Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Keila* @ 2011 01 20, 20:00)
Aciu Ule uz recepta, pyragėliai jau garuoja


kaip greit bigsmile.gif ,suformuoti kaip graziai wub.gif ,puikus uzkandis ir baliukui kokam butu tokie thumbup.gif

QUOTE(Renatina @ 2011 01 20, 20:49)
Ule, kaip visuomet nuostabu 4u.gif
klausimas: betroškinant nenukrenta/nenusibruka šis apvalkalas? (teisiog Tavo nuotraukos l.estetiškos ir gražios tos blauzdelės, su tvarkingom "kojinytėm" bigsmile.gif )


aciu wub.gif
ne tikrai nenukrenta 4u.gif
Atsakyti
Nors čia ne padėkų tema biggrin.gif , ateinu padėkoti Ulei už fantastišką maltos mėsos kepsnių receptą thumbup.gif thumbup.gif Vaikui kotletų neįkiši, o šituos kirto, net ausys lapsėjo lotuliukas.gif Aišku, nesakiau jam, kad kepsniukai iš faršo biggrin.gif Tegul tai būna maža mamos paslaptis topsecret.gif biggrin.gif
Ačiū, Ule 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nežinančios, apie ką kalbu, gali užsukti čia: http://skanusgyvenim...u-brokoliu.html thumbup.gif
Atsakyti
Įdomi 4u.gif

Kepta šoninė su padažu

Labai paprastas, ūkiškas patiekaliukas.

user posted image


500 gr. liesos šoninės (papilvė puikiai tinka)
3 svogūnai
sultinio
šaukštas miltų
druska
pipirai

Šoninę susipjaustyti kubeliais, pagardinti druska, pipirais, dėti į keptuvė ir apkepti, suberti pjaustytus svogūnus, viską kartu gerai apkepti ir užpylus gausiai sultiniu ar vandeniu uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių.
Labai skanu valgyti su raugintais kopūstais.
Skanaus!!
Atsakyti
Ule,o i tuos pyragelius,jei ne sausos mieles,tai kiek cia ju reikia deti? nes as namie tokiais kubeliais turiu ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2011 01 21, 14:41)
Ule,o i tuos pyragelius,jei ne sausos mieles,tai kiek cia ju reikia deti? nes as namie tokiais kubeliais turiu ju  4u.gif

1 pakelis sausu tai 21 g svieziu mirksiukas.gif jei tik pakelio tau reikia, tai imk puse pakelio sveiziu, nes jos dazniausiai po 42g supakuotos yra.

Ule fantastika, bet be proto be galo riebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 01 21, 14:45)
1 pakelis sausu tai 21 g svieziu  mirksiukas.gif  jei tik pakelio tau reikia, tai imk puse pakelio sveiziu, nes jos dazniausiai po 42g supakuotos yra.

Ule fantastika, bet be proto be galo riebu  blush2.gif

Atsargiai, aguonėle, taip sausos mielė dažniausiai būna po 7 gr sufasuotos, bet šviežių tai labai įvairios pakuotės - aš dažniausiai po 100 gr perku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 01 21, 15:45)

Ule fantastika, bet be proto be galo riebu  blush2.gif

rieboka rolleyes.gif ,bet skanu blush2.gif
Atsakyti
Labutis, gal galit patart ka pagamint tokiuose mazuose troskinimo indeliuose, kur yra kaip viena porcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2011 01 21, 16:38)
Labutis, gal galit patart ka pagamint tokiuose mazuose troskinimo indeliuose, kur yra kaip viena porcija  smile.gif


Situose galima viska kiek tik fantazijos turi, nuo troskinio iki kugelio su vistiena, rukytom ausim, net kose ar plova porcijom juose galima pagaminti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2011 01 21, 18:38)
Labutis, gal galit patart ka pagamint tokiuose mazuose troskinimo indeliuose, kur yra kaip viena porcija  smile.gif

is to ka man teko ragauti parasysiu:

labai patiko kugelis kiekvienam atskirai mazuose indeliuose. Dar galima kokia vistos koja i ta kugeli ikist, arba, pries baigiant kepti, virsu apdelioti sonikuke 4u.gif

Uzkepele- virti ryziai apacioj, tada bet kokia mesyte , kumpelis pvz, ar vistiena pjaustyta. Apiberti zirneliais, morkytem apvirtom. Truputi patepti majonezu, prieskoniai, surio ant virsaus.
Kadangi visi produktai gatavi, kepti tik tiek, kol suris issilydys. Man laaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 21, 16:47)
Uzkepele- virti ryziai apacioj, tada bet kokia mesyte , kumpelis pvz, ar vistiena pjaustyta. Apiberti zirneliais, morkytem apvirtom. Truputi patepti majonezu, prieskoniai, surio ant virsaus.
Kadangi visi produktai gatavi, kepti tik tiek, kol suris issilydys. Man laaabai patiko  4u.gif

o taip drinks_cheers.gif tokias uzkepeles kaune prie rotuses sriubinej daro, laaabai skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 01 19, 09:29)
Net nežinau kaip jį pavadinti. Įdarytos bulvės.

o kaip panaudoti išskobtus bulvių viduriukus ax.gif

labai ačiū visoms už dalinimąsi receptais thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti