QUOTE(keistuole @ 2010 12 07, 14:33)
aha kiaulienos.
O marinuoti, tai tik sausais prieskoniais apibarstyt, ar dar ką pilt?
Su tuo vyniotiniu tai gera idėja, reiks kitą kart taip padaryt
O marinuoti, tai tik sausais prieskoniais apibarstyt, ar dar ką pilt?
Su tuo vyniotiniu tai gera idėja, reiks kitą kart taip padaryt
aš tai marinuoju sausais prieskoniais, šlapią apibarstau, įtrinu, jeigu didesnė, tai dar padurstau peiliu ir į skyles pakišu
Papildyta:
QUOTE(cocci @ 2010 12 08, 12:22)
Keptas viščiukas su daržovėm
Produktai
Viščiukas kokių 2 kg
Cukinijos vidutinio dydžio - 2
Paprikos - trys
Baklažanai - 2
Mėlynieji svogūnai - 3
Prieskoniai - juodieji, raudonoji ir aštrioji paprika, kmynai, česnakų milteliai arba česnakai, cinamonas, druska.
Gamyba
Supjaustyti viščiuką gabalais, suprieskoniuoti ir palikti nakčiai marinuotis.
Sekančią dieną išdėlioti viščiuko gabalus odele į apačią į aliejumi suteptą skardą, pakepti kokių 15 minučių, po to apversti ir tarpuose išdėlioti stambiai pjaustytas, prieskoniais apibarstytas ir aliejumi patepliotas daržoves, kepti dar kokių 25 - 30 minučių. Skanu su ryžiais, virtom bulvėm ar su balta Ciabata tipo duona
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2010 12 07, 18:27)
noriu tau padekoti uz puiku desryciu recepteli na bandysiu nuotraukele saldytu ikelti, nes nespeju nufotografuoti kaip visi skaniai suvalgo tikrai SUPER receptas, ryt darysiu antra partija, labai laikiausi tavo kiekiu ir dziaugiuosi kad nepamazinau ar nepadauginau
Kažką praleidau, apie kokias dešras čia kalbam