QUOTE(GITALE @ 2011 01 31, 15:36)
yra zmoniu, kurie netingi paaiskint,
Malonumas kažkuo dalintis
QUOTE(*Passion* @ 2011 01 31, 16:20)
O ta mazaja file irgi pamust ir ji irgi keliauja i kijeva?
Na taip isivaizduoju ant didziosios file dedu sviesto gabaliuka, ji uzkloju pamusta mazaja file ir konstruoju "cepelina"?
Jei didelė krūtinėlė, tai gali atsidėti kitam kartui, nebūtinai viską sunaudoti
QUOTE(JOLINTA @ 2011 02 01, 09:31)
aciu srove uz issamu paaiskinima man ir niekados nesigaudavo .
tikiuosi pavyks,ryt bus isbandyta
Gausis gausis, nėr čia nieko tokio, kad nesigautų
QUOTE(Ulė @ 2011 02 01, 10:40)
Lazanija
Receptą radau Beatos knygoje.
Nugi ka dabar man daryti, jei užsimaniau makaronų per tave
QUOTE(etainy @ 2011 02 01, 20:37)
Tik tiek kad tie du kotletai (dariau is vienos vistienos krutineles) gavosi nerealiai gigantiski...
Kadangi fritiurines neturiu, kepiau gilioje keptuveje su daug aliejaus. Greit apskrudo, parudavo bet vidus neiskepe (nes ziauriai dideli abu gavosi), todel dar turejau i orkaite bent 20min ideti (kadangi esu
bijau valgyti nedavirta / nedakepta maista).
Jauciu kad fritiurinej temp labai auskta ir greit iskepa, o vat keptuvej nesigavo is vieno karto kaip sakant
Kitą kartą, kai darysi, tai perpjauk krūtinėlę per pusę ir išeis mažesni ir kepk ne keptuvėje, o kokiam siauram, aukštam puoduke, kad reiktų nedaug aliejaus, orkaitėje aišku jie išsausėjo, bet niekis, kitas kartas jau nemeluos
QUOTE(AkvileZ @ 2011 02 01, 22:11)
Atnešu savo foto ir receptus
Vėl makaronai,
viskas rytoj bus ir pas mane makaronai
Čia vėl krūtinėlė, negi šaldysi vėl, tik šį kartą su vyšniukais.
višt.krūtinėlės 2 kepsniams
100gr.šaldytų vyšnių
30gr.vyšnių iš kompoto ar uogienės
2 šaukštai vorčesterio padažo
žiupsnelis cinamono
šaukštelis medaus
mocarelos rutuliukas
kiaušinis
miltų ir kukurūzų krakmolo voliojimui
Krūtinėlę padalinti, pamušti, pabarstyti pipirais, druska, per vidurį išilgai sudėti sutarkuoto sūrio eilutę, ant jo vyšnias iš kompoto, apvoliotas kukurūzų krakmole(šaldytos vyšnios tinka tik saldžios, įdarui pirktinės šaldytos per rūgščios, bet jei mėgstat rūgščiai, tai galit eksperimentuoti)ir susukti krūtinėlėn, sulankstyti galima, kaip blynelį. Kiaušinį išplakti su žiupsniu druskos ir šaukšteliu miltų.Pavolioti kepsniuką miltų ir kukurūzų krakmolo mišinyje, paskui kiaušinio plakinyje ir dėti kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepti vid. temp., arba ant nelabai did. ugnies apverčiant porą kartų apie 10 min.Padažui blenderiu sumalti 100gr. šaldytų vyšnių, įberti žiupsnelį cinamono, įdėti šaukštelį krakmolo, medų, supilti vorčesterio padažą, 100ml.vandens ir gerai išmaišius, kaitinant ir maišant, užvirti.Salotos morkų ir saldrūkščių obuoliukų jogurto ir majonezo, visai pritiko čia.