Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Finna @ 2011 01 16, 20:25)
Ne labai į temą, bet, kad jau rašau... smile.gif Kur kaunietės perkat gražią ir plonai pjaustytą šoninę?

Nelabai supratau apie ką eina kalba g.gif , aš perku paparasčiausią šoninės gabaliuką ir ją susipjaustau pati. Perku bazėje arna Dainavos turguje, kartais Zanavykuose ax.gif
Šiandien kaip tik dariau įdarytą vištieną šoninėje. Nežinau kurios mamytės receptas, gavosi puikiai, tik rišau ne siūlu, o dantų krapštukais susegiau, gal kažkiek buvo vargo, kai reikėjo lėkštėjė "išsidarinėt" juos, bet patingėjau raišioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 01 16, 19:40)
Nelabai supratau apie ką eina kalba g.gif , aš perku paparasčiausią šoninės gabaliuką ir ją susipjaustau pati. Perku bazėje arna Dainavos turguje, kartais Zanavykuose ax.gif

Kalba eina apie perkamą jau supjaustytą šoninę biggrin.gif Namie neišeina taip plonai susipjaustyti, kaip norėtųsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 01 16, 23:52)
Kalba eina apie perkamą jau supjaustytą šoninę biggrin.gif  Namie neišeina taip plonai susipjaustyti, kaip norėtųsi smile.gif

Supratau, aš tiesiog per maišiuką išmušiau ax.gif. Žinoma, patogiau supjaustyta
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 01 16, 20:25)
Kur kaunietės perkat gražią ir plonai pjaustytą šoninę?

sonines gaunu tik per pazintis wub.gif biggrin.gif
nors ir turetu maximoj pjaustyti kiek prasiau niekas nepjausto....
Anksciau budavo megoje RIMI pardej ,dabar nerandu ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 17, 08:13)
sonines gaunu tik per pazintis wub.gif  biggrin.gif
nors ir turetu maximoj pjaustyti kiek prasiau niekas nepjausto....
Anksciau budavo megoje RIMI pardej ,dabar nerandu ir ten 4u.gif

Man tai Mindauginėj pjaustė, bet lyg ir būna dar vakumian įpakavime pjaustyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 17, 09:30)
Man tai Mindauginėj pjaustė, bet lyg ir būna dar vakumian įpakavime pjaustyta  g.gif

Tikrai buna pjaustytos, bent jau Maximose. Neatsimenu Klaipedos ar kokios mesines gamybos. Siak tiek beskvape ir beskone, bet tokiam apvyniojimui tinka smile.gif
Atsakyti
Buvau ziema Lt, nu tikrai vakumuotu pilna maciau tiek Rimi tiek Maximoj 4u.gif nezinau kur jus merginos ieskot, bet reiktu prie plonai pjaustytu saliamu ir desru ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 01 17, 11:25)
Buvau ziema Lt, nu tikrai vakumuotu pilna maciau tiek Rimi tiek Maximoj  4u.gif  nezinau kur jus merginos ieskot, bet reiktu prie plonai pjaustytu saliamu ir desru ziureti  mirksiukas.gif

bet ar ten sviezia? neparukyta?
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 17, 10:27)
bet ar ten sviezia? neparukyta?

aš visąlaik galvojau, kad kalbama apie rūkytą doh.gif .
Šviežią tai reik dėtis į kamerą ir šaltą pjaustyti turbūt.
Atsakyti
parukytu taj tikrai yra visur,ir salto ir karsto rukymo visokiu,bet as visada naudoju tik sviezia 4u.gif
Atsakyti
Merginos noriu pasakyti, kad šiaip geras dalykas tos pjaustykles elektrinės, mes dar prieš daug metų esam uošvei dovanoję, tai nors ne kasdien ji ten naudojama, bet tankiai ir pjausto viską su ja, ką tik reikia, labai gražiai supjausto, aš dabar jau irgi dairaus kažko panašaus ir manau, kad nėra taip jau brangu, pav. tokia
http://derekis.lt/sm.../product/sl-250
Atsakyti
pasiziurejau, paganiau akis, as neturiu ka ikelti pasirodyti bet skaiciau apie perlines kruopas, kurias deja tik as viena megstu is visos seimos, o ju jau yra pirkti maiseliuose ir nereikia merkti Maximose pasidairykit kruopu skyriui, is rusijos jos eksportuotos, kaip tik sukapojau lekste su sviestuku ir prieskoniais ax.gif
Atsakyti