Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(A... @ 2011 01 15, 14:56)
todėl kad jų suvalgius tapsi amerikietė  mirksiukas.gif

hihihi.gif

Bulvės pataleliuose

user posted image

Bulvių
kelios skiltelės česnako
šoninės pjaustytos plonomis juostelėmis (ačiū Pintai )
kmynų
druskos
pipirų
aliejaus
rozmarino

Bulves supjaustyti į keturias dalis, sudėti į dubenį, pagardinti druska, pipirais, spaustu česnaku, kmynais, apšlakstyti aliejumi, išmaišyti ir leisti pastovėti 10-15 min.
Kiekvieną bulvės gabalėlį apsukti šoninės juostele. Dėti į skardą, šepetėliu aptepti bulves likusiais inde prieskoniais ir aliejumi. Šalia dėti kelias rozmarino šakeles ir kepti orkaitėje 25-30 minučių.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 15 sausio 2011 - 17:12
QUOTE(Ulė @ 2011 01 15, 17:09)
Bulvės pataleliuose

Oi, nu Tu nemirtinga, aš tuoj savo šeimyną kaip laršus nušersiu biggrin.gif
Dar paprotink - kaip šoninę plonai supjaustyti? g.gif
Atsakyti
Ule, aciu labai uz lasisos guliasa 4u.gif Labai, labai skanu bigsmile.gif
Tik prie produktu nepamineta citrina ir aisku as jos nenusipirkau doh.gif Bandziau issisukti su citrinpipiriais, bet pati citrina butu labai nepamaisiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 15, 17:09)
Bulvės pataleliuose

Šoninė rūkyta? g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 01 15, 19:04)
Ule, aciu labai uz lasisos guliasa  4u.gif  Labai, labai skanu  bigsmile.gif
Tik prie produktu nepamineta citrina ir aisku as jos nenusipirkau  doh.gif  Bandziau issisukti su citrinpipiriais, bet pati citrina butu labai nepamaisiusi  ax.gif

as buvau tikra, kad skanu bus daugumai blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
nepaminejau?? vis per ta skubejima pardon blush2.gif 4u.gif 4u.gif

Kajune,ne paprasta sviezia-zalia biggrin.gif sonine 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms kulinarems smile.gif

Siandien kepiau amerikietiskus blynus, labai skaniai gavosi thumbup.gif Valgem su zvieziom saldytom braskem, mmm Ryt bandysiu vista su citrusais smile.gif O ar zoleles turi buti zalios? Kazin ar gausiu tokiu metu svieziu. Ar gali buti ir dziovintos? CIa klausimukas Ulai 4u.gif
Atsakyti
O jau Ulės bulvės kaip apetitnai atrodo bigsmile.gif , reiks turbūt ir man tokios šoninės namo temptis ir kept biggrin.gif , jau dabar seilės tįsta
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 01 15, 12:43)
Laba diena 4u.gif

Atnesu siandieninius pusrycius

Amerikietiski blyneliai:

400 g. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
druskos
2 kiaušiniai
600 ml pieno
50 g. sviesto
Aliejus

Tai kad amerikietiški kepami su kefyrų/pasukomis... keptuvėje jokio aliejaus, tik į tešlą. Nepanašu man čia į amerikietiškus blynelius, bet matyt receptų visokių yra.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 16, 14:56)
Tai kad amerikietiški kepami su kefyrų/pasukomis... keptuvėje jokio aliejaus, tik į tešlą. Nepanašu man čia į amerikietiškus blynelius, bet matyt receptų visokių yra.

Na tai gal kelių rūšių yra tokie blyneliai mirksiukas.gif

bent jau aš kepiau juos ir mano šeimynai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 01 16, 14:22)
Kazin ar gausiu tokiu metu svieziu. Ar gali buti ir dziovintos? CIa klausimukas Ulai  4u.gif

kad nesigauti negali 4u.gif nors skirtumas tikrai didelis 4u.gif
QUOTE(Pinta @ 2011 01 16, 14:42)
O jau Ulės bulvės kaip apetitnai atrodo  bigsmile.gif , reiks turbūt ir man tokios šoninės namo temptis ir kept  biggrin.gif , jau dabar seilės tįsta

Pinta jei ne tu,asgi ir ne neragavus buc tokiu bulviu aciu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 16, 17:15)

Pinta jei ne tu,asgi ir ne neragavus buc tokiu bulviu aciu wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi, per daug man nuopelnų smile.gif
norėčiau ir su rūkyta šonine paragaut, turėtų būt skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 16 sausio 2011 - 17:46
QUOTE(NinaAtina @ 2011 01 16, 13:22)
Ryt bandysiu vista su citrusais smile.gif O ar zoleles turi buti zalios? Kazin ar gausiu tokiu metu svieziu. Ar gali buti ir dziovintos? CIa klausimukas Ulai  4u.gif

Aš ne Ulė, bet kadangi neseniai kepiau šitą vištą, atsakysiu biggrin.gif

Žolelių šviežių (visų, kurios tik nurodytos recepte) radau pirkti Maximoje, o višta gavosi nuostabiai skani, kepiau Kalėdoms. Jau vien tik supjausčius citrusus ir susmulkinus žoleles, namai pakvipo neapsakomai wub.gif Net nežinau ar kada esu valgiusi tokio sultingumo vištieną rolleyes.gif
Labai ačiū Ulei už šį užrodytą receptą ir už dar daug daug kitų 4u.gif

---
Ne labai į temą, bet, kad jau rašau... smile.gif Kur kaunietės perkat gražią ir plonai pjaustytą šoninę?
Atsakyti