Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Keila* @ 2011 01 27, 15:58)
ka tik issikepiau zuvies kotletu. Tikrai skanu. Bet man per mazai buvo tu 3 saukstu krakmolo (kaip jus ir raset), man mase buvo lb skysta, tai dadejau dugiau ir gavosi tokie truputi kietoki.
Gal ir nusisnekesiu blush2.gif , bet gali buti del to, kad menke buvo saldyta, o ne sviezia pirkta (lb daug vandens buvo)



QUOTE(dymaxxx @ 2011 01 27, 18:14)
as siandien irgi juos dariau, ispradziu buvo tesla skystoka ir neuzteko 3 sauk. krakmolo tad dejau daugiau, tai gavosi kietoki. man atrodo kieti gavosi del krakmolo, o ne del zuvies



Nu va...man visai normalūs gavosi...taip darau ir iš vištienos...
Aišku gal ir nuo žuvies priklauso...gal nuo kiaušinio dydžio..neįsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
varskes apkepas GROZIS man dar ne karto gyvenime nera taip iseje blush2.gif o kotletukai zuvies irgi kietoki gavosi, itariu, kad nuo krakmolo g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

noriu jūsų paklausti. Gal kuri žinos atsakymą, nežinojau kur daugiau kreiptis.

Dėl vištienos kepimo Yra kiniška vištiena ir gal netyčia kuri žinote, kaip restoranuose ją taip išpučia. Ji būna traški ir tarkim 2x2 gabakiuko, ji pasidaro 8x8, na išsipučia.
Štai taip:

http://sphotos.ak.fb...6_3353422_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Delancy @ 2011 01 27, 19:44)
Sveikos smile.gif

noriu jūsų paklausti. Gal kuri žinos atsakymą, nežinojau kur daugiau kreiptis.

Dėl vištienos kepimo Yra kiniška vištiena ir gal netyčia kuri žinote, kaip restoranuose ją taip išpučia. Ji būna traški ir tarkim 2x2 gabakiuko, ji pasidaro 8x8, na išsipučia.
Štai taip:

http://sphotos.ak.fb...6_3353422_n.jpg

Niekas tos vištienos nepučia, ieškok tešlos, kurioje mirko receto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 27, 11:23)
Varškės apkepas***

aciuks.gif
Isbandytas ir ivertintas! thumbup.gif Dar siltas garuoja skrandyje biggrin.gif Lb skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 27 sausio 2011 - 22:16
QUOTE(Ulė @ 2011 01 27, 11:23)
Varškės apkepas***

600 gr.  varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
100 ml.  grietinės
100 ml. pienorazinų pagal skonį
0.5 a. š. kepimo miltelių

Manų kruopas sumaišyti su pienu ir grietine ir leisti išbrinkti. Viską išmaišyti, gaunasi gana skysta tešla. Supilti į pateptą sviestu formą. Leisti tešlai pastovėti apie 30 min. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 min. Šiek tiek ataušinti.


O kas tas 100 ml pienorazinų ?
Atsakyti
QUOTE(Lolo_ @ 2011 01 28, 00:07)
O kas tas 100 ml pienorazinų ?

lotuliukas.gif
100 ml pieno
razinu pagal skoni
Atsakyti
SOS!!!
Kas daret Ules vistiena saliamonui ar uztenka surumo nuo sojos padazo ar prieskoniavot pries voliojant i krakmola mesyte??? Aciu jei kuri greitai atsakysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 01 28, 11:56)
SOS!!!
Kas daret Ules vistiena saliamonui ar uztenka surumo nuo sojos padazo ar prieskoniavot pries voliojant i krakmola mesyte??? Aciu jei kuri greitai atsakysit  4u.gif


Mums tai pilnai uzteko surumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 01 27, 17:03)
Gal maximoj menke pirkot?


Taip, vyras ten nupirko saldyta, nes turgus jau nebedirbo ax.gif

QUOTE(Elena @ 2011 01 27, 19:09)

Nu va...man visai normalūs gavosi...taip darau ir iš vištienos...
Aišku gal ir nuo žuvies priklauso...gal nuo kiaušinio dydžio..neįsivaizduoju  unsure.gif



Vis tiek dar bandysim kepti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(electra23 @ 2011 01 28, 12:03)
Mums tai pilnai uzteko surumo  4u.gif

Aciu, jau pavalgem thumbup.gif Kepiau is kalakutienos slauneliu mesos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 24, 15:02)
[color=purple]Bulviniai blynai su grybais

Blynams: bulvės,druska,džiovintos petražolės.

Šiandien kepsiu, tik dar klausimuką turiu: ar nereikia čia kiaušinio? g.gif
Atsakyti