Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2011 01 14, 10:42)
Antis su vaisiais, medaus- garstyčių padaže
Vidų įtriname sviestu, po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele, į vidų kišame pjaustytą į ė dalis svogūną, apelsiną, obuolių ir rome mirkytas kelias valandas slyvas. Sultis nuo slyvų supilame į anties vidų, įdėti dar šakelę rozmarino.
Antį sandariai susukti į foliją. Apdėti obuoliais, apelsinais ir bulvėmis. Bulves galima valandą prieš palaikyti aliejaus-česnako-kmynų mišinyje, paskui apsukti plonai pjaustyta šonine.

Ulyte, fantastišjas receptas thumbup.gif
Ką reiškia ,,po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele"? Patikslink prašau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2011 01 14, 11:20)
O dievuleliau koki vaizdai karsta.gif Net per monitoriu kvapa pajutau anytes  blush2.gif  nu kodel tos antys sitokios brangios  mad.gif

Pašilaičiuose Laisvės turguje vakar pirkau po 12 litų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 14, 13:06)
Ulyte, fantastišjas receptas thumbup.gif
Ką reiškia ,,po gabalėlį sviesto dedame po kiekviena šlaunele"? Patikslink prašau ax.gif


user posted image

na i tuos griovelius i kirksnis biggrin.gif
galima apdeti visur plonais sviesto gabaleliais,tuomet mesa nedzius kepdama, ne trauks is saves sultis,o ims sviesto 4u.gif
kai as ciagerai aajskinau blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Ule, ar i lasisos guliasa reik suprasti 5 saukstai krakmolo ?
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2011 01 14, 13:26)
Ule, ar i lasisos guliasa reik suprasti 5 saukstai krakmolo ?

tikrai taip,pataisysiu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 14, 12:06)
Pašilaičiuose Laisvės turguje vakar pirkau po 12 litų mirksiukas.gif


Nu tu matai huh.gif Kaune turguj uz vidutini anciuka praso 30-40lt blink.gif oas taip pasiilgau antienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2011 01 14, 13:52)
Nu tu matai  huh.gif Kaune turguj uz vidutini anciuka praso 30-40lt  blink.gif  oas taip pasiilgau antienos wub.gif

Po 12 Lt už kilogramą mokėjau, viso 31 Lt. Manau čia jau normali kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos bandau jungtis i jusu buri 4u.gif
Vakar pietum gaminau vistienos file.
Vistienos file supjausciau gabaliukais ir ismusiau,tada apibarsciau prieskoniai,uzmeciau traiskyto cesnako,smulkinto sviezio baziliko ir petrazoliu,uzspaudziau citrinos sulciu ir galiausiai isvoliojus majoneze palikau keletui minuciu pasimarinuot.Tada apkepinau keptuveje apvoliojus miltuose ir kiausinyje.Apkepuse vistiena sudejau i molini dubeni,salia prideliojau svoguno ir morku,apdengiau folija ir pakepiau 15min,tada nuemus folija uzpyliau likusi kiausinio plakini(i kuri dar ipjausciau svieziu zaliu svogunu laisku ir itarkavau truputi surio).Dar pakepiau,kol suris issilyde ir traukiau lauk.Prie vistienos patiekiau ryzius su ismirkytom razinom ir darzoves.
user posted image
user posted image
Atrodo gal ne itin skaniai,bet mes lapnojom net ausys linko thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa neparasiau dar,kad dejau druskos,pipirus ir rozmarino sakele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 14, 12:06)
Pašilaičiuose Laisvės turguje vakar pirkau po 12 litų mirksiukas.gif

O kur konkrečiau tas turgus yr? Neteko tokio girdėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 01 14, 18:13)
O kur konkrečiau tas turgus yr? Neteko tokio girdėti  blush2.gif


Adresas Laisves pr. 82. Jeigu zinot kur buvo Vaikutis parduotuve, tai priesais, kitoj gatves pusej. Salia dar yra Emsi degaline. Netoli troleibusu ziedo. Tiek orientyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomasyta @ 2011 01 14, 16:30)
Sveikos bandau jungtis i jusu buri 4u.gif


Smagu, kad jungiesi, o tai pastebiu, kad kažko gretos retėja unsure.gif
Permečiau tik akimis Ules antį ir Elenos čiliuką ir greit dingau, kad iš naujo nepradėčiau gaminti lotuliukas.gif
Labai pasiilgusi buvau perlinių kruopų, tai vakar užsimerkiau, šiandien išviriau "durniukų" ir mišrainės dar doh.gif
Bulves sutarkuoti smulkia tarka, nusunkti, palaukti, kol nusistovės sultyse krakmolas, nupilti sultis, krakmolą sudėti į tarkę.Kruopas užsimerkti geriausiai iš vakaro.Kitą dieną, išvirti, nukošti, sudėti į tarkę maždaug pusė ant pusės ir suminkyti, padaryti blyniukus ir dėti į verdantį vandenį virimui, apie 15-20min.Padažas pagal skonį, galima ir su grietine.Aš kepiau truputį šoninės spirgučių, dėjau svogūną, kai pagelto šaukštelį su kaupu miltų, pakepiau šiek tiek, supyliau nep. stiklinę pieno , kai užvirė, išjungiau ugnį, įdėjau pora šaukštų grietinės.Sekantį kartą kai gaminsiu dėsiu truputį virtų bulvių, nes mano skoniui, jų čia trūko.(Kas verda cepus be virtų bulvių, tai turėtų patikti, man panašu į šilkinės košės skonį)

user posted image
user posted image



Atsakyti
Srove, durniukai wub.gif Būtinai gaminsiu....perlinės labai mėgstam biggrin.gif
Atsakyti