QUOTE(simike @ 2011 02 14, 07:07)
Niekas nesiginčija, o ir receptą iki galo perskaityt moku Tiesiog pabandžiau, nepatiko, todėl grįšiu prie savo išbandyto receptuko. Norėjosi kažko naujo, bet... O išbandyt ir paragaut viską galima
Retai čia pasisakau, bet neištvėriau: kas turi bent menkiausią supratimą kaip paruošti antį, neduos man sumeluoti, kad parą laiko marinavus, anties vidų įtrinus sviestu, po gabalėlį sviesto įdėjus po kiekviena šlaunele, į jos vidų įkišus pjaustytą svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas slyvas, sultis nuo slyvų supilus į anties vidų, ir svarbiausia - sandariai susukus į foliją ir dar skardą uždengus folija - antis neturi jokių šansų būti sausa, priešingai, man net kilo klausimas, ar nebus ji šiek tiek per minkšta. Na tarkim man patinka ančiukas su tokia chrust odele su nukepusiais riebalais, bet tai čia mano, o ne recepto autorės, problema. Siūlyčiau ateityje nerašyti vien tam, kad palikti temoje savo pėdsaką ir gadinti kitiems nuotaiką. Ačiū
Beje, daug labiau praturtintum temą, jeigu įdėtum savo išbandytą receptuką, mažu ir kitiems patiktų Kaip tik šaldiklyje tupi ančiukas ir prašosi suvalgomas