superrr!! as srove pamenu tavo silkine kose su perlinem apsivalgymas,daba situs tikrai darysiu,o klausyk jie nesigauna guminiai
QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 20:39)
superrr!! as srove pamenu tavo silkine kose su perlinem apsivalgymas,daba situs tikrai darysiu,o klausyk jie nesigauna guminiai
Taip, kad guminiai visai, tai nesigavo, bet sakau, kad sekantį kartą dėčiau dar ir virtų bulvių, nes vistiek jie tokie sklidžiai tamproki, manau, kad virtos bulvės nepablogintų padėties.O jei ir bulvės labiau krakmolingos, tai gali ir visai guminiai gautis
Elena ir mes labai šias kruopas mėgstam MB, tai vos ne kas vakaras pienišką su perlinėm galiu virti, lauk neteks išmesti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 13, 17:45)
reikia rinktis kepimi skirtą mėsą ir neperkepti, tai turėtų būti išpjova arba eskalopas, o jautiena turi būti dar ir neseno gyvulio (šviesi ir baltom, o ne geltonom plėnėm/kremzlėm)
Dekui, mamirute ir Inga654, uz patarimus Na pabandysiu dar su "teisinga" mesa pagal Ingos recepta gaminti. Patrauke jis mano aki...
QUOTE(Srove @ 2011 01 14, 19:58)
Smagu, kad jungiesi, o tai pastebiu, kad kažko gretos retėja
Permečiau tik akimis Ules antį ir Elenos čiliuką ir greit dingau, kad iš naujo nepradėčiau gaminti
Labai pasiilgusi buvau perlinių kruopų, tai vakar užsimerkiau, šiandien išviriau "durniu
Permečiau tik akimis Ules antį ir Elenos čiliuką ir greit dingau, kad iš naujo nepradėčiau gaminti
Labai pasiilgusi buvau perlinių kruopų, tai vakar užsimerkiau, šiandien išviriau "durniu
Srove,
koks geras ,bet primirštas -atrastas perlukas
Laba diena
Atnesu siandieninius pusrycius
Amerikietiski blyneliai:
400 g. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
druskos
2 kiaušiniai
600 ml pieno
50 g. sviesto
Aliejus
Eiga: Miltus sumaišyti su trupučiu druskos ir kepimo milteliais. Kitame inde išplakti kiaušinius su pienu. Miltuose padaryti per vidurį duobutę ir supilti kiaušinių-pieno mišinį ir viską gerai išplakti. Ištirpinti sviestą ir supilti į tešlą. Keptuvę įkaitinti su šiek tiek aliejaus ir formuoti blynus dideliu šaukštu ( 7,5 cm skersmens). Kepti ant vidutinės ugnies.
Iš šio kiekio man gavosi 20 dideliu ir labai purių blynelių.
Atnesu siandieninius pusrycius
Amerikietiski blyneliai:
400 g. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
druskos
2 kiaušiniai
600 ml pieno
50 g. sviesto
Aliejus
Eiga: Miltus sumaišyti su trupučiu druskos ir kepimo milteliais. Kitame inde išplakti kiaušinius su pienu. Miltuose padaryti per vidurį duobutę ir supilti kiaušinių-pieno mišinį ir viską gerai išplakti. Ištirpinti sviestą ir supilti į tešlą. Keptuvę įkaitinti su šiek tiek aliejaus ir formuoti blynus dideliu šaukštu ( 7,5 cm skersmens). Kepti ant vidutinės ugnies.
Iš šio kiekio man gavosi 20 dideliu ir labai purių blynelių.
QUOTE(*Keila* @ 2011 01 15, 11:43)
O kodėl jie amerikietiški?
QUOTE(keistuole @ 2011 01 15, 11:47)
Todel, kad jie taip vadinasi
http://www.bbcgoodfo...eberry-pancakes
QUOTE(elegantiska04020 @ 2011 01 15, 11:48)
Einu kepti situ blyneliu
QUOTE(keistuole @ 2011 01 15, 11:47)
todėl kad jų suvalgius tapsi amerikietė
QUOTE(Bitulka @ 2011 01 14, 13:52)
Nu tu matai Kaune turguj uz vidutini anciuka praso 30-40lt oas taip pasiilgau antienos
Norfoje šaldytos antys po 11 su kapeikoms
QUOTE(mickute7 @ 2011 01 15, 14:03)
Norfoje šaldytos antys po 11 su kapeikoms
Vilniuj ie6kojau - neradau
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 15, 15:26)
O juose nesideda visai cukraus o tai skanu būna blynai be jo, niekad taip nekepiau. Tik dabar pastebėjau kai jau beveik viską pasidariau.
nea, nesideda. Na valgant su uogiene, tai ji ir taip saldi.
QUOTE(A... @ 2011 01 15, 13:56)
todėl kad jų suvalgius tapsi amerikietė
atpalaidavo iskart po darbo noriu ir as amerikiete patapt, tad maunu i virtuve