Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Elena, įspūdingai smile.gif o tie ryžiai tikrai nenubyra?
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2011 02 08, 13:24)
[b]Kepsneliai grietines padaze[/b

Skaniai labai atrodo,bet man mišrainė dar skaniau biggrin.gif Ten morkos,žirneliai ir majonezas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2011 02 08, 18:11)
Skaniai labai atrodo,bet man mišrainė dar skaniau biggrin.gif Ten morkos,žirneliai ir majonezas? ax.gif

Taip ,dar cesnakiuko,druskos ir pipirumaltu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Millita* @ 2011 02 08, 21:57)
ka tik pasigaminau si Cili troskini essen.gif skanumelis, visiem namiskiam labai patiko bigsmile.gif  thumbup.gif gaminsiu as ji dazniau smile.gif

labai geru cia receptuku prisirinkau, tikrai visus isbandysiu bigsmile.gif  smile.gif

As ir labai panasiai darau smile.gif tik as viska blendinu, tai gaunasi cili sriubyte wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 09, 14:44)
Šiandien mūsų paprasti pietūs  ax.gif
user posted image

Aha pietus, o kas tai ir koks receptukas?????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 09, 16:13)
g.gif  žuvis?
Ir lėkštė čia labai didelė, ar porcija labai mažutė?  blush2.gif  ax.gif

Atrodo sveikai ir saikingai smile.gif Kazkodel daugelis vis dar galvoja kad pietus turi buti tokie patys dideli kaip ir vakariene, bet kai kurie zmones sriuba pries tai valgo per pietus smile.gif Todel man atrodo visai saikinga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etainy @ 2011 02 09, 15:24)
Atrodo sveikai ir saikingai smile.gif Kazkodel daugelis vis dar galvoja kad pietus turi buti tokie patys dideli kaip ir vakariene, bet kai kurie zmones sriuba pries tai valgo per pietus smile.gif Todel man atrodo visai saikinga biggrin.gif  4u.gif

šitos porcijos pakankamai vienam žmogui drinks_cheers.gif

QUOTE(magistrante @ 2011 02 09, 16:16)
Recepto vistiek reikia,kad ir elementarus jis  mirksiukas.gif

POmidorai su grietine ir svogūnų laiškais, bei kepta nugarinė apvoliota miltuose 4u.gif
Atsakyti
Krabų kepsniukai/kotletai iš Gustavo receptų:

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kur kepsniukų receptas? smile.gif ne visos žiūrime Gustavą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2011 02 09, 21:05)
Gal kas gali pasakyti kur dingo sroves blogas lens.gif lyg ir buvo susikūrus  mastau.gif

Niekur nedingo smile.gif http://srovesblogspotcom.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 31, 09:00)

Stiprus kepsnys

user posted image

sprandinės
prieskonių gardinti mėsai
sūrio
majonezo
morkos
svogūno
džiuvėsėlių
kiaušinio

vakar kepiau pagal si recepta stiprius kepsnelius, nerealaus skanumo, sotus tokie, zodziu man labai patiko. aciu Ulei uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 02 09, 20:35)
O kur kepsniukų receptas? smile.gif ne visos žiūrime Gustavą  tongue.gif

Ups, atsiprašau:

Krabų lazdeles sutarkuoti. Sumaišyti su fermentiniu sūriu, imušti kiaušinį, druskos/pipirų. Visą masę išmaišyti ir suformuoti kotletus. Juos pavolioti džiūvesėliuose ir kepti keptuvėje, kol apskrus.
Mes vaglėm, su majonezo/kečupo/česnako padažu. 4u.gif
Atsakyti