Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(gita @ 2011 01 28, 13:32)
Šiandien kepsiu, tik dar klausimuką turiu: ar nereikia čia kiaušinio?  g.gif

Aš nedėjau 4u.gif Tik reikia gerai apkepinti tada lengviau apversti...bet mano anyta kaip daro tai deda kiaušinį ir biški miltų,bet jau skonis biški kitoks...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 28, 16:56)

Aš nedėjau  4u.gif Tik reikia gerai apkepinti tada lengviau apversti...bet mano anyta kaip daro tai deda kiaušinį ir biški miltų,bet jau skonis biški kitoks...

ikisiu trigrasi- as kepu irgi be kiauso, ir be miltu, bet dedu pora saukstu krakmolo, man labai skanu. Ai, dar puse svoguniuko itarkuoju, tokie elastingi gaunasi, minksti ....
Atsakyti
siandiena pietum valgem lasisa wub.gif
nezinau ar pasikartosiu , bet noriu pasidalinti su jumis ax.gif
iskart atsiprasau del klaidu , neturiu lietuvisku raidziu 4u.gif
KEPTA LASISA
REIKIA :
pora lasisos gabaleliu ( kiekis priklauso nuo zmoniu )
morka
2 svogunai
petrazoliu
saukstas majonezo
puse citrinos
2 pomidorai
zuvies prieskoniu
druskos ,pipiru

EIGA :
zuvi itrinti zuvies prieskoniais , druska , pipirais,pertazoliais,majonezu, ispaust citrina ir sutarkuoti morka ... viska palikt marinuotis kokiai valandai ...
tuo metu supjaustyti svogunus (nelabai smulkiai ) ir ideti i keptuve kepti . kai biski pasikept ten pat ideti pomidorus supjaustytus grezineliais ir ant virsau zuvyte... taip kepti apie pusvalandi ant mazos ugnies ... SKANAUS !!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanile69: 28 sausio 2011 - 15:56
Na kiek jau kartu sakyta,necituokit su nuotraukomis!!!!!!!!!!

Lasisa tai labai skaniai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isviriau ryzius ir sumaisiau su kepintais svogunais , morka ir petrazolem 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(magistrante @ 2011 01 28, 17:53)
Lasisa tai labai skaniai atrodo  drinks_cheers.gif
skaniai ir buvo rolleyes.gif essen.gif
tikrai verta isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 27, 20:44)
Niekas tos vištienos nepučia, ieškok tešlos, kurioje mirko receto mirksiukas.gif

Na tai būtent, kadangi aš nežinau, ta ir klausiau, kaip padaro tongue.gif bet kiek dabar ieškojau, niekur nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delancy @ 2011 01 29, 13:24)
Na tai būtent, kadangi aš nežinau, ta ir klausiau, kaip padaro tongue.gif bet kiek dabar ieškojau, niekur nerandu smile.gif

Pabandyk angliškai, pvz:
http://chinesefood.a...y/blchicken.htm
Atsakyti
Mergaites, gal turite koki receptuka,kaip skaniai raugintus kopustus pasigaminti, pasitroskinti ax.gif g.gif butu puiku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 01 29, 21:26)
Mergaites, gal turite koki receptuka,kaip skaniai raugintus kopustus pasigaminti, pasitroskinti ax.gif  g.gif butu puiku mirksiukas.gif  4u.gif

Pbandykite sita
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 01 29, 20:26)
Mergaites, gal turite koki receptuka,kaip skaniai raugintus kopustus pasigaminti, pasitroskinti ax.gif  g.gif butu puiku mirksiukas.gif  4u.gif

Paprastuoju būdu - įpyli šiek tiek vandens, paspirgini karšto rūkymo šoninės ar pažandės, pakepini morkas su svogūnais - ant kopūstų ir troškini. Vėliau pakepini porą pomidorų ir suverti į kopūstus arba tiesiog pomidorų padažo bigsmile.gif
Atsakyti
Bulviniai vedarai

Receptas paprastas:

pirktines plonytes zarnas per nakti laikai vandenyje su actu, ryte isplaunu tekanciu vandeniu.
bulviu mase: tarkuotos bulves, keli saukstai grietines, puodelis kefyro, du puodeliai verdancio pieno + spirginti lasinukai ir keli sauksteliai aliejaus. Prieskoniai - druska ir pipirai.

45 minutes orkaiteje ir skanaus. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2011 01 30, 15:18)
Bulviniai vedarai

Receptas paprastas:

Cia MB svajoe (aisku, pati didziausia tasi kraujiniai vedarai, bet sitas dalykas nerealiai tiktu), deja, as bloga zmona ir tokio gerio vargu ar gaminsiu blush2.gif Kuolab kai is seimynos niekas nevalgo daugiau.
Turiu klausimeli0 ka gaminate is saldytu grybi (turiu laaabai daug ir nieko naujo nebeisgalvoju).
Atsakyti