Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(harmoneta @ 2011 02 08, 22:54)
As ir labai panasiai darau smile.gif tik as viska blendinu, tai gaunasi cili sriubyte wink.gif

g.gif kur tas cili troskinio receptas?? neberendu.. blush2.gif
Atsakyti
Vakar daremes kebabus,liko ingridientu,tai panaudojom juos taip...

Pica per 10 min

user posted image

tortilja sutepam majonezu ar pomidoru padazu,pabarstom raudoneliais(ar megiamais prieskoniais).Dedam pekino kopustus,kubeliais pjaustyta saldziaja paprika,pomidorus,agurkus,kepinta kiauliena,virto kupio gabaliukus ir surio.10 min orkaitej ir gatava.Lengva,greita ir skonis neprastesnis nei su mielines teslos pagrindu

user posted image
Atsakyti
Evelincik, atrodo fantastiskai skaniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 02 09, 19:25)
Krabų kepsniukai/kotletai iš Gustavo receptų:

user posted image

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Reiks isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 02 10, 11:10)
Vakar daremes kebabus,liko ingridientu,tai panaudojom juos  taip...

O kokį lydytą sūrį naudojate kad taip gražiai lydosi,man vis nepasiseka su sūriu,na nebent dar Picarelos sūris gražiai lydosi o kitų nepataikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 02 10, 11:10)
Vakar daremes kebabus,liko ingridientu,tai panaudojom juos  taip...

Pica per 10  min

user posted image

tortilja sutepam majonezu ar pomidoru padazu,pabarstom raudoneliais(ar megiamais prieskoniais).Dedam pekino kopustus,kubeliais pjaustyta saldziaja paprika,pomidorus,agurkus,kepinta kiauliena,virto kupio gabaliukus ir surio.10 min orkaitej ir gatava.Lengva,greita ir skonis neprastesnis nei su mielines teslos pagrindu

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Turėkit sąžinės, aš dar tik ruošiuos valgyt gamint, seilių pilna burna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 02 10, 14:14)
O kokį lydytą sūrį naudojate

Gouda lenkiska raikyta,panasus ipakavimas i si
user posted image

Braske77
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 02 10, 12:10)
Vakar daremes kebabus,liko ingridientu,tai panaudojom juos  taip...



Labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 01 30, 23:17)
Awdrute, imesk nors vieną tokį dešriuką wub.gif  lotuliukas.gif

Kijevo kotletai

vištienos krūtinėlės
sviesto 80gr.
kiaušinio
petražolių kuokštelio
krapų šviežių(dėjau šaldytus)
česnako pora skiltelių
citrinos sulčių keletą lašų
nutarkuotos citrinos žievelės truputis
penkių pipirų mišinio
česnakinės druskos truputis
aliejaus kepimui

Vištienos krūtinėlę padalinau pusiau, išėmiau mažają file, didžiasias pamušau per plėvelę.Pabarsčiau česnakine druska ir pipirų mišiniu.Sviestą suminkiau su smulkintais česnakais, smulkintomis petražolėmis, krapais, citrinos sultimis, žievele, suspaudžiau tokius pailgus įdarus, juos šiek tiek atšaldžiau kameroje, paskui dėjau į krūtinėlę ir susukau, gerai išvoliojau miltuose, kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, apspaudžiau gerokai ir į kamerą pusvalandžiui įmečiau.Įkaitinau al. aliejų, išėmiau sukinukus, dar kartą į plakinį ir į džiuvėsius išvoliojau ir į aliejų verdantį sudėjau.Kepiau, kol gražiai parudavo.Laabai sultingi.

user posted image
user posted image
user posted image

čia labai skaniai bulves atrodo thumbup.gif O jos keptos orkaitėje?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 08, 14:42)
Ule,
įdomu kodėl man pieną sutraukė  g.gif

http://skanusgyvenim...-spinatais.html

ir kokį naudojat fermentinį sūrį?

taj nesutrauke,o nuo miltu sutirstejo gal ax.gif 4u.gif
o jei sutrauke i varske,taj ienas paruges gal buvo 4u.gif g.gif

QUOTE(inetule22 @ 2011 02 10, 10:30)
vakar kepiau pagal si recepta stiprius kepsnelius, nerealaus skanumo, sotus tokie, zodziu man labai patiko. aciu Ulei uz receptuka  4u.gif

smagu,aciu 4u.gif

Atsakyti
As noriu Ules paklaust koki cili padaza naudojat sonkauliukams?
Vakar stovejau parduotuvej prie lentynos, nezinojau kuris ten tinkamas, nusipirkau kazkoki, bet ten pasirodo dar su darzovem buvo, panaudojau, bet manau turetu but astresnis kazkoks. Bet siaip skaniai vis tiek gavosi. Bet smalsu issiaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2011 02 10, 19:24)
čia labai skaniai bulves atrodo thumbup.gif  O jos keptos orkaitėje?


Ne, jos buvo išvirtos, vakarykščios tongue.gif su lupynomis, tai tik nulupau ir iškepiau aliejuje, kol susidarė luobelė.

Evelincik, kokį čia skanumą atnešei wub.gif

O aš su befstrogenu jautienos:
jautienos 800gr.
svogūnų 4vnt.
česnako 3skiltelės
pomidorų padažo 3šaukštai
grietinės 3 šaukštai
garstyčių 1 šaukštelis
cukraus 1 šaukštas
kmynų pusė šaukštelio
saldž. paprikos 1 šaukštelis
miltų 4 šaukštai
penkių pipirų mišinio, druskos, aliejaus kepimui.
Mėsą supjaustyti plonomis riekelėmis, skersai raumenų, išdėlioti su tarpeliais ant lentutės ir visus pjausniukus išmušti plonai(taip greičiau, nei po vieną).Tuomet supjaustyti plonomis juostelėmis.Tokį kiekį paruoštos mėsos pasidalinti per pusę, vieną pusę jų, sudėti į maišelį, keptuvę gerai įkaitinti su aliejumi, tada į maišelį dėti porą šaukštų miltų ir gerai sukratyti, dėti į keptuvę, stengtis išmėtyti gabaliukus kuo atskiriau, berti druskos, pipirų ir kepti ant didelės ugnies kelias minutes, kol pakeičia visa mėsa savo spalvą, mėsą kiaurąšaukščiu išimti, atsidėti, vėl dėti į maišelį likusią mėsą, vėl kartoti tą patį, kaip ir pirma.Kai mėsa iškepa ir ji pašalinta iš keptuvės, tuomet į keptuvę dėti smulkintą česnaką, labai trumpai kepti, tuomet sudėti supjaustytus pusžiedžiais svogūnus ir kepti, kol pradeda šiek tiek gelsti, pabarstyti nubrauktą šaukštą miltų(ne daugiau, nes sutirštės nuo mėsos)pavartant pakepti minutėlę, tada supilti 400-500ml. jautienos sultinio(būtų idealu, jei jis butų tikras, ne kubelių), įberti papriką, sudėti pomidorų padažą, garstyčias, cukrų, kmynus ir lengvai maišant užvirti, kai užvirs, dėti grietinę, druską, pipirus, viską šiek tiek kaitinti, tuomet sudėti atidėtą keptą mėsą ir ant nedidelės ugnies kaitinti apie 6-8 min., kartais pamaišant, prieš galą uždengti ir išjungti ugnį, palaikyti keias minutes uždengtą, vėliau galima ragauti.

user posted image
Atsakyti