QUOTE(mamairute @ 2010 12 07, 13:47)
Kiaulienos? Jei taip gali pamarinuoti kokias dvi dienas ir iškepti orkaitėje Stikliniam puode uždengus (aišku prieš baigiant kepti reikia nudengti, kad apskrustų) arba taip pat išmarinuotą išvirti taip, kad kaulas lengvai atšoktų, išgriebti į dubenį, supjaustyti į kokias šešias dalis, įpilti šiek tiek sultinio, kuriame virė, pabarstyti prieskoniais, pamakaluoti, sudedi į maišelį ir paslegi, bus puikus vyniotinis.
aha kiaulienos.
O marinuoti, tai tik sausais prieskoniais apibarstyt, ar dar ką pilt?
Su tuo vyniotiniu tai gera idėja, reiks kitą kart taip padaryt
QUOTE(rootha @ 2010 12 07, 14:28)
taip zalias, ismirkau piene, poto ikaitinu sviesta keptuveje, ir sudedu kepeneles ir kepu tam svieste jas mazdaug apie pusvalandi, kas kart pamaisydama