Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

O man superinis Elenos avataras lotuliukas.gif

As cia tokia pasyvi dalyve, skaitau, bandau, megstu gaminti, bet kazkaip nedristu ar neprisiruosiu savu patiekaliuku pateikti... blush2.gif Dar naujai iskepta zmona ir seimininke esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel*ina @ 2011 01 26, 19:06)
O man superinis Elenos avataras  lotuliukas.gif 

As cia tokia pasyvi dalyve, skaitau, bandau, megstu gaminti, bet kazkaip nedristu ar neprisiruosiu savu patiekaliuku pateikti...  blush2.gif  Dar naujai iskepta zmona ir seimininke esu ax.gif

Nesikuklink ir pasirodyk mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 24, 15:02)
[color=purple]Bulviniai blynai su grybais

Elena, o jus ne visus receptus dedate i savo bloga unsure.gif Pasigendu kai kuriu blush2.gif Baisiai patogu, kai nereikia kopijuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 01 26, 16:16)
o tai teslo nereikia pakepti? smile.gif ant tos skystos viska ir deti?

Aš supratau, kad ant skystos g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 01 26, 18:16)
o tai teslo nereikia pakepti? smile.gif ant tos skystos viska ir deti?

As dejau viska ant skystos smile.gif
Atsakyti
Varškės apkepas***

user posted image

600 gr. varškės
6 v. š. manų kruopų
4 v. š. cukraus
3 kiaušiniai
100 ml. grietinės
100 ml. pienorazinų pagal skonį
0.5 a. š. kepimo miltelių

Manų kruopas sumaišyti su pienu ir grietine ir leisti išbrinkti. Viską išmaišyti, gaunasi gana skysta tešla. Supilti į pateptą sviestu formą. Leisti tešlai pastovėti apie 30 min. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 min. Šiek tiek ataušinti.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2011 01 26, 22:49)
Elena, o jus ne visus receptus dedate i savo bloga  unsure.gif Pasigendu kai kuriu  blush2.gif Baisiai patogu, kai nereikia kopijuot  biggrin.gif

Pasitaisysiu blush2.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 01 27, 10:23)
Varškės apkepas***

Grožis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 27, 11:50)

Pasitaisysiu  blush2.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki, vis paskaitinėju šią temukę ir vis pasirenku idėjų 4u.gif Norėjau Ulės paklaust ar 200gr grietinėlės tai tas pats kaip 200ml? ruošiuosi daryti grikių apkepą 4u.gif ir dar kažkada buvot rašę kaip sunaudoti racionaliai likusį kiaušinio baltymą kai trynis nueina kur nors kitur. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 24, 13:15)
[color=purple]

Žuvies kotletai

ka tik issikepiau zuvies kotletu. Tikrai skanu. Bet man per mazai buvo tu 3 saukstu krakmolo (kaip jus ir raset), man mase buvo lb skysta, tai dadejau dugiau ir gavosi tokie truputi kietoki.
Gal ir nusisnekesiu blush2.gif , bet gali buti del to, kad menke buvo saldyta, o ne sviezia pirkta (lb daug vandens buvo)
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 01 27, 16:58)
ka tik issikepiau zuvies kotletu. Tikrai skanu. Bet man per mazai buvo tu 3 saukstu krakmolo (kaip jus ir raset), man mase buvo lb skysta, tai dadejau dugiau ir gavosi tokie truputi kietoki.
Gal ir nusisnekesiu blush2.gif , bet gali buti del to, kad menke buvo saldyta, o ne sviezia pirkta (lb daug vandens buvo)

Gal maximoj menke pirkot?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 01 27, 15:58)

as siandien irgi juos dariau, ispradziu buvo tesla skystoka ir neuzteko 3 sauk. krakmolo tad dejau daugiau, tai gavosi kietoki. man atrodo kieti gavosi del krakmolo, o ne del zuvies
Atsakyti