QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 10:42)
Antis su vaisiais, medaus- garstyčių padaže
Vidų įtriname sviestu, po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele, į vidų kišame pjaustytą į ė dalis svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas kelias valandas slyvas. Sultis nuo slyvų supilame į anties vidų, įdėti dar šakelę rozmarino.
Antį sandariai susukti į foliją. Apdėti obuoliais, apelsinais ir bulvėmis. Bulves galima valandą prieš palaikyti aliejaus-česnako-kmynų mišinyje, paskui apsukti plonai pjaustyta šonine.
Vidų įtriname sviestu, po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele, į vidų kišame pjaustytą į ė dalis svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas kelias valandas slyvas. Sultis nuo slyvų supilame į anties vidų, įdėti dar šakelę rozmarino.
Antį sandariai susukti į foliją. Apdėti obuoliais, apelsinais ir bulvėmis. Bulves galima valandą prieš palaikyti aliejaus-česnako-kmynų mišinyje, paskui apsukti plonai pjaustyta šonine.
Ulyte, fantastišjas receptas
Ką reiškia ,,po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele"? Patikslink prašau
Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2011 01 14, 11:20)
O dievuleliau koki vaizdai Net per monitoriu kvapa pajutau anytes nu kodel tos antys sitokios brangios
Pašilaičiuose Laisvės turguje vakar pirkau po 12 litų