Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(vyšnelė @ 2011 02 05, 22:03)
Sveiki,
Kaip supratau,lazanijos lakštų apvirti nereikia g.gif ?

as neapverdu, jie puikiausiai iskepa ir buna minksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 02 05, 22:17)

atrodo nuostabiai! As darau identiskai viska, lakstu niekada neverdu- o kam schmoll.gif Tiesiog baltojo padaziuko daugiau ir skystesnio padarau. Nuodemingas skanestas wub.gif
Atsakyti
Sako būna pirkti tokių, kuriuos virti būtina,, bet neteko tokių matyti smile.gif
Atsakyti
Troškinta aviena su grybais ir kopūstais

avienos 1400 (jei nemėgstat, galima ir kitokia mėsa naudoti)
šv. kopūstų 700gr,
raugintų kopūstų 700gr.
konservuotų miško grybų 400gr.
pomidorų padažo 3 šaukštų
svogūnų 2
aliejaus 3šaukštai
česnako 3 skilteles
vandens 700ml.
cukraus 1šaukštas
pipirų, lapelių, druskos.
Mėsą pamerkti valandai.Dėti į greitpuodį, supilti vandenį, supjaustyti vieną svogūną, česnakus, druskos, lapelius, uždaryti puodą ir troškinti, kol mėsa tampa visai minkšta (aš 50 min. troškinau, kai atidariau jau mėsyte narstėsi nuo kauliukų, nes buvo keli gabalėliai su kauliukais)Sudėti šv. supjaustytus kopūstus, grybus ir troškinti apie 10-15min., tuo tarpu pilti į keptuvę aliejų, supjaustyti kitą svogūną, jam pakepus, sudėti raugintus kopūstus ir kepti tiek, kiek troškinasi šv. kopūstai, t.y. apie 15min, sudėti cukrų, pomidorų padažą, sumaišyti ir sudėti į puodą, dar troškinti, kol beveik nelieka skysčio.

user posted image






Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 02 04, 11:10)

būtinai išbandysiu. o ir kokie čiotki suktinukai su šninatais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2011 02 06, 22:49)
O dabar jau rodo  4u.gif skaniai atrodo  4u.gif o jei greitpuodzio neturiu,kas tada?  g.gif


Nieko tada rolleyes.gif , tiks ir paprastas puodas, tik ilgiau troškinsis, gal šiek tiek skonis ne toks, bet galima ir į orkaitę kišti, į kokį špižinį puodą, irgi skanu 4u.gif
Atsakyti
Kepta kiaulienos karka su kopustais
user posted image
Iki parduotuveje nusipirkau kelis gabaliukus pjaustytos kiaulienos karkos. Ja pamarinavau (saustas medaus, pora saukstu garstyciu, druskos cesnako, megstamu prieskoniu). Kepiau rankoveje 1.5 val.
Valgeme su troskintais kopustais ir bulviu kose.
Nuotraukoje ne viena porcija nepagalvokit, kad mes besociai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karakumas @ 2011 02 07, 20:15)
Na nuotraukoje tikrai ne kaip atrodo tie kopustai  g.gif
Bet cia su mobiliu telefonu fotografuota. Kokybe labai nekokia. O spirguciu ir riebalu nedejau i kopustus specialiai, nes karkute pakankamai riebi.  mirksiukas.gif

aš į kopūstus irgi tik dėl kvapo dedu spirgų
Atsakyti
Kepsneliai grietines padaze Reikes:kiaulienos nugarines arba kumpio,grietines,2 svogunu,2 saukstu miltu,2 saukstu pomidoru padazo,sviesto,maltu pipiru,druskos. Mesa supjaustyti griezineliais,ismusti,paprieskoniuotidruska pipirais ir apkepti is abieju pusiu.Atskirai keptuveje apkepinti svogunus iki skaidrumo,tuomet apibarstyti miltais ir dar truputi pakepinti.Kresti grietine,pilti mesos sultis,paruosta padaza 3min.pakaitint,deti pomidoru padaza,pasudyti ir viska permaisyti.I puoda sudeti mesapilti siek tiekuser posted image vandens,uzpilti padaza ir apie 20min.troskinti.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 06, 20:55)
būtinai išbandysiu. o ir kokie čiotki suktinukai su šninatais  bigsmile.gif

Ule,
įdomu kodėl man pieną sutraukė g.gif

http://skanusgyvenim...-spinatais.html

ir kokį naudojat fermentinį sūrį?
Atsakyti
http://skanusgyvenim...s.html#comments

As ka tik papietavau Rozyciu, pagal Ules duota recepta. Skanu ir laaabai sotu smile.gif as tik sviesto nedejau kepant ir dejau pomidoru padazo
Atsakyti
Prisiminiau kada čia savo ežiukus hihihi.gif

Ežiukai

Čia gaunasi kartu ir antras patiekalas ir garnyras 4u.gif
Pirma ryžius (basmati) užmerkiame porai valandų.
Paruošiame faršą mėsos kukuliams.Faršą ruošiame pagal skonį.
Mano kukuliai paruošti iš kiaulienos maišytos su jautieną.
Į sumaltą mėsą sudedame apkepintus svogūnus, išplaktą kiaušinį, druską, prieskonius,pipirus, įtarkuojame žalią bulvę.
Viską labai gerai išmaišome.
Ryžius nukošiame,dedame į lėkštę.Iš faršo formuojame kukulius norimo dydžio ir gerai iš visų pusių apviliojame ryžiuose.
Kukulius sudedame į garų puodą,ir ruošiame ant garų kažkur 30 minučių.
Gaunasi tikri ežiukai.
Išimti reikia labai atsargiai kad nesugadinti viso grožio...


user posted image

user posted image



Atsakyti