Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

superrr!! wub.gif wub.gif as srove pamenu tavo silkine kose su perlinem apsivalgymas,daba situs tikrai darysiu,o klausyk jie nesigauna guminiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 20:39)
superrr!!  wub.gif  wub.gif as srove pamenu tavo silkine kose su perlinem apsivalgymas,daba situs tikrai darysiu,o klausyk jie nesigauna guminiai blush2.gif


Taip, kad guminiai visai, tai nesigavo, bet sakau, kad sekantį kartą dėčiau dar ir virtų bulvių, nes vistiek jie tokie sklidžiai tamproki, manau, kad virtos bulvės nepablogintų padėties.O jei ir bulvės labiau krakmolingos, tai gali ir visai guminiai gautis 4u.gif

Elena ir mes labai šias kruopas mėgstam MB, tai vos ne kas vakaras pienišką su perlinėm galiu virti, lauk neteks išmesti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 13, 17:45)
reikia rinktis kepimi skirtą mėsą ir neperkepti, tai turėtų būti išpjova arba eskalopas, o jautiena turi būti dar ir neseno gyvulio (šviesi ir baltom, o ne geltonom plėnėm/kremzlėm) smile.gif


Dekui, mamirute ir Inga654, uz patarimus 4u.gif Na pabandysiu dar su "teisinga" mesa pagal Ingos recepta gaminti. Patrauke jis mano aki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriu zinoti: 14 sausio 2011 - 20:22
QUOTE(Srove @ 2011 01 14, 19:58)
Smagu, kad jungiesi, o tai pastebiu, kad kažko gretos retėja unsure.gif
Permečiau tik akimis Ules antį ir Elenos čiliuką ir greit dingau, kad iš naujo nepradėčiau gaminti lotuliukas.gif
Labai pasiilgusi buvau perlinių kruopų, tai vakar užsimerkiau, šiandien išviriau "durniu


Srove,
koks geras ,bet primirštas -atrastas perlukas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Atnesu siandieninius pusrycius

Amerikietiski blyneliai:
user posted image
400 g. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
druskos
2 kiaušiniai
600 ml pieno
50 g. sviesto


Aliejus


Eiga: Miltus sumaišyti su trupučiu druskos ir kepimo milteliais. Kitame inde išplakti kiaušinius su pienu. Miltuose padaryti per vidurį duobutę ir supilti kiaušinių-pieno mišinį ir viską gerai išplakti. Ištirpinti sviestą ir supilti į tešlą. Keptuvę įkaitinti su šiek tiek aliejaus ir formuoti blynus dideliu šaukštu ( 7,5 cm skersmens). Kepti ant vidutinės ugnies.
Iš šio kiekio man gavosi 20 dideliu ir labai purių blynelių.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 01 15, 11:43)
Laba diena 4u.gif

Atnesu siandieninius pusrycius

Amerikietiski blyneliai:


O kodėl jie amerikietiški?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 15, 11:47)
O kodėl jie amerikietiški?


Todel, kad jie taip vadinasi
http://www.bbcgoodfo...eberry-pancakes

QUOTE(elegantiska04020 @ 2011 01 15, 11:48)
Einu kepti situ blyneliu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 15, 11:47)
O kodėl jie amerikietiški?

todėl kad jų suvalgius tapsi amerikietė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2011 01 14, 13:52)
Nu tu matai  huh.gif Kaune turguj uz vidutini anciuka praso 30-40lt  blink.gif  oas taip pasiilgau antienos wub.gif

Norfoje šaldytos antys po 11 su kapeikoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 01 15, 14:03)
Norfoje šaldytos antys po 11 su kapeikoms  ax.gif

Vilniuj ie6kojau - neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 15, 15:26)
O juose nesideda visai cukraus  g.gif  o tai skanu būna blynai be jo, niekad taip nekepiau. Tik dabar pastebėjau kai jau beveik viską pasidariau.


nea, nesideda. Na valgant su uogiene, tai ji ir taip saldi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 01 15, 13:56)
todėl kad jų suvalgius tapsi amerikietė  mirksiukas.gif

user posted image atpalaidavo iskart po darbo lotuliukas.gif noriu ir as amerikiete patapt, tad maunu i virtuve user posted image
Atsakyti