Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(simike @ 2011 02 14, 07:07)
Niekas nesiginčija, o ir receptą iki galo perskaityt moku  tongue.gif Tiesiog pabandžiau, nepatiko, todėl grįšiu prie savo išbandyto receptuko. Norėjosi kažko naujo, bet...  schmoll.gif O išbandyt ir paragaut viską galima  thumbup.gif

Retai čia pasisakau, bet neištvėriau: kas turi bent menkiausią supratimą kaip paruošti antį, neduos man sumeluoti, kad parą laiko marinavus, anties vidų įtrinus sviestu, po gabalėlį sviesto įdėjus po kiekviena šlaunele, į jos vidų įkišus pjaustytą svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas slyvas, sultis nuo slyvų supilus į anties vidų, ir svarbiausia - sandariai susukus į foliją ir dar skardą uždengus folija - antis neturi jokių šansų būti sausa, priešingai, man net kilo klausimas, ar nebus ji šiek tiek per minkšta. Na tarkim man patinka ančiukas su tokia chrust odele su nukepusiais riebalais, bet tai čia mano, o ne recepto autorės, problema. Siūlyčiau ateityje nerašyti vien tam, kad palikti temoje savo pėdsaką ir gadinti kitiems nuotaiką. Ačiū bigsmile.gif
Beje, daug labiau praturtintum temą, jeigu įdėtum savo išbandytą receptuką, mažu ir kitiems patiktų mirksiukas.gif Kaip tik šaldiklyje tupi ančiukas ir prašosi suvalgomas bigsmile.gif
Atsakyti
Bulvinė pica
pica
pica2
ingredientai:
bulvės
pienas
sūris
prieskoniai pagal skonį
ant viršaus dedame ką randmame šaldytuve, aš dėjau grybus, porus, mėsytes, svogūną, sūrį.
bulves sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su tarkuotu fermentiniu sūriu ir trupučiu virinto pieno. skardą iškloti riebalais ir iškloti bulvėmių mase. kepimo laikas priklausys nuo pado storio. aš kepiau apie 30min. po to kai viršus jau šiek tiek apskrunda sudėti visus ingredientus ir dar pakepti apie 20minučių 4u.gif
Atsakyti
mergaites turiu triusi ka su juo pasigaminti
Atsakyti
mylimajam su meile ax.gif
širdelės
reikia dešrelių ir kiaušinio
dešrelę perpjaurti išilgai, persmeigti dantų krapštuku ir į vidų įkulti kiaušinį, kepti ant lėtos ugnies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2011 02 14, 10:26)
mylimajam su meile ax.gif
širdelės
reikia dešrelių ir kiaušinio
dešrelę perpjaurti išilgai, persmeigti dantų krapštuku ir į vidų įkulti kiaušinį, kepti ant lėtos ugnies ax.gif

paprasta,bet super thumbup.gif
Atsakyti
[quote=feminell'a,2011 02 14, 11:19]
Bulvinė pica
pica
pica2
thumbup.gif mintis ka gaminti vakarienei 4u.gif
Atsakyti
Vištienos gabaliukų kepsneliai
kepsneliai
kepsneliai2
reikia vištienos file(gali būti ir nukaulinėtas ketvirtis
krakmolo
prieskonių
kiaušinio
kiaušinio
eiga:
vištieną susmulkinti gabaliukais, paprieskoniuoti ir sumaišyti su krakmolu. prieš kepant sumaišyti su plaktu kiaušiniu. paprasta ir labai skanu ax.gif
Papildyta:
Troškinta vištiena su daržovėmis
vištiena
reikia vištienos filė
briuselio kopūstų
svogūno
grietinės
morkų
eiga:
susmulkintas daržoves šiek tiek apverdame. kol daržovės verda pasikepiname vištieną pavoliotą miltuose. iškepus vištienai sukratome daržoves, įdedame grietinės, paprieskoniuojame ir viską patroškiname ~10minučių. skanaus 4u.gif
Papildyta:
makaronai su padažu
makaronai
reikia:
poro
svogūno
mėsytės palei skonį(aš dėjau filė)
surio
grieninės
makaronų
eiga: smulintus porus, svogūnus, mėsytę patroškinti grietinėje kol suminkštėja svogūnas. prieš pat galą įdėti tarkuoto sūrio.
visą masę uždėti ant išvirtų makaronų. skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2011 02 14, 10:22)

Aš dariau pagal Oliverio receptą:
http://www.jamieoliv...ish-rabbit-stew
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 14 vasario 2011 - 11:19
QUOTE(feminell'a @ 2011 02 14, 11:19)
Bulvinė pica

ačiū už idėją ohmy.gif ir kiti pasiūlyti receptai puikūs, bus išbandyti smile.gif nes norisi paprastai, o ne tupėt virtuvėj kaži kiek smile.gif
Atsakyti
sveikutes,as gal akla nu bet neberandu kur yra cili sriuba ar troskinys nepAmenu tiksliai ,gal kas gali pagelbeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2011 02 14, 11:43)
sveikutes,as gal akla nu bet neberandu kur yra cili sriuba ar troskinys nepAmenu tiksliai ,gal kas gali pagelbeti  4u.gif

http://skanusgyvenim...-troskinys.html
stai cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2011 02 14, 12:22)

O man triušis skaniausias išvirtas ir patroškintas su svogūnais ir trupučiu grietines ax.gif
Atsakyti