Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 12 10, 23:36)
bet iskart geriau grusti/malti/(syki neturejau ka daryt tai net tarkavau burokine tarka) katik isvirusias? tada gal lengviau susimala/susigruda? o paskui minkyti viska gerai atsalus? ar malti saltas bulves, per nakti palaikytas ir pan.?

as sugrudu katik isvirtas, kol karstos jos trapesnes ir maziau gumuliuku lieka rolleyes.gif o kai atvesta dedu viska ka reikia ir formuojasi normaliai g.gif tiesa, kartas nuo karto slapinu rankas vandeniu, kad nesiveltu smile.gif
Atsakyti
NETIKRI " čičinsko" kepsniai

200 gr varskes
300 ml kefiro
0,5 kg miltu ( kok minkoma tesla gausis )
vienas kiausinis
arb. saukst. sodos
5-6 pieniskos desreles

soda sumaisom su kefiru, tada susedam likusius produktus. desrelias supjaustom i keturias dalis ir istrinam prieskoniais. tesla iskociojam 2 cm storio ir suojaucius juostelem apsukam desrele, gerai uzspaudziam galus. Kepame aliejuje kol graziai pagels thumbup.gif Pigu. skanu, ir sotu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Kiaulienos sonkauliukai :
Marinatui : sojos padazas (toks kur saldokas buna blush2.gif ), garstycios, cesnakai, druska, pipirai. Marinavau pora valandu, kepiau 35 min. 200 laipsniu temperaturoje. Karta apverciau. Gavosi tikrai sultingi ax.gif

Sorry uz nekokybiska foto, daryta su telefonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 12 11, 15:14)
Prašom prisiduoti pilnai mirksiukas.gif  prie šonkauliukų matau ir labai apetitnas salotas:aisbergas, alyvuogės, mėlynas svogūnas... kas dar, koks padažiukas? bigsmile.gif



Prisiduodu biggrin.gif Salotos : Aisbergo salotos, melynas svogunas, alyvuoges, pomidoras, agurkas. Padaziukui : garstycios, medus, citrinos sultys, ir viskas vienodom proporcijom 4u.gif
Atsakyti
Karpis su troškintomis konservuotomis daržovėmis:

karpį supjausčiau gabaliukais, druskytės, pipiriukų, česnako, pasimarinavo parą laiko, tada dar biški citrinos išspaudžiau, pavoliojau miltuose ir į įkaitintą aliejų, apkepiau iš abiejų pusių, tada sudėjau savo konservuotų cukinijų-šparag.pupelių-paprikų-agurkų mišrainę ir uždengus patroškinau kelias minutes mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 12 11, 15:53)
Tai gal tų daržovių receptą paviešinsite? mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...83776&st=70
Cia visi konservavimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 12 11, 16:42)

ačiū, brangioji smile.gif
Atsakyti
Ką tik papietavom tarybinio guliašo wub.gif pasakiškas skonis, visada darysiu tokį smile.gif Ačiū Ūle už receptuką 4u.gif
Atsakyti
vaišinu visas mėsos kasomis biggrin.gif

Reikės:

Kiaulienos sprandinės
2 a.š. majonezo
5 v.š. raudonojo vyno acto
Kvapniųjų pipirų
Raudonėlio
Prieskonių
Druskos


Sprandinę supjaustyti juostelėmis.
Majonezą, actą, raudonėlį, prieskonius, kvapniuosius pipirus bei druską sumaišyti. Gautą masę dėti ant sprandinės juostelių ir gerai juos ištrint. Imti 3 juosteles mėsos, gale prismeigti smeigtuku ir pinti kasą, pabaigą taip pat sutvirtinti smeigtuku.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, dėti mėsos kasas. Šalia mėsos sudėjau ir pjaustytas bulves, apibarstytas prieskoniais. Dėti į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepti apie 1 val.
Skanaus!
user posted image

daugiau foto http://rasosvirtuve-...aros-kasos.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseliuke: 12 gruodžio 2010 - 15:10
QUOTE(Daiber @ 2010 12 12, 15:14)
Ką tik papietavom tarybinio guliašo wub.gif pasakiškas skonis, visada darysiu tokį smile.gif Ačiū Ūle už receptuką 4u.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 12 11, 01:36)
bet iskart geriau grusti/malti/(syki neturejau ka daryt tai net tarkavau burokine tarka) katik isvirusias? tada gal lengviau susimala/susigruda? o paskui minkyti viska gerai atsalus? ar malti saltas bulves, per nakti palaikytas ir pan.?

Patarsiu Jums kaip pati visada darau- iš vakaro išverdu bulves su lupenomis, per naktį jas palaikau šaltai, o kitą dieną paprasčiausiai sumalu mėsmale. Šalta masė kuo puikiausiai išsiminko ir ne tokia lipni būna. Pabandykit... smile.gif
Atsakyti
la 4u.gif
kazkada senai dejau si recepta,bet pries sventes susiradau pati ir noriu Jums priminti 4u.gif 4u.gif

Višta su citrusais
user posted image

Reikės:

vištos 2-3 kg.
čiobrelio
rozmarino
raudonėlio
3-4 skiltelės česnako
pipirų
2 šaukštai druskos
2 šaukštai sviesto
Sukapojame prieskonines žoleles ir sumaišome su druska ir pipirais.
user posted image


Gerai įtriname visą vištą pakišdami rankas po oda, ir paliekame marinuotis kelioms valandoms.
Kelis šaukštus sviesto išminkyti rankose ir taip pat gerai įtrynti po odele.
user posted image

Kimšti vištai reikės:
svogūno
laimo
apelsino ir tų pačių žolelių
viską supjaustyti ketvirčiais.
user posted image

Prikimšti vištą, susmeigti mediniais smeigtukais, dėti ant grotelių, po jomis skardą su vandeniu ir kepti 220C orkaitėje pusę valandos.Po pusvalandžio ugnį sumažinti iki 190C ir kepti dar apie 40 minučių.
Skanaus !!!
user posted image

receptio saltinis:cia





Atsakyti