akmens jausmo nebūna nei man nei vaikams schmoll.gif


QUOTE(brashke77 @ 2011 02 14, 23:06)
istikro, tai priklauso nuo obuoliu rusies- spausi saldzius, tai ar garink ar parink, bus saldzios sultys.... Spausk antaninius, nors polka sok- bus rugscios  ax.gif


drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 15, 01:47)
viską aš supratau ir abu būdus žinau, tik su tom šlangelėm nepraktikuoju.
O išspaudus iš šviežių gerų obuolių, jas pakaitinus jos nebūna nei tirštos nei rūgščios.
Beje mes jas taip pat skiedžiam vandeniu ir sėkmingai geriam ir jokio akmens jausmo nebūna nei man nei vaikams  schmoll.gif

pirmakart girdziu per savo gyvenimeli, kad taip gali but... biggrin.gif
sultys kaitinamos visos vienodai, ir jei rusi gera, saldi, sultinga, tai ir sultys bus skanios..
O su rugstesnem burokelius uzdarinejam ax.gif . Tiek ziniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 02 15, 00:58)
pirmakart girdziu per savo gyvenimeli, kad taip gali but...  biggrin.gif 

Linkiu, kad ir nesuzinotumet smile.gif Jausmas labai nemalonus unsure.gif Man asmeniskai obuoliu sultys skanu, bet vien del to jausmo as u negeriu, stoja skrandis ir daryk ka nori unsure.gif Bet cia jau ne i tema blush2.gif
Atsakyti