Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2011 01 17, 12:08)
Merginos noriu pasakyti, kad šiaip geras dalykas tos pjaustykles elektrinės, mes dar prieš daug metų esam uošvei dovanoję, tai nors ne kasdien ji ten naudojama, bet tankiai ir pjausto viską su ja, ką tik reikia, labai gražiai supjausto,  aš dabar jau irgi dairaus kažko panašaus ir manau, kad nėra taip jau brangu, pav. tokia
http://derekis.lt/sm.../product/sl-250

Puikus dalykas, tik ... dar vienas griozdas virtuvėje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2011 01 17, 12:15)
pasiziurejau, paganiau akis, as neturiu ka ikelti pasirodyti bet skaiciau apie perlines kruopas, kurias deja tik as viena megstu is visos seimos, o ju jau yra pirkti maiseliuose ir nereikia merkti Maximose pasidairykit kruopu skyriui, is rusijos jos eksportuotos, kaip tik sukapojau lekste su sviestuku ir prieskoniais ax.gif

Gal kas žino ir galėtų pakomentuoti, kaip ir kuo yra apdorojamos greito paruošimo kruopos? Ar tikrai jos yra ,,nekaltos"? Kažkur esu skaičius apie sveiką mitybą, tai buvo siūloma atsisakyti greito paruošimo kruopų, tik va nežinau priežasties g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 17, 13:29)
Puikus dalykas, tik ... dar vienas griozdas virtuvėje biggrin.gif
Papildyta:

Gal kas žino ir galėtų pakomentuoti, kaip ir kuo yra apdorojamos greito paruošimo kruopos? Ar tikrai jos yra ,,nekaltos"? Kažkur esu skaičius apie sveiką mitybą, tai buvo siūloma atsisakyti greito paruošimo kruopų, tik va nežinau priežasties g.gif

manau praranda maistingumą ax.gif
Atsakyti
Štai kokią nuorodą gavau į paštą. Man visai patiko ax.gif
Peržiūrėkit komentarus - ten daugiau foto.
http://4vkusa.ru/blog/43792176167
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 01 17, 18:03)
Štai kokią nuorodą gavau į paštą. Man visai patiko ax.gif
Peržiūrėkit komentarus - ten daugiau foto.
http://4vkusa.ru/blog/43792176167

Oi...šitą esu gaminus ir vieną kartą...Labai puošia stalą,tinka baliukams...Tik aš dar ir grybų dedu apkepintų...reiks kitą kartą nufotkinti kai darysiu...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Dienos pietus:
Spageti su sonine
user posted image
Produktai:

250 g. spagečių
1 raudonas svogūnas
2 skiltelės česnako
8 gabaliukai šoninės
2 kiaušiniai
25 g. parmezano
250 g. grietinėlės 13%
Aliejaus
Druska, pipirai

Eiga: Makaronus išvirti pagal instrukciją ir nukošti. Svogūnus, česnakus susmulkinti ir pakepinti ant aliejaus, vėlliau sudėti šoninę (aš naudojau karšto rūkymo) ir apkepti iki auksinės spalvos. Atskirame inde išplakti kiaušinius, įdėti tarkuotą parmezaną (šiek tiek pasilikti apibarstymui), supilti grietinėlę, įdėti pipirų,druskos ir suplakti.
Nukoštus makaronus dėti atgal į puodą ant silpnos ugnies. Sudėti keptą šoninę, bei supilti kiaušinių masę. Viską sumaišyti iki kol sutirštės.
Patiekiant lėkštėse, pabarstyti likusiu parmezanu.

Atsakyti
Labas, labai jau skaniai atrodė "Bulvės patalėliuose" todėl nusprendžiau pagaminti kažką panašaus. Kadangi neturėjau šviežios šoninės, naudojau šalto rūkymo, bet vistiek skaniai gavosi. Prie bulvių patiekiau varškės su grietine ir "tadžiki" prieskoniais kamuolėlius, bei marinuotų šparaginių pupelių.
user posted image
Atsakyti
*Keila*, ačiū už idėją vakarienei, labai skanu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif na recepteliu kokiu fainu cia pas Jus wub.gif priejau isvados, kad i sia tema galima uzsukti tik pavakarieniavus, nes priesingu atveju.... (supratote , manau... blush2.gif ).
Vis uzeinu uzeinu i sia temute, pasizvalgau receptu, ir vis pagaunu save mastant, jei as taip skaniai ir tokiu ivairiu patiekalu savo MB gaminciau kaip Ule, jis tikriausiai, butu pats laimingiausias.... ax.gif (deja, galimybiu tokiu tiek nera... verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 18 sausio 2011 - 22:21
ewacka labai malonu aciu wub.gif
bet kai turi taj nevertini ax.gif mano vyrui geriausias ir skaniausias patiekalas pirktiniai koldunai mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atnešu savo pietus bigsmile.gif . Net neabejoju, kad toks receptas greičiausiai kažkurioje temoje jau buvo. Bet turbūt yra nemažai tokių kaip aš, kai nesugalvoju, ką pagaminti užsuku čia ir paskaitinėju paskutinę temą ax.gif
Net nežinau kaip jį pavadinti. Įdarytos bulvės.
Tikslių proporcijų nerašau, nes viskas priklauso nuo valgytojų kiekio ir jų galimybių.
Bulvės
Faršas (šį kartą naudojau vištieną)
prieskoniai
svogūnas
tarkuotas sūris
kmynai
1. Bulves nuskutam ir perpjaunam pusiau(jei didelės) bei nupjaunam galiukus, kad lengvai būtų galima jas sustatyti
user posted image
2.Kokiu gremžtuku ar peiliuku išskobiam bulvės vidų, pasidarom "dubenėlį"
user posted image
3. Išskobtas bulvytes apibarstom prieskoniais, kartais barstau bulvių prieskoniais, kartais universaliais, kartasi česnakine druska.
4. Pasiruošiam faršą, dedam mėgstamus prieskonius, smulkiai pjaustytą svogūną. Ir tada šį faršą dedam į bulves
user posted image
5. Viską statom į keptuvę ar skardelę, įpilam truputuką aliejaus ir kepam. Kepimas irgi priklauso nuo bulvių dydžio ir turbūt orkaitės. Aš šitas kepiau 200 C temp, apie kokias 50-60 min. Pradžiai keptuvę galima uždengti dangčiu arba folija, kad labai neapskrustų viršus. Aš puse val kepu su dangčiu, puse val be dangčio.
6. Likus kokiai 15 min. Bulves apibarstyti sūriu ir kmynais ir vėl pašauti į orkaitę. Kartais tarkuotą sūrį sumaišau su majonezu ir šitą masę dedu ant bulvytės ir ant viršaus kmynai.
7. Valgom su kokiu nors padažiuku arba vienas. Mano šeimyna pageidavo česnakinio
user posted image
user posted image

P.S. Mano mama tokias įdarytas bulves nekepa, o deda į puoda ir troškina, nes jai taip skaniau. Irgi visai neblogas variantas. Sudeda bulves įdarytas faršu, ant viršaus deda kepintas morkytes su svogūnu, prieskonių, ir ištroškina. Pačiam gale pila grietinėlės. Bet man vistiek skaniau keptos ax.gif
Atsakyti
Erina, aciu uz priminta sena gera receptuka thumbup.gif Bei uz issamu aprasyma ir foto- o, kad visos taip receptus aprasinetu... rolleyes.gif
Atsakyti
mano vyras labai retai pasako, kad skanu arba neskanu g.gif , jei jau ka pasiryztu gaminti, taip kaip jus, ypac Ules ir Elenos man receptai super 4u.gif , tai pagiria (aisku, jei skanu blush2.gif ) tik dukryte, va del jos ir verta gaminti thumbup.gif
Atsakyti