QUOTE(Vyšninė @ 2011 02 05, 01:13)
taip ilgai kepti reikia tikriausia, aad jis toks susistovėjęs ar kaip čia išsireikšt
vientisas būtų ?
Ilgai keptas plokštainis, kugelis turi visiškai kitą skonį, ne tik konsistenciją, bet ir skonį, paprasčiausiai siūlau pabandyti išsikepti tuo pačiu kepimu šiek tiek daugiau kugelio, ar plokštainio, vieną išsitraukti anksčiau, kitą vėliau, tik ilgiau kepant, jei jau viršus apkepęs reiktų pridengti, labai gerai iškepa molinukuose, čenakinėse, po val. uždengiau vakar prisukau temp. ir dar 1,20 kažkur kepiau, paskui išjungiau ir palikau orkaitėje, atsiminiau dar vėliau
, ištraukiau, tai kugelis buvo kaip geram pečiuje iškepęs, bet jau reiktų, kad ne kokioj blėkutėj jis ten troškintųsi, bet storasieniam inde, kad nesukeptų per daug šonai.
QUOTE(Ulė @ 2011 02 05, 10:22)
Ačiū
, tai tu kelioms dienoms į priekį jau susistatai meniu, ką valgysit?Aš tai kartais užsimanau tą pačią dieną ir man tuoj reikia pasidaryti, nes paskui noras praeina